dimitrisk Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Χαίρετε! Συγχαρητήρια για το forum σας! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το pc μου. Πρέπει να πω ότι είναι τριών μηνών και δουλεύει με Windows XP Home Edition GR. Όποτε παίζω παιχνίδια όπως το Painkiller και το Need For Speed Underground μετά από 5 λεπτά με ένα μεσάωρο, η οθόνη γίνεται μπλε και γεμάτη με κάτι ακαταλαβίστικα γράμματα.. Στο πάνω μέρος της οθόνης γράφει PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA και στο κάτω μέρος ***STOP : (0x00.... και πολλά άλλα νούμερα). Νομίζω πως το πρόβλημα είναι στο λειτουργικό και δεν ξέρω αν χρειάζεται να σας στείλω και τα χαρακτηριστικά του pc (Pentium 4 στα 3.00 Gb, Nvidia Gforce FX 5500 256MB, 80Gb harddisk, 512MB DDR ). Έιχα ζητήσει βοήθεια και από ένα ξένο forum και με παρέπεμψαν στην σελίδα των windows όπου και κει δεν κατάλαβα και πολλά... Για να μην μακρυγορώ, άμα κάποιος έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα ή ξέρει κάτι για αυτό, ας απαντήσει! Ευχαριστώ!
netcrawler Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Φίλε μου σε ίδιο πρόβλημα που είχα και εγώ τελικά έφταιγε η μνήμη μου. Δοκίμασε με ένα άλλο stick
dimitris_p Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 file kai synonomate dimitri,ekei akribos pou soy grafei STOP (0X00 kai ola ta noumera sth synexeia, einai o kodikos lathous tou sfalmatos.an to exeis grapsei kapou h an sto ksanakanei simeiose tous kapou kai pes to. exo biblio ths microsoft ton XP pou anaferei olous tous kodikous aftous kai pou akribos yparxei to problhma..
madsc Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Αν τρέχεις σε default συχνότητες τον επεξεργαστή σου (δεν έχεις κάνει overclock δηλ) κατά κανόνα αυτές οι οθόνες είναι πρόβλημα ram μνήμης όπως αναθέρθηκε ή θερμοκρασίας. Αν έχεις aircondition στο δωμάτιο του pc άνοιξε το "δυνατά" και δοκίμασε να ξαναπαίξεις τα παιχνίδια που σου βγάζει το πρόβλημα. Την μνήμη μπορείς να την τσεκάρεις με το memtest (20kb-WinAll-freeware). Δοκίμασε πρώτα αυτά που είναι εύκολα κ μετά προχωράμε κ παρακάτω. /sc
dimitrisk Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 ***STOP : 0x00000050 (0x822E4BFC,0x00000001,0x805352EC,0x00000000) Αυτό είναι το error φίλε Δημήτρη Έτρεξα και το memtest που μου είπατε αλλα δεν μου έβγαλε κανένα error. Βασικά το άφησα παραπάνω από 1 ώρα και δεν τελείωνε ποτέ! Και πρέπει να σας πω ότι αυτό το coverage παρέμενε στο 0%. Δεν ξέρω πόσο απαιτητικά είναι τα παιχνίδια που σας είχα παραθέσει πιο πριν, αλλα θα ήθελα να σημειώσω ότι εχω τερματήσει το Vice City και το Call of Duty χωρίς να μου βγάλει αυτό το stop error. Θα μπορούσατε μήπως να μου πείτε απο που μπορώ να ελένξω και την θερμοκρασία (κυρίως της κάρτας γραφικών)? Με συγχωρείτε που άργησα αλλα σας στέλνω από netcafe. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.