Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 9/4/2025 στις 1:30 ΜΜ, Nikkk είπε

Έμαθα ότι αυξήθηκε ο προϋπολογισμός και θα δώσουν σε 10.000 άτομα! Μακάρι να είναι αλήθεια! Ωστόσο είναι σχεδόν έτοιμοι, γύρω στο Πάσχα θ'ανεβει η λίστα οπότε είμαστε στην τελική ευθεία.

Καλή μας επιτυχία!!!

Είσαι σίγουρος για αυτό?

μηπως είναι για άλλο πρόγραμμα? γιατί είχα διαβάσει οτι αυξήθηκε ο αριθμός για ενα αλλο με τουρισμό σχετικό οχι το δικό μας 

Δημοσ.

Όσο ψάχνω δεν βρίσκω κάτι για την αύξηση προϋπολογισμού, εάν ισχύει θα υπήρχε κάποια ανακοίνωση τουλάχιστον σε ομάδες Facebook κτλ

Δημοσ.

Εμένα με πήραν τηλέφωνο πριν καμιά δεκαριά μέρες και ζήτησαν ένα χαρτί που είχα λάθος 

Μου είπαν ότι έχω πολύ υψηλή βαθμολογία αλλά έχω λάθος ένα χαρτί και γι'αυτό με κάλεσαν.

Καλά σημάδια οπότε εγώ μετά τής γιορτές λέω να ξεκινήσω να κάνω έναρξη κτλ 99% θα πάρω έγκριση 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 17/4/2025 στις 9:20 ΜΜ, mastoras007 είπε

Εμένα με πήραν τηλέφωνο πριν καμιά δεκαριά μέρες και ζήτησαν ένα χαρτί που είχα λάθος 

Μου είπαν ότι έχω πολύ υψηλή βαθμολογία αλλά έχω λάθος ένα χαρτί και γι'αυτό με κάλεσαν.

Καλά σημάδια οπότε εγώ μετά τής γιορτές λέω να ξεκινήσω να κάνω έναρξη κτλ 99% θα πάρω έγκριση 

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος αν κάνεις έναρξη πριν εγκριθείς υπάρχει περίπτωση να σε απορρίψουν. Ρίξε μια ματιά στην πρόσκληση του προγράμματος.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος αν κάνεις έναρξη πριν εγκριθείς υπάρχει περίπτωση να σε απορρίψουν. Ρίξε μια ματιά στην πρόσκληση του προγράμματος.

Έναρξη κάνεις όποτε θες απο την στιγμή που έκανες αίτηση.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mastoras007 είπε

Έναρξη κάνεις όποτε θες απο την στιγμή που έκανες αίτηση.

Αναφορά σε κείμενο

4.2. Η έναρξη δραστηριότητας πραγματοποιείται μετά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης
χρηματοδότησης
και το αργότερο εντός 90 ημερών από την ενημέρωση των δικαιούχων μέσω
ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) για την έκδοση εγκριτικής απόφασης της αίτησής τους από
τον Υποδιοικητή της ΔΥΠΑ στο πλαίσιο μεταβίβασης αρμοδιοτήτων του Διοικητή στους
Υποδιοικητές.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Ναι, λέει έναρξη μπορείς να κάνεις μετά την αίτηση, και το αργότερο 3 μήνες μετά αφού πάρεις έγκριση 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mastoras007 είπε

Κοντεύουν 

Screenshot_2025-04-26-20-06-22-699_com.android.chrome.jpg

Έχουν κάποια πληροφορία για το τι θα εγκριθεί; Πως βγάζουν το συμπέρασμα για τα 2/3; Απ' όσο θυμάμαι οι γυναίκες έχουν προβάδισμα κατά 10 μόρια αλλά από μόνο του δεν βγάζει το συμπέρασμα για τα 2/3.

Δημοσ.

Μακάρι να βγουν όντως αυτή τη βδομάδα να ξέρουμε κ εμείς τι θα κάνουμε, δεν αντέχεται αυτή η αναμονή!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mastoras007 είπε

Έβγαλε κανένας άκρη??

Βγήκαν τα αποτελέσματα!

Κολλάει το site δεν μπορώ να μπω 

Εμένα με πετάει πίσω στην αρχική σελίδα με τις ανακοινώσεις μπαίνοντας εδώ και πατώντας "Δείτε εδώ τους Πίνακες (Νομικό Πλαίσιο-Υποστηρικτικό υλικό)" 

Υπάρχει κάτι στην αρχική σελίδα ανακοινώσεων του προγράμματος που εγώ δεν βλέπω;

Edit: Το βρήκα, πρέπει να πατηθεί εδώ: image.png.96c7f543b0bf03931c4d8c67299d6ff4.png

Επεξ/σία από manolis940

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...