Nikkk Δημοσ. 5 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 5 Μαϊου Εγώ είμαι μέσα! Κατάταξη 3300 περίπου! Καλή επιτυχία κ στους υπόλοιπους εύχομαι!!! 1
prefuse Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου (επεξεργασμένο) 17 minutes ago, Nikkk said: Εγώ είμαι μέσα! Κατάταξη 3300 περίπου! Καλή επιτυχία κ στους υπόλοιπους εύχομαι!!! Συγχαρητήρια! Υψηλή βαθμολογία κάπου στα 47 με μέγιστη για άντρες να είναι 50 και για γυναίκες 60. Οποίος έκανε το επιχειρηματικό πλάνο, έκανε πολύ καλή δουλειά, συν πτυχίο και ότι άλλο συμπεριέλαβατε στην αίτηση. Καλη αρχή! Επεξ/σία 5 Μαϊου από prefuse 1
mastoras007 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου Και εγώ μέσα με 41, 6500 θέσσ αν δεν ανέβαιναν οι αιτήσεις θα έτρωγα άκυρο! 1
prefuse Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 18 hours ago, mastoras007 said: Και εγώ μέσα με 41, 6500 θέσσ αν δεν ανέβαιναν οι αιτήσεις θα έτρωγα άκυρο! Συγχαρητήρια και καλή αρχή! 41 είναι καλή βαθμολογία, ειδικά αν έκανες την αίτηση χωρίς σύμβουλο και αν σκεφτείς ότι το μέγιστο που μπορείς να πάρει ένας άντρας είναι 50. Τώρα εν αναμονή οδηγιών μεσω email για την έναρξη. Συγχαρητήρια και σε όλες τις γυναίκες που είναι και ο κύριος στόχος που προγράμματος!
mastoras007 Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου Ηρθε σε κανέναν σας email ? Εμένα ηρθε ενα σπαμ απο [email protected] αλλά το περίεργο είναι οτι ήρθε στο 2ο email που ειχα δηλώσει και οχι στο 1ό , και στο πρώτο δέν ηρθε τίποτα, επίσης στο σίτε του Οπσκε δέν φαίνετε τίποτα καμία αλλαγή ουτε στα αποτελέσματα ούτε στην αίτηση ενώ πάτησα οτι δέν είναι σκαμ συνεχίζει να είναι εκει όλα δείχνουν οτι είναι σπάμ αλλά η διεύθυνση φαίνεται σωστή
manolis940 Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου 26 λεπτά πριν, mastoras007 είπε Ηρθε σε κανέναν σας email ? Εμένα ηρθε ενα σπαμ απο [email protected] αλλά το περίεργο είναι οτι ήρθε στο 2ο email που ειχα δηλώσει και οχι στο 1ό , και στο πρώτο δέν ηρθε τίποτα, επίσης στο σίτε του Οπσκε δέν φαίνετε τίποτα καμία αλλαγή ουτε στα αποτελέσματα ούτε στην αίτηση ενώ πάτησα οτι δέν είναι σκαμ συνεχίζει να είναι εκει όλα δείχνουν οτι είναι σπάμ αλλά η διεύθυνση φαίνεται σωστή Εμένα ήθρε απ' το [email protected] για τα αποτελέσματα χθες κατά τις πέντε για να δω και τους λόγους για τους οποίους απορρίφθηκε η αίτηση μου και στα 2 email. Οπότε δεν ξέρω να σου πω αν το συγκεκριμένο είναι legit αλλά μιας και έχει συγκεκριμένο όνομα λογικά θα είναι πιθανών κάποιο άτομο απ' το ΚΠΑ2 ή γενικά απ' το ΔΥΠΑ της περιοχής σου. Αν πας εδώ δεν σου εμφανίζει κάτι;
mastoras007 Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου 45 λεπτά πριν, manolis940 είπε Εμένα ήθρε απ' το [email protected] για τα αποτελέσματα χθες κατά τις πέντε για να δω και τους λόγους για τους οποίους απορρίφθηκε η αίτηση μου και στα 2 email. Οπότε δεν ξέρω να σου πω αν το συγκεκριμένο είναι legit αλλά μιας και έχει συγκεκριμένο όνομα λογικά θα είναι πιθανών κάποιο άτομο απ' το ΚΠΑ2 ή γενικά απ' το ΔΥΠΑ της περιοχής σου. Αν πας εδώ δεν σου εμφανίζει κάτι; Οχι είναι κενό
manolis940 Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου 2 ώρες πριν, mastoras007 είπε Οχι είναι κενό Να φανταστώ ότι την έχει υποβάλει την αίτηση σου. Δηλαδή αν πας στο παρακάτω: Θα δεις την αίτηση σου και τέρμα δεξιά να λέει:
mastoras007 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 20 ώρες πριν, manolis940 είπε Να φανταστώ ότι την έχει υποβάλει την αίτηση σου. Δηλαδή αν πας στο παρακάτω: Θα δεις την αίτηση σου και τέρμα δεξιά να λέει: Ναι κανονικά, ήρθε εχθές email και στα δύο από οπσκε, Το πρώτο πρέπει να είναι από υπαλλήλους εδώ από τον ΟΑΕΔ αλλά τελικά είναι κανονικό.
manolis940 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 4 ώρες πριν, mastoras007 είπε Ναι κανονικά, ήρθε εχθές email και στα δύο από οπσκε, Το πρώτο πρέπει να είναι από υπαλλήλους εδώ από τον ΟΑΕΔ αλλά τελικά είναι κανονικό. Τουλάχιστον τσέκαρες με τον αριθμό σου στους πίνακες να δεις ότι η αίτηση είναι μέσα και ότι είναι πιθανών κάποιο λάθος του συστήματος;
mastoras007 Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου Στις 8/5/2025 στις 7:36 ΜΜ, manolis940 είπε Τουλάχιστον τσέκαρες με τον αριθμό σου στους πίνακες να δεις ότι η αίτηση είναι μέσα και ότι είναι πιθανών κάποιο λάθος του συστήματος; Ναι ναι μέσα είναι κανονικά.
manolis940 Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mastoras007 είπε Ναι ναι μέσα είναι κανονικά. Ωραία, ένα μεγάλο μέρος της ανυσυχίας σου μπορεί αν φύγει μιας και η αίτηση έχει σταλθεί και επεξεργαστεί κανονικά. Πάρε στο 1555 αν και το πιθανών είναι να σε στείλουν στο ΔΥΠΑ ή στο ΚΠΑ2 της περιοχής σου. Μάλλον πρόκειται για τεχνικό πρόβλημα της πλατφόρμας. Μην το καθυστερήσεις άλλο μόνο γιατί μπορεί να χρειάζεται αρκετή βαβούρα και χαρτούρα και ίσως αυτό σου πάει όλο το πρόγραμμα πίσω. Συγχαρητήρια και καλές δουλειές. Επεξ/σία 10 Μαϊου από manolis940
mastoras007 Δημοσ. Σάββατο στις 02:26 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:26 μμ 13 ώρες πριν, manolis940 είπε Ωραία, ένα μεγάλο μέρος της ανυσυχίας σου μπορεί αν φύγει μιας και η αίτηση έχει σταλθεί και επεξεργαστεί κανονικά. Πάρε στο 1555 αν και το πιθανών είναι να σε στείλουν στο ΔΥΠΑ ή στο ΚΠΑ2 της περιοχής σου. Μάλλον πρόκειται για τεχνικό πρόβλημα της πλατφόρμας. Μην το καθυστερήσεις άλλο μόνο γιατί μπορεί να χρειάζεται αρκετή βαβούρα και χαρτούρα και ίσως αυτό σου πάει όλο το πρόγραμμα πίσω. Συγχαρητήρια και καλές δουλειές. Γενικά θέλω να το καθυστερήσω όσο γίνεται, θα κάνω σίγουρα και αίτηση παράτασης Η φύση της δουλειάς που θα ξεκινήσω μέχρι να βγάλω άδεια θα περάσουν κάμποσοι μήνες , θέλω μηχανήματα που θα είναι έτοιμα Σεπτέμβρη Οκτώβρη Το ότι πήρα έγκριση είναι η αρχή τού Γολγοθά, είχα 10 χρόνια μαγαζί και ξέρω
manolis940 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:07 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:07 πμ Στις 10/5/2025 στις 2:26 ΜΜ, mastoras007 είπε Γενικά θέλω να το καθυστερήσω όσο γίνεται, θα κάνω σίγουρα και αίτηση παράτασης Η φύση της δουλειάς που θα ξεκινήσω μέχρι να βγάλω άδεια θα περάσουν κάμποσοι μήνες , θέλω μηχανήματα που θα είναι έτοιμα Σεπτέμβρη Οκτώβρη Το ότι πήρα έγκριση είναι η αρχή τού Γολγοθά, είχα 10 χρόνια μαγαζί και ξέρω Μην το τραβήξεις πολύ και καλύτερα ζήτα απ' τον λογιστή σου να δείξει λίγο κατανόηση τους πρώτους μήνες και αν μπορεί να κάνει κάποια έκπτωση αφού δεν θα έχεις κίνηση. Εξ΄ άλλου χωρίς την έναρξη, το μαγαζί, το αυτόνομο του ρεύμα κτλ δεν θα πάρεις την πρώτη χρηματοδότηση που θα σε βοηθήσει να πληρώσεις και τα μηχανήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα