Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 8/9/2025 στις 1:50 ΜΜ, prefuse είπε

εχει συμπληρώσει κανεις τα Απογραφικά Δελτία;

Τα Απογραφικά Δελτία μου >>> Τα Απογραφικά Δελτία Εισόδου Μου

Με προσθήκη σας βγάζει το παρακάτω;

Δεν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα για αυτή την ενέργεια. Παρακαλώ επικοινωνήστε με το helpdesk.

Έβγαλες άκρη?

Γιατί και εμένα το έβγαλε επειδή είχα συνδεθεί με τους κωδικούς της επιχείρησης όχι τους προσωπικούς 

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 16/9/2025 στις 8:05 ΜΜ, mastoras007 είπε

Οκ! Καλή επιτυχία ενημέρωσε μας τι σου είπαν!

Τελικά είναι τυπικό, ήρθαν, είδαν το μαγαζί, έδωσα τη σφραγίδα μου κ υπέγραψα σε 3-4 χαρτιά κ έτοιμοι!

Το αφισακι μου είπαν να το βάλω κ στη τζαμαρία εκτός από μέσα. Επίσης επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζομαι ράμπα γιατί είναι μόνο 10 εκ ύψος η είσοδος, μου είπαν να κάνω μια μικρή ράμπα, να φτιάξω μια υπεύθυνη δήλωση ότι την παραγγειλα κ να τους τη στείλω.

Είπαν ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα πληρωθώ! 😀

Δημοσ.
3 hours ago, Nikkk said:

Τελικά είναι τυπικό, ήρθαν, είδαν το μαγαζί, έδωσα τη σφραγίδα μου κ υπέγραψα σε 3-4 χαρτιά κ έτοιμοι!

Το αφισακι μου είπαν να το βάλω κ στη τζαμαρία εκτός από μέσα. Επίσης επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζομαι ράμπα γιατί είναι μόνο 10 εκ ύψος η είσοδος, μου είπαν να κάνω μια μικρή ράμπα, να φτιάξω μια υπεύθυνη δήλωση ότι την παραγγειλα κ να τους τη στείλω.

Είπαν ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα πληρωθώ! 😀

εχεις συμπληρώσει τα Απογραφικά Δελτία;

Τα Απογραφικά Δελτία μου >>> Τα Απογραφικά Δελτία Εισόδου Μου

Δεν είδαν τιμολόγια, απόδειξης, λογαριασμό ρεύματος, απόδειξη ενοικίου κτλ;

Δημοσ.
17 ώρες πριν, prefuse είπε

εχεις συμπληρώσει τα Απογραφικά Δελτία;

Τα Απογραφικά Δελτία μου >>> Τα Απογραφικά Δελτία Εισόδου Μου

Δεν είδαν τιμολόγια, απόδειξης, λογαριασμό ρεύματος, απόδειξη ενοικίου κτλ;

Νομίζω ότι αίτηση για χρηματοδότηση δεν μπορείς να κάνεις αν δεν τα έχεις συμπληρώσει, δεν σε αφήνει βγάζει σφάλμα,( το έκανε σε μένα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 20/08/2025 at 23:33, mastoras007 said:

Εκεί που επιλέγεις άρνηση ή αποδοχή 

Από κάτω πάτησα λήψη το pdf  και έχει ένα μεγάλο αρχείο με όλα τα στοιχεία της αίτησης 

Screenshot_2025-08-20-23-31-38-019_com.android.chrome.jpg

Α) στην Τεκμηρίωση, απο πάνω, εγραψες τιποτα;

ευκολα μπορει να γίνει λάθος..

Ακολουθησες τον οδηγό Εγχειρίδιο Αιτήματος Καταβολής Ενίσχυσης (ΑΚΕ) απο εδώ

https://www.dypa.gov.gr/active-employment-policies/proghramma-eniskhisis-tis-epikheirimatikotitas-ghia-anerghoys-ilikias-30-59-etwn-me-emfasi-stis-ghinaikes

Screenshot2025-09-23at02_26_29.png.cfcd46fdac23468e92af2e4c4ccac910.png

γιατί στην 5η σελίδα, για τα 2 παρακάτω εγχειρίδια, σε παραπέμπουν στο https://opske.gr/el/manuals

1) Εγχειρίδιο για Σχέση Οπσκε Οικ. υπεύθυνο, Εγγυητικές, ΙΒΑΝ, Δικαιολογητικά και Παραστατικά v1.2 3.13 MB

2) Εγχειρίδιο για Απογραφικά Δελτία Εισόδου/Εξόδου Ωφελούμενων – Συμμετεχόντων_v1 2.81 MB

εντωμεταξύ στο https://opske.gr/el/manuals έχει εγχειρίδια για Υποβολή Αιτηση Χρηματοδότησης και Αιτημα Προκαταβολής / Προχρηματοδότησης.... τα οποια ομως ΔΕΝ ειναι ίδια με το αρχικό Εγχειρίδιο Αιτήματος Καταβολής Ενίσχυσης (ΑΚΕ) και εύκολα κάποιος θα μπορουσε να ακολουθήσει καποιο απο αυτά...αντί για το σωστό.  ειδικά αν λ.χ. ξεκινήσει την αιτηση, αλλα λόγο δουλειάς, το αφήσει για μετέπειτα. 

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
21 ώρες πριν, prefuse είπε

Α) στην Τεκμηρίωση, απο πάνω, εγραψες τιποτα;

ευκολα μπορει να γίνει λάθος..

Ακολουθησες τον οδηγό Εγχειρίδιο Αιτήματος Καταβολής Ενίσχυσης (ΑΚΕ) απο εδώ

https://www.dypa.gov.gr/active-employment-policies/proghramma-eniskhisis-tis-epikheirimatikotitas-ghia-anerghoys-ilikias-30-59-etwn-me-emfasi-stis-ghinaikes

Screenshot2025-09-23at02_26_29.png.cfcd46fdac23468e92af2e4c4ccac910.png

γιατί στην 5η σελίδα, για τα 2 παρακάτω εγχειρίδια, σε παραπέμπουν στο https://opske.gr/el/manuals

1) Εγχειρίδιο για Σχέση Οπσκε Οικ. υπεύθυνο, Εγγυητικές, ΙΒΑΝ, Δικαιολογητικά και Παραστατικά v1.2 3.13 MB

2) Εγχειρίδιο για Απογραφικά Δελτία Εισόδου/Εξόδου Ωφελούμενων – Συμμετεχόντων_v1 2.81 MB

εντωμεταξύ στο https://opske.gr/el/manuals έχει εγχειρίδια για Υποβολή Αιτηση Χρηματοδότησης και Αιτημα Προκαταβολής / Προχρηματοδότησης.... τα οποια ομως ΔΕΝ ειναι ίδια με το αρχικό Εγχειρίδιο Αιτήματος Καταβολής Ενίσχυσης (ΑΚΕ) και εύκολα κάποιος θα μπορουσε να ακολουθήσει καποιο απο αυτά...αντί για το σωστό.  ειδικά αν λ.χ. ξεκινήσει την αιτηση, αλλα λόγο δουλειάς, το αφήσει για μετέπειτα. 

Γενικά έχω κάνει ότι να ναι, έχω λάθος ημερομηνία στα απογραφικά, έβαλα ημερομηνία που ήρθε αποτέλεσμα της τροποποίησης και όχι τη μέρα που έλαβα το email 

Κάναμε και ένα λάθος στα χαρτιά στην οδό για την άδεια και τα ξανά έκανα αφού είχα κάνει αίτηση,

Δεν ξέρω τι θα γίνει, ειδομεν 

Δημοσ.

Τελικά παιδιά εχει πληρωθεί κάνεις?? Έχετε κανένα νεότερο??όσοι περάσατε έλεγχο σας είπαν τίποτα? Αναρωτιέμαι αν υπάρχει περίπτωση να μην περάσουμε έλεγχο όλοι στην 1η δόση...

Δημοσ.
14 minutes ago, Cristy_ant said:

Τελικά παιδιά εχει πληρωθεί κάνεις?? Έχετε κανένα νεότερο??όσοι περάσατε έλεγχο σας είπαν τίποτα? Αναρωτιέμαι αν υπάρχει περίπτωση να μην περάσουμε έλεγχο όλοι στην 1η δόση...

Διαβασε τον οδηγό, ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μην περάσεις τουλάχιστον 2 ελέγχους, ένα στην αρχή και ένα στο τέλος, ίσως και ενδιάμεσους.

Δημοσ.
On 23/09/2025 at 23:14, mastoras007 said:

Γενικά έχω κάνει ότι να ναι, έχω λάθος ημερομηνία στα απογραφικά, έβαλα ημερομηνία που ήρθε αποτέλεσμα της τροποποίησης και όχι τη μέρα που έλαβα το email 

Κάναμε και ένα λάθος στα χαρτιά στην οδό για την άδεια και τα ξανά έκανα αφού είχα κάνει αίτηση,

Δεν ξέρω τι θα γίνει, ειδομεν 

αναφέρεσαι στην Ημερομηνία Δημιουργίας απο > Τα Αποτελέσματα Τροποποίησης μου, αλλα αφού ειναι αυτοματοποιημένο το mail που σου έστειλαν, δεν θα πρέπει να έχει την ίδια ημερομηνία; πχ στο screenshot παρακάτω η Ημερομηνία Δημιουργίας ειναι ίδια με την ημερομηνία που ήρθε το παρακάτω αυτοποιημένο email..

Με την χρήση των προσωπικών σας κωδικών πρόσβασης μπορείτε να εισέλθετε στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (https://app.opske.gr), ώστε μέσω του αναρτημένου εκτυπωτικού «Αποτελέσματα Αξιολόγησης Τροποποίησης» να αποκτήσετε πλήρη εικόνα των αποτελεσμάτων της αξιολόγησης επί της Τροποποίησης Αίτησης Χρηματοδότησης ή/και των τυχόν υποβληθεισών αντιρρήσεων για την πράξη με κωδικό ....

Screenshot2025-09-26at03_37_03.png.134f875aa7821631810344efab91d2d7.png

Ερώτηση, την Υπεύθυνη Δήλωση περί ορισμού πραγματικών δικαιούχων την υπογράφει ο Δικαιούχος ψηφιακά μεσω gov και την προσθέτει στα δικαιολογητικά;

Πίνακας Ελέγχου >  Τα Δικαιολογητικά Δικαιούχου μου 

και ΠΡΟΣ ειναι, δεν ειναι σαφές;

ΠΡΟΣ(1):

(1) Αναγράφεται από τον ενδιαφερόμενο πολίτη ή Αρχή ή η Υπηρεσία του δημόσιου τομέα, που απευθύνεται η αίτηση.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, prefuse είπε

αναφέρεσαι στην Ημερομηνία Δημιουργίας απο > Τα Αποτελέσματα Τροποποίησης μου, αλλα αφού ειναι αυτοματοποιημένο το mail που σου έστειλαν, δεν θα πρέπει να έχει την ίδια ημερομηνία; πχ στο screenshot παρακάτω η Ημερομηνία Δημιουργίας ειναι ίδια με την ημερομηνία που ήρθε το παρακάτω αυτοποιημένο email..

Στα απογραφικά δελτία πρέπει να βάλεις ημερομηνία εισόδου την ημερομηνία που πήρες το αποτέλεσμα της έγκρισης, οχι την ημερομηνία αποτελέσματος της τροποποίησης, εγώ εβαλα της τροποποίησης, η κάνω Λάθος? 

body_bl.svg

Δράση ΔΝΕΕ01:

Οδηγία για τους δικαιούχους της δράσης: Για τη συμπλήρωση των Απογραφικών Δελτίων Εισόδου, ως ημερομηνία εισόδου του ωφελούμενου στη δράση ορίζεται η ημερομηνία κοινοποίησης του αποτελέσματος της Aξιολόγησης της Αίτησης Χρηματοδότησης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, mastoras007 said:

Στα απογραφικά δελτία πρέπει να βάλεις ημερομηνία εισόδου την ημερομηνία που πήρες το αποτέλεσμα της έγκρισης, οχι την ημερομηνία αποτελέσματος της τροποποίησης, εγώ εβαλα της τροποποίησης, η κάνω Λάθος? 

body_bl.svg

Δράση ΔΝΕΕ01:

Οδηγία για τους δικαιούχους της δράσης: Για τη συμπλήρωση των Απογραφικών Δελτίων Εισόδου, ως ημερομηνία εισόδου του ωφελούμενου στη δράση ορίζεται η ημερομηνία κοινοποίησης του αποτελέσματος της Aξιολόγησης της Αίτησης Χρηματοδότησης.

αν εννοεις την 5/5/2025 (που ειναι για όλους ίδια) οπου ειχαν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα του προγράμματος, δεν ειναι σωστό γιατί έβγαζε μήνυμα οτι η ημερομηνία ειναι προγενέστερη της ένταξης ή κάτι τέτοιο. Αρα ίσως το παραπάνω screenshot εννοεί την ημερομηνία κοινοποίησης της αξιολόγηση της τροποποίησης, αρα (μάλλον) σωστά το έκανες. περίεργο αλλα ισως δεν το διατύπωσαν σωστά ή κανω εγώ λαθος

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, prefuse είπε

αν εννοεις την 5/5/2025 (που ειναι για όλους ίδια) οπου ειχαν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα του προγράμματος, δεν ειναι σωστό γιατί έβγαζε μήνυμα οτι η ημερομηνία ειναι προγενέστερη της ένταξης ή κάτι τέτοιο. Αρα ίσως το παραπάνω screenshot εννοεί την ημερομηνία κοινοποίησης της αξιολόγηση της τροποποίησης, αρα (μάλλον) σωστά το έκανες. περίεργο αλλα ισως δεν το διατύπωσαν σωστά ή κανω εγώ λαθος

Μπορεί και να έχεις δίκιο, ίσος το έκανα σωστά 

Επεξ/σία από mastoras007
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 minutes ago, mastoras007 said:

Μπορεί και να έχεις δίκιο, ίσος το έκανα σωστά 

Την Υπεύθυνη Δήλωση περί ορισμού πραγματικών δικαιούχων την επισυναψες στα δικαιολογητικά; υπογράφει ο Δικαιούχος ψηφιακά μεσω gov και την προσθέτει στα δικαιολογητικά ακόμα και για ατομική επιχείρηση;

Επισης δεν είναι σαφές το ΠΡΟΣ που απευθύνετε; Γενικά ΚΠΑ/ΔΥΠΑ;

ΠΡΟΣ(1):

(1) Αναγράφεται από τον ενδιαφερόμενο πολίτη ή Αρχή ή η Υπηρεσία του δημόσιου τομέα, που απευθύνεται η αίτηση.

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
4 ώρες πριν, prefuse είπε

Την Υπεύθυνη Δήλωση περί ορισμού πραγματικών δικαιούχων την επισυναψες στα δικαιολογητικά; υπογράφει ο Δικαιούχος ψηφιακά μεσω gov και την προσθέτει στα δικαιολογητικά ακόμα και για ατομική επιχείρηση;

Επισης δεν είναι σαφές το ΠΡΟΣ που απευθύνετε; Γενικά ΚΠΑ/ΔΥΠΑ;

ΠΡΟΣ(1):

οχι αυτό τώρα το βλέπω πρώτη φορά, κάτσε να το ψάξω λίγο 

EDIT μόλις την εκανα και τηνα ανέβασα, 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...