e1995kati Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Μετά πας σε άλλο πακέτο και άλλη εταιρεία λογικά....
akalexop2 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Επειδη αυτη η προσφορα με τα απεριοριστα δεδομενα και ομιλια λογικα εχει ληξει, μηπως γνωριζει καποιος αν τρεχει ολο τον χρονο προσφορα μονο για δεδομενα εστω και στην ιδια τιμη? Ευχαριστω
kstgr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Λογικά τρέχει στα 144€ απεριόριστα δεδομένα 120 λεπτά προς όλους μόνο σε καταστήματα φρογκ όμως όχι από μακριά 1
mpregos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Παιδιά θυμάστε τους ορους με τα mb στο εξωτερικό; Μου είπαν ότι δεν είναι απεριόριστα και είναι μέχρι 12gb once Είμαι στο εξωτερικό και μου λένε δεν έχω αλλα
Mhlogiatros Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 12 ευρο το μήνα περίπου είναι ακομα το φθηνότερό που μπορείς να βρεις στα 3 καρτέλ σωστά ;
mpasoukos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, mpregos είπε Παιδιά θυμάστε τους ορους με τα mb στο εξωτερικό; Μου είπαν ότι δεν είναι απεριόριστα και είναι μέχρι 12gb once Είμαι στο εξωτερικό και μου λένε δεν έχω αλλα Είχα πάρει κάρτα πέρισυ τον Φεβρουάριο με απεριόριστα data με 120 ευρώ. 10GB είχα διαθέσιμα όσες φορές είχα βγει εξωτερικό. Όταν είσαι στο εξωτερικό κ μπεις μέσα στο frog app θα σου δείξει πόσα δεδομένα έχεις διαθέσιμα για περιαγωγή. Μιλάμε πάντα για ΕΕ.
atpanos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mpregos είπε Παιδιά θυμάστε τους ορους με τα mb στο εξωτερικό; Μου είπαν ότι δεν είναι απεριόριστα και είναι μέχρι 12gb once Είμαι στο εξωτερικό και μου λένε δεν έχω αλλα Εγώ που ήμουν τελευταία βδομάδα Γερμανία έδειχνε >9000 MB edit: λάθος, εγώ μιλάω για το unlimited data Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου από atpanos 1
mpasoukos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Μάαααλλον 5gb... πάνω αριστερά εικονίδιο... δεν θα έπαιρνα κ όρκο πάντως...
enteacher04 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Για εκτός ΕΕ ξέρει κανείς τι παίζει; Υπάρχει περίπτωση να πάω Αίγυπτο λόγω δουλειάς, και προφανώς θα το συνδυάσω (αν γίνει) και με μερικές έξτρα μέρες, για να δω τις πυραμίδες κτλ
mpasoukos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Αίγυπτος: Ζώνη 3 https://www.frogmobile.gr/el/extras/cosmote-roaming-now https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/pricelist.html?mtbid=054076b5-a0bb-4b7f-9e8e-bdb9cffd07cd 1
glamor Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 11/2/2025 στις 3:19 ΜΜ, mpregos είπε Παιδιά θυμάστε τους ορους με τα mb στο εξωτερικό; Μου είπαν ότι δεν είναι απεριόριστα και είναι μέχρι 12gb once Είμαι στο εξωτερικό και μου λένε δεν έχω αλλα αρχές Ιανουαρίου όταν ήμουνα Βουλγαρία και έπειτα Πορτογαλία μου έδωσε 8 GB roaming data, Φεβρουάριος μήνας ήμουνα Δουβλίνο και μου έδωσε άλλα 8GB roaming οπότε θεωρώ κάθε μήνα μηδενίζετε κάποιο μετρητή,τέλος Μαρτίου θα είμαι Λονδίνο και Ισλανδία θα σας κάνω ένα freeback με τα data Στις 12/2/2025 στις 4:44 ΜΜ, enteacher04 είπε Για εκτός ΕΕ ξέρει κανείς τι παίζει; Υπάρχει περίπτωση να πάω Αίγυπτο λόγω δουλειάς, και προφανώς θα το συνδυάσω (αν γίνει) και με μερικές έξτρα μέρες, για να δω τις πυραμίδες κτλ για εκτός Ε.Ε δεν παιζει ή μάλλον δεν συμφέρει πάντως εκεί στην Αίγυπτο συμφέρει να αγοράσεις κάρτα σιμ στο αεροδρόμιο. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου από glamor 1
andreas1gr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, glamor είπε τέλος Μαρτίου θα είμαι Λονδίνο για εκτός Ε.Ε δεν παιζει ή μάλλον δεν συμφέρει Εσύ που θα πας στο ΗΒ τέλος Μαρτίου, τι κάρτα συμφέρει να αγοράσεις;;;
mpasoukos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου το Ηνωμένο Βασίλειο είναι μέσα στη συμφωνία για roaming εντός ΕΕ, οπότε χρησιμοποιείς τον χρόνο κ τα data που θα είχες σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της ΕΕ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από gili,
3 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα