Engimek Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, niaou13 είπε Σε φορητότητα δίνει και λεπτά ομιλίας; Δεν είχα ποτέ frog Επειδή έληξε η προσφορά του θέματος, σε τηλεφώνημα που έκανα στο κατάστημα Αθήνας μου είπαν ότι τώρα μπορείς να πάρεις μόνο πακέτο απεριόριστου internet με 144 €, και όχι από φορητότητα ή ΑΛΠΑΚ. Είτε νέο νούμερο, είτε ανανέωση σε νούμερο το οποίο είχε ήδη τέτοιο πακέτο απεριόριστου internet. Αν κάποιος έχει πάρει το πακέτο πρόσφατα, ας ενημερώσει εδώ αν πράγματι ισχύει αυτό. Επεξ/σία 1 Μαρτίου από Engimek
mpasoukos Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου έκανα ανανέωση σε υπάρχον νούμερο (το όποιο είχε αγοραστεί 1 χρόνο πριν με την προσφορά του απεριόριστου ιντερνετ με 120 ευρώ) με πακέτο απεριόριστου internet με 144 € για ένα χρόνο. 1
Errik Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Αν έχεις ήδη νούμερο, μπορείς να το κάνεις κάπως ηλεκτρονικά ή πρέπει πάλι να τραβιέσαι κέντρο;
mpasoukos Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου στο κατάστημα της Σταδίου το έκανα εγώ - δεν νομίζω να μπορείς να το κάνεις ηλεκτρονικά 1
Despotas Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Errik είπε Αν έχεις ήδη νούμερο, μπορείς να το κάνεις κάπως ηλεκτρονικά ή πρέπει πάλι να τραβιέσαι κέντρο; Υποχρεωτικά πας στη Σταδίου. 1
dieccast Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου Καλησπέρα μπορω απο cosmote που ειμαι να παω με το ιδιο νουμερο σε αυτήν την προσφορά? επισης γίνεται ειπατε μονο σε καταστήματα προφανως cosmote και οχι γερμανός ε?
Despotas Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου Ότι διαδικασία χρειάζεται γίνεται μόνο επιτόπου στα 2 καταστήματα Frog: https://www.frogmobile.gr/el/simeia-exypiretisis Κάνε ένα τηλέφωνο για οποιαδήποτε απορία. 1 1
dieccast Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Despotas είπε Ότι διαδικασία χρειάζεται γίνεται μόνο επιτόπου στα 2 καταστήματα Frog: https://www.frogmobile.gr/el/simeia-exypiretisis Κάνε ένα τηλέφωνο για οποιαδήποτε απορία. Πήρα τηλέφωνο η προσφορά τώρα είναι απεριόριστα ΜΒ και 120 λεπτά ομιλίας και ισχύει μόνο για νέους αριθμούς 1
JOHN ONLY Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου Ποιο (όσο ποιο οικονομικό με έξοδο ethernet) router-modem προτείνετε για αντικατάσταση της κλασσικής σύνδεσης με την κάρτα αυτήν;
gkat2829 Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, JOHN ONLY είπε Ποιο (όσο ποιο οικονομικό με έξοδο ethernet) router-modem προτείνετε για αντικατάσταση της κλασσικής σύνδεσης με την κάρτα αυτήν; Εγώ θα σου πρότεινα το OLAX. Έχει γύρω στα 240€ δεν είναι και το φθηνότερο αλλά έχει και Ethernet είναι φορητό και φυσικά αν και δεν έχω ψάξει και τα πιο φθηνά υποστηρίζει και την καινούργια τεχνολογία 5G SA. Δες και τις αξιολογήσεις του στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το χρησιμοποιώ από τον 08/24 στα Χανιά και ανεβοκατεβάζω 3-4TB τον μήνα. Έχει και τα 2 φάσματα ταυτόχρονα 2,4 και 5 και δεν το έχω σβήσει ποτέ από τον Αύγουστο μέχρι και σήμερα. Έχω συνδεδεμένα επάνω του καθημερινά 2 laptop για τηλεργασία με VPN, 1 PS5, 3 κινητά, 2 tablet, 1 TV και 1 tv box. Παίζει μουσική όλη μέρα και τα torrent δεν κλείνουν ποτέ. Κατεβάζω με 600 και ανεβάζω με 150. Ξέχασα να γράψω ότι το μοναδικό προϊόν που δεν συνεργάζεται με το OLAX όσο και αν έχω προσπαθήσει είναι 2 ασύρματες πρίζες που δεν τις βλέπει ότι και αν έχω δοκιμάσει. Επεξ/σία 9 Μαρτίου από gkat2829 1
vagmouk Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου 56 λεπτά πριν, gkat2829 είπε Εγώ θα σου πρότεινα το OLAX. Έχει γύρω στα 240€ δεν είναι και το φθηνότερο αλλά έχει και Ethernet είναι φορητό και φυσικά αν και δεν έχω ψάξει και τα πιο φθηνά υποστηρίζει και την καινούργια τεχνολογία 5G SA. Δες και τις αξιολογήσεις του στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το χρησιμοποιώ από τον 08/24 στα Χανιά και ανεβοκατεβάζω 3-4TB τον μήνα. Έχει και τα 2 φάσματα ταυτόχρονα 2,4 και 5 και δεν το έχω σβήσει ποτέ από τον Αύγουστο μέχρι και σήμερα. Έχω συνδεδεμένα επάνω του καθημερινά 2 laptop για τηλεργασία με VPN, 1 PS5, 3 κινητά, 2 tablet, 1 TV και 1 tv box. Παίζει μουσική όλη μέρα και τα torrent δεν κλείνουν ποτέ. Κατεβάζω με 600 και ανεβάζω με 150. Ξέχασα να γράψω ότι το μοναδικό προϊόν που δεν συνεργάζεται με το OLAX όσο και αν έχω προσπαθήσει είναι 2 ασύρματες πρίζες που δεν τις βλέπει ότι και αν έχω δοκιμάσει. Όντως εξαιρετική επιλογή. Το πρότεινα στον αδελφό μου και μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπους. Μεγάλο plus και η ενσωματωμένη μπαταρία που έχει.Και η Olax δεν είναι καμία τυχαία εταιρεία στην Κίνα.Ειναι από τις παλιότερες και μεγαλύτερες στον τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό και βγάζει ποιοτικά προϊόντα.
JOHN ONLY Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου Κάτι αρκετά φθηνότερο είχα κατά νου, αλλά αρκετά από αυτά έχουν αρκετές αρνητικές κρητικές. Έλεγα μήπως ξέρατε κάποιο φτηνό που κάνει την δουλειά που υπόσχεται.
alexx Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gkat2829 είπε Εγώ θα σου πρότεινα το OLAX. Έχει γύρω στα 240€ δεν είναι και το φθηνότερο αλλά έχει και Ethernet είναι φορητό και φυσικά αν και δεν έχω ψάξει και τα πιο φθηνά υποστηρίζει και την καινούργια τεχνολογία 5G SA. Δες και τις αξιολογήσεις του στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το χρησιμοποιώ από τον 08/24 στα Χανιά και ανεβοκατεβάζω 3-4TB τον μήνα. Έχει και τα 2 φάσματα ταυτόχρονα 2,4 και 5 και δεν το έχω σβήσει ποτέ από τον Αύγουστο μέχρι και σήμερα. Έχω συνδεδεμένα επάνω του καθημερινά 2 laptop για τηλεργασία με VPN, 1 PS5, 3 κινητά, 2 tablet, 1 TV και 1 tv box. Παίζει μουσική όλη μέρα και τα torrent δεν κλείνουν ποτέ. Κατεβάζω με 600 και ανεβάζω με 150. Ξέχασα να γράψω ότι το μοναδικό προϊόν που δεν συνεργάζεται με το OLAX όσο και αν έχω προσπαθήσει είναι 2 ασύρματες πρίζες που δεν τις βλέπει ότι και αν έχω δοκιμάσει. Καλησπέρα, στη 5G SA μπορούν να συνδεθούν όλοι όσοι έχουν αντίστοιχο εξοπλισμό η μόνο οι συνδρομητές της κοσμοτε απο συγκεκριμένα προγράμματα? Επεξ/σία 9 Μαρτίου από alexx
gkat2829 Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου 29 λεπτά πριν, alexx είπε Καλησπέρα, στη 5G SA μπορούν να συνδεθούν όλοι όσοι έχουν αντίστοιχο εξοπλισμό η μόνο οι συνδρομητές της κοσμοτε απο συγκεκριμένα προγράμματα? Μπορούν να συνδεθούν όλοι όσοι έχουν συμβατό εξοπλισμό που αναφέρεται στο site της Cosmote που αυτήν την στιγμή περιλαμβάνει κάποια SAMSUNG και XIAOMI κινητά. Ακόμη το OLAX δεν έχει πιστοποιηθεί αλλά ούτε και τα IPHONE.
thermaikos4 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Ξεκινησε παλι η προσφορα: απεριόριστα λεπτά + 10 Gb + 100 sms για 12 μήνες με 120€ μόνο σε καταστήματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από gili,
3 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα