Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε όσους εγκρίθηκαν, ήρθε κάποιο mail πέρα από αυτό για την βαθμολογία, που αναφέρθηκε παραπάνω;

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Nikkk είπε

Βρε παιδιά, αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα στο να βρει μαγαζί;

Έχω βαρεθεί να γυρεύω τους ιδιοκτήτες, να μη σηκώνουν τα τηλέφωνα, να αλλάζουν δέκα γνώμες, να μη θέλουν να μου το δώσουν...

Κάνουν χίλιες ερωτήσεις κ θέλουν παρακάλια, τι στο καλό, όλα τα μαγαζιά τα έχουν λεφταδες που δε τους ενδιαφέρει κ πρέπει να τους παρακαλάς για να τους δώσεις λεφτά; :(

Δεν είναι εύκολη διαδικασία σίγουρα. Που ψάχνεις αν επιτρέπεται;

3 ώρες πριν, prefuse είπε

Σε όσους εγκρίθηκαν, ήρθε κάποιο mail πέρα από αυτό για την βαθμολογία, που αναφέρθηκε παραπάνω;

Email ήρθε σε όλους στις διευθύνσεις που έχουν δηλώσει στην αίτηση τους νομίζω μία μέρα μετά την ανακοίνωση.

Δημοσ.
Στις 18/5/2025 στις 10:13 ΜΜ, Nikkk είπε

Βρε παιδιά, αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα στο να βρει μαγαζί;

Έχω βαρεθεί να γυρεύω τους ιδιοκτήτες, να μη σηκώνουν τα τηλέφωνα, να αλλάζουν δέκα γνώμες, να μη θέλουν να μου το δώσουν...

Κάνουν χίλιες ερωτήσεις κ θέλουν παρακάλια, τι στο καλό, όλα τα μαγαζιά τα έχουν λεφταδες που δε τους ενδιαφέρει κ πρέπει να τους παρακαλάς για να τους δώσεις λεφτά; :(

Έχω κάνα χρόνο που ψάχνω μαγαζί, τελικά το βρήκα πριν κάνα 6μηνο μέσω marketplace  από το Facebook  στα τετραγωνικά που θέλω, κοντά στο σπίτι μου εντελώς στην τύχη 

Βέβαια είναι χρεπι, θέλει λεφτά για να στρώσει, έχει και αυθαίρετα αλλά η τιμή είναι καλή 

Με περίμενε ένα 3μηνο και μετά ξεκίνησα να τον πληρώνω ενοίκια χωρίς συμβόλαιο μέχρι να ξεκινήσω για να το κρατήσει 

Σύντομα θα κάνω έναρξη, το έπαιξα λίγο ρίσκο γιατί αν δεν έπαιρνα έγκριση θα έχανα τα ενοίκια αλλά τουλάχιστον έχω μαγαζί 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, mastoras007 είπε

Έχω κάνα χρόνο που ψάχνω μαγαζί, τελικά το βρήκα πριν κάνα 6μηνο μέσω marketplace  από το Facebook  στα τετραγωνικά που θέλω, κοντά στο σπίτι μου εντελώς στην τύχη 

Βέβαια είναι χρεπι, θέλει λεφτά για να στρώσει, έχει και αυθαίρετα αλλά η τιμή είναι καλή 

Με περίμενε ένα 3μηνο και μετά ξεκίνησα να τον πληρώνω ενοίκια χωρίς συμβόλαιο μέχρι να ξεκινήσω για να το κρατήσει 

Σύντομα θα κάνω έναρξη, το έπαιξα λίγο ρίσκο γιατί αν δεν έπαιρνα έγκριση θα έχανα τα ενοίκια αλλά τουλάχιστον έχω μαγαζί 

Τέλεια! Κι εγώ έχω βρει, δεν έχω κάνει ακόμα το ενοικιαστήριο αλλά το έχουμε "κλείσει", αυτός ο ιδιοκτήτης ευτυχώς είναι καλός κ συνεννοησιμος αλλά γενικά μου έβγαλαν την ψυχή μέχρι να φτάσω εκεί.

Βαρέθηκα να ρωτάω, να παρακαλάω κ να απογοητεύομαι... να μη τους βρίσκω ή αν τους έβρισκα, μετά να μη σηκώνουν τα τηλέφωνα.

Σε ένα που πήγα να δω, μου έλεγε συνέχεια δε σου κάνει, δε σου κάνει, είναι μικρό. Κ μετά έμαθα ότι δε με ήθελε γιατί θεωρούσε ότι δε θα πληρώνω. Βέβαια μετά έμαθε από το λογιστή μας ότι δεν αφήνω τίποτα απλήρωτο κ το μετάνιωσε αλλά ήταν αργά... ;)

Επεξ/σία από Nikkk
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ έχω θέμα με την τροποποιητικη. Έχω γίνει οικονομικος σύμβουλος, στον εαυτό μου, ανέβασα Διακολογητικα και δεν μπορώ να τα βρω μέσα στην τροποιητικη. Προσπαθώ να αλλάξω σε συντονιστης αλλά δεν βρίσκω πως. Καμια ιδέα? 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Aris4191 είπε

Καλησπέρα, έχει καταφέρει κάποιος από εσάς να υποβάλει αίτημα για την 1η δόση στο ΟΠΣΚΕ;

Δεν ξέρω αν σε βοηθήσω ακριβώς καθώς δεν το έχω κάνει ακόμη μιας και είμαι στην διαδικασία ενστάσεων. Την έχεις ολοκληρώσει την αίτηση της πρώτης δόσης και περιμένεις απάντηση ή δεν έχεις καταφέρει να την ολοκληρώσεις; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

On 19/06/2025 at 01:50, thanos20math said:

Εγώ έχω θέμα με την τροποποιητικη. Έχω γίνει οικονομικος σύμβουλος, στον εαυτό μου, ανέβασα Διακολογητικα και δεν μπορώ να τα βρω μέσα στην τροποιητικη. Προσπαθώ να αλλάξω σε συντονιστης αλλά δεν βρίσκω πως. Καμια ιδέα? 

Μαλλον δεν έκανες ΥΠΟΒΟΛΗ μετά θα εμφανιστούν στο πεδίο Δικαιολογητικά Δικαιούχων Αιτήματος Τροποποίησης αφού οπως είπες ορίστηκες Οικονομικός Σύμβουλος.

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση! Ναι, έχω εγκριθεί από 5/5 και έχω κάνει έναρξη στις 16/05, αλλά στο ΟΠΣΚΕ δεν έχει ενεργοποιηθεί καθόλου το πεδίο για αίτημα πληρωμής — όλα εμφανίζονται "Δεν βρέθηκαν εγγραφές". Δεν έχω καταφέρει να υποβάλω καν την αίτηση για 1η δόση. Από όσο φαίνεται, δεν έχει ξεκλειδώσει γενικά ακόμα. Είναι γενικό? Στην ΔΥΠΑ δεν βγάζεις άκρη....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

11 hours ago, Aris4191 said:

Ευχαριστώ για την απάντηση! Ναι, έχω εγκριθεί από 5/5 και έχω κάνει έναρξη στις 16/05, αλλά στο ΟΠΣΚΕ δεν έχει ενεργοποιηθεί καθόλου το πεδίο για αίτημα πληρωμής — όλα εμφανίζονται "Δεν βρέθηκαν εγγραφές". Δεν έχω καταφέρει να υποβάλω καν την αίτηση για 1η δόση. Από όσο φαίνεται, δεν έχει ξεκλειδώσει γενικά ακόμα. Είναι γενικό? Στην ΔΥΠΑ δεν βγάζεις άκρη....

Φαντάζομαι εκανες ολες τις ενέργειες, Αποδοση ΑΦΜ και Αίτημα Τροποποίησης Μείζονος Σημασίας για Αλλαγή έδρας με ταυτόχρονη αλλαγή ΚΑΔ και τώρα περιμένεις..

στο Αίτημα Τροποποίησης Μείζονος Σημασίας φανταζομαι θα έρθει καποια απαντηση.. παντως και εκει αν κανεις υποβολή, μετά δεν εμφανίζει "Δεν βρέθηκαν εγγραφές" αν πχ πας να κάνεις νέο αίτημα..

Spoiler

Screenshot2025-06-25at20_20_00.png.8264d852963b00519df64524a02449de.png

Screenshot2025-06-25at20_25_02.png.aab50c11abb7501430c7b3de8e2f426d.png

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
Στις 25/6/2025 στις 9:02 ΠΜ, Aris4191 είπε

Ναι δεν έχει ανοίξει ακόμα το αίτημα πληρωμής, το λένε συνέχεια κ κάποιοι σύμβουλοι που παρακολουθώ στο τικ τοκ...

Είναι κανείς που η επιχείρηση τους να χρειάζεται άδεια μηχανολόγου; Βγαίνει εύκολα; Ήθελα να προσθέσω έναν ΚΑΔ που απ' ότι φαίνεται αν τον βάλω θα ζητήσουν άδεια οπότε το σκέφτομαι, ευτυχώς δεν τον είχα βάλει στην αρχική αίτηση.

• Like 1
Δημοσ.
11 minutes ago, Nikkk said:

Ναι δεν έχει ανοίξει ακόμα το αίτημα πληρωμής, το λένε συνέχεια κ κάποιοι σύμβουλοι που παρακολουθώ στο τικ τοκ...

Είναι κανείς που η επιχείρηση τους να χρειάζεται άδεια μηχανολόγου; Βγαίνει εύκολα; Ήθελα να προσθέσω έναν ΚΑΔ που απ' ότι φαίνεται αν τον βάλω θα ζητήσουν άδεια οπότε το σκέφτομαι, ευτυχώς δεν τον είχα βάλει στην αρχική αίτηση.

Ειναι εύκολο κάποια λινκ με τους συμβούλους στο τικ τοκ;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nikkk είπε

Το δύσκολο θα είναι αν δεν πληρεί τις προϋποθέσεις ο χώρος και πρέπει να κάνεις αλλαγές. 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Το δύσκολο θα είναι αν δεν πληρεί τις προϋποθέσεις ο χώρος και πρέπει να κάνεις αλλαγές. 

Που μπορώ να βρω τι προϋποθέσεις θέλει, μήπως ξέρετε;

3 ώρες πριν, prefuse είπε

Ειναι εύκολο κάποια λινκ με τους συμβούλους στο τικ τοκ;

https://vm.tiktok.com/ZNdyUVkmQ/

Κωνσταντίνος Βάλβης, δείτε και τον Spyropoulos Konstantinos 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Nikkk είπε

Που μπορώ να βρω τι προϋποθέσεις θέλει, μήπως ξέρετε;

Η θα μας πεις ακριβώς περί τίνος πρόκειται και αν τυγχάνει κάποιος να έχει ασχοληθεί θα σου δώσει μία ιδέα ή ρωτάς απευθείας τον μηχανολόγο σου. 

25 λεπτά πριν, Nikkk είπε

https://vm.tiktok.com/ZNdyUVkmQ/

Κωνσταντίνος Βάλβης, δείτε και τον Spyropoulos Konstantinos 

Το rode πάνω στον χάρακα είναι έπος !!!! 😂

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...