gisnnis_ath_1985 Δημοσ. 19 Ιουλίου Δημοσ. 19 Ιουλίου Καλησπέρα, Έχω εγκριθεί στο πρόγραμμα και μετά έκανα έναρξη ατομικής επιχείρησης Ωστόσο, κατά λάθος δηλώθηκαν μόνο 3 από τους 4 εγκεκριμένους Κωδικούς Αριθμούς Δραστηριότητας (ΚΑΔ). Ο τέταρτος ΚΑΔ (δευτερεύων) δηλώθηκε την επόμενη ημέρα, αλλά με ημερομηνία έναρξης ταυτόσημη με την αρχική της επιχείρησης. Μέχρι στιγμής δεν έχει πραγματοποιηθεί απόδοση ΑΦΜ ούτε έχει υποβληθεί τροποποιητική δήλωση. Υπάρχει ενδεχομένως κάποιο ζήτημα με βάση την απαίτηση της πρόσκλησης, όπου αναφέρεται ότι: "4.7. Οι δικαιούχοι πρέπει να διατηρήσουν το αρχικό αντικείμενο δραστηριότητας, όπως περιγράφεται από τους Κωδικούς Αριθμούς Δραστηριότητας (Κ.Α.Δ.), το οποίο ήταν επιλέξιμο για την ένταξή τους, καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος." Θα χρειαστεί κάποια ενέργεια για να διασφαλιστεί η συμβατότητα με τους όρους της πρόσκλησης;
mastoras007 Δημοσ. 20 Αυγούστου Δημοσ. 20 Αυγούστου Ήρθε σε κανένα ειδοποίηση ότι ολοκληρώθηκε ο έλεγχος της αίτησης τροποποίησης? Γνωρίζετε αν πρέπει να κάνουμε κάτι? Μου βγάζει μια επιλογή για αποδοχή ή άρνηση, το έχει κάνει κάποιος?
prefuse Δημοσ. 20 Αυγούστου Δημοσ. 20 Αυγούστου 5 minutes ago, mastoras007 said: Ήρθε σε κανένα ειδοποίηση ότι ολοκληρώθηκε ο έλεγχος της αίτησης τροποποίησης? Γνωρίζετε αν πρέπει να κάνουμε κάτι? Μου βγάζει μια επιλογή για αποδοχή ή άρνηση, το έχει κάνει κάποιος? Αν είναι εύκολο βγάλε ένα screen shot
mastoras007 Δημοσ. 20 Αυγούστου Δημοσ. 20 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Εκεί που επιλέγεις άρνηση ή αποδοχή Από κάτω πάτησα λήψη το pdf και έχει ένα μεγάλο αρχείο με όλα τα στοιχεία της αίτησης Αυτό είναι το email Επεξ/σία 21 Αυγούστου από mastoras007
prefuse Δημοσ. 20 Αυγούστου Δημοσ. 20 Αυγούστου αρα ξεκίνησαν να ελέγχουν τις τροποποιήσεις. λογικα πατάς εγκριση αλλα ρώτα κάλυτερα καποιον που γνωρίζει.
mastoras007 Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου 59 λεπτά πριν, prefuse είπε αρα ξεκίνησαν να ελέγχουν τις τροποποιήσεις. λογικα πατάς εγκριση αλλα ρώτα κάλυτερα καποιον που γνωρίζει. Δεν έχει έρθει το ίδιο σε κάποιον από εσάς? Προσωπικά έχω ακόμα πολύ δουλειά μέχρι να είναι έτοιμο το μαγαζί, με συμφέρει να αργήσουν όσο γίνεται περισσότερο
prefuse Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου 21 minutes ago, mastoras007 said: Δεν έχει έρθει το ίδιο σε κάποιον από εσάς? Οχι
tomtoub Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου 19 ώρες πριν, mastoras007 είπε Ήρθε σε κανένα ειδοποίηση ότι ολοκληρώθηκε ο έλεγχος της αίτησης τροποποίησης? Πότε είχες κάνει την αίτηση τροποποίησης; Σε εμένα από 28/6 δεν έχει έρθει κάτι.
mastoras007 Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου 4 ώρες πριν, tomtoub είπε Πότε είχες κάνει την αίτηση τροποποίησης; Σε εμένα από 28/6 δεν έχει έρθει κάτι. 2/7 την έκανα Πάντος βλέπω έχει πλέον επιλογή να κάνω αίτηση χρηματοδότησης
mastoras007 Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου Πέτυχα σήμερα ένα παιδί που έχει εγκριθεί, και τον πήραν τηλ λέει για να κλείσουν ραντεβού για ελενχο, ρώτησαν αν είναι έτοιμος, του είπαν να βάλει και μια πινακίδα έξω Νόμιζα ότι πρέπει να κάνεις αίτηση πρώτα και μετά έρχονται 1
Nikkk Δημοσ. 23 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 15 ώρες πριν, mastoras007 είπε Πέτυχα σήμερα ένα παιδί που έχει εγκριθεί, και τον πήραν τηλ λέει για να κλείσουν ραντεβού για ελενχο, ρώτησαν αν είναι έτοιμος, του είπαν να βάλει και μια πινακίδα έξω Νόμιζα ότι πρέπει να κάνεις αίτηση πρώτα και μετά έρχονται Ωωω Άρχισαν; Τέλεια! Εδώ σ' εμάς τίποτα ακόμα αλλά έχουμε ελπίδες να πάρουμε πρώτη δόση πριν τα Χριστούγεννα που πίστευα ότι θα πάει...
mastoras007 Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου Στις 23/8/2025 στις 11:59 ΠΜ, Nikkk είπε Ωωω Άρχισαν; Τέλεια! Εδώ σ' εμάς τίποτα ακόμα αλλά έχουμε ελπίδες να πάρουμε πρώτη δόση πριν τα Χριστούγεννα που πίστευα ότι θα πάει... Επειδή ξανα μίλησα μαζί του, αυτός εχει ενταχθεί σε άλλο πρόγραμμα, της Θεσσαλίας με 14800€ οχι στο δικό μας, δεν μου το είχε πεί Ισος εκεί ισχύουν άλλα πράγματα γιατί μου είπε αν δεν γίνει έλεγχος πρώτα δεν μπορεί να κάνει αίτηση για τα χρήματα ενώ στο δικό μας από τι ξέρω κάνεις αίτηση και μετά έρχονται για έλεγχο
prefuse Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου η συμπλήρωση των Απογραφικών Δελτίων Εισόδου πότε πρεπει να γίνει; το παρακάτω ειναι για άλλη δράση. Δράση ΔΝΝΕ01: Οδηγία για τους δικαιούχους της δράσης : Για τη συμπλήρωση των Απογραφικών Δελτίων Εισόδου, ως ημερομηνία εισόδου του ωφελούμενου στη δράση ορίζεται η ημερομηνία κοινοποίησης του αποτελέσματος της Aξιολόγησης.
Nikkk Δημοσ. Σάββατο στις 09:24 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 09:24 μμ Τελικά ήρθε μέιλ, αποδέχτηκα τον έλεγχο τροποποίησης κ έγινε το αίτημα πληρωμής οπότε, αφού έρθει ο έλεγχος, πιστεύω μέσα στον Οκτώβρη θα μπει η πρώτη δόση! Έχει βγει κ η αφίσα που πρέπει να έχουμε αναρτημένη στο κατάστημα.
mastoras007 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:47 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:47 μμ Στις 6/9/2025 στις 9:24 ΜΜ, Nikkk είπε Τελικά ήρθε μέιλ, αποδέχτηκα τον έλεγχο τροποποίησης κ έγινε το αίτημα πληρωμής οπότε, αφού έρθει ο έλεγχος, πιστεύω μέσα στον Οκτώβρη θα μπει η πρώτη δόση! Έχει βγει κ η αφίσα που πρέπει να έχουμε αναρτημένη στο κατάστημα. Σε ενημέρωσαν σε πόσο καιρό θα έρθουν για τον έλεγχο? Εγώ για Λάρισα που ρώτησα είπαν σε ένα μήνα μετά την αίτηση χρηματοδότησης Η αφίσα πρέπει να είναι μέσα στο κατάστημα ή στη πόρτα έξω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα