motoboots Δημοσ. Κυριακή στις 08:33 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:33 πμ 1 ώρα πριν, manoskost είπε Καλημέρα, γνωρίζει κάποιος που την χρησιμοποιεί αν δουλεύει σε 5g SA σε router ?και αν ναί πρέπει να μπεί σε κάποιο κινητό για να ενεργοποιηθεί? Δεν υπάρχει - και μάλλον δεν θα υπάρξει σύντομα - πιστοποιημένο router. Δεν ξέρω αν σε κάποιες περιπτώσεις δούμε κάποια πατέντα μελλοντικά, αλλά προς το παρόν δεν βλέπω φως. Δε νομίζω πάντως να χάνουμε και πολλά.
manoskost Δημοσ. Κυριακή στις 08:44 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:44 πμ 5 λεπτά πριν, motoboots είπε Δεν υπάρχει - και μάλλον δεν θα υπάρξει σύντομα - πιστοποιημένο router. Δεν ξέρω αν σε κάποιες περιπτώσεις δούμε κάποια πατέντα μελλοντικά, αλλά προς το παρόν δεν βλέπω φως. Δε νομίζω πάντως να χάνουμε και πολλά. Εχω το zte mc888a, με την κανονική μου κάρτα sim της cosmote βάζοντας μόνο SA μου δουλεύει, με την κάρτα frog που χρησιμοποιώ στο router βάζοντας μόνο SA δεν δουλεύει καθόλου οπότε αναγκαστικά το δουλεύω σε NSA, μου είπε κάποιος ότι πρέπει να βάλω την κάρτα sim σε κάποιο καινούργιο κινητό που υποστηρίζει το SA για να ενεργοποιηθεί, την βάζω στο δικό μου κινητό s25 αλλά δεν γίνεται τίποτα.
Lewnidas1995 Δημοσ. Κυριακή στις 10:20 πμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 10:20 πμ 1 hour ago, manoskost said: Εχω το zte mc888a, με την κανονική μου κάρτα sim της cosmote βάζοντας μόνο SA μου δουλεύει, με την κάρτα frog που χρησιμοποιώ στο router βάζοντας μόνο SA δεν δουλεύει καθόλου οπότε αναγκαστικά το δουλεύω σε NSA, μου είπε κάποιος ότι πρέπει να βάλω την κάρτα sim σε κάποιο καινούργιο κινητό που υποστηρίζει το SA για να ενεργοποιηθεί, την βάζω στο δικό μου κινητό s25 αλλά δεν γίνεται τίποτα. Emena ουτε η frog στο router δουλευει SA ούτε η κοσμοτε στο Iphone.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από gili,
3 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση