prefuse Δημοσ. Δευτέρα στις 01:50 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:50 μμ εχει συμπληρώσει κανεις τα Απογραφικά Δελτία; Τα Απογραφικά Δελτία μου >>> Τα Απογραφικά Δελτία Εισόδου Μου Με προσθήκη σας βγάζει το παρακάτω; Δεν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα για αυτή την ενέργεια. Παρακαλώ επικοινωνήστε με το helpdesk.
manolis940 Δημοσ. Δευτέρα στις 03:16 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:16 μμ 2 ώρες πριν, mastoras007 είπε Σε ενημέρωσαν σε πόσο καιρό θα έρθουν για τον έλεγχο? Εγώ για Λάρισα που ρώτησα είπαν σε ένα μήνα μετά την αίτηση χρηματοδότησης Η αφίσα πρέπει να είναι μέσα στο κατάστημα ή στη πόρτα έξω? Σε διακριτικό σημείο. Αν πχ είναι πίσω απ' το ταμείο του καταστήματος σου πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν έχεις βάλει όμως μία γλάστρα μπροστά υπάρχει.
mastoras007 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Στις 8/9/2025 στις 1:50 ΜΜ, prefuse είπε εχει συμπληρώσει κανεις τα Απογραφικά Δελτία; Τα Απογραφικά Δελτία μου >>> Τα Απογραφικά Δελτία Εισόδου Μου Με προσθήκη σας βγάζει το παρακάτω; Δεν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα για αυτή την ενέργεια. Παρακαλώ επικοινωνήστε με το helpdesk. τιναυτο πάλι, πότε πρέπει να γίνει? σε οποιον έρθει έλεγχος πρώτα ας μας ενημερώσει τι έγινε, σε πόσο χρόνο ηρθαν , αν πήραν πρώτα τηλ κτλ
prefuse Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 15 minutes ago, mastoras007 said: τιναυτο πάλι, πότε πρέπει να γίνει? σε οποιον έρθει έλεγχος πρώτα ας μας ενημερώσει τι έγινε, σε πόσο χρόνο ηρθαν , αν πήραν πρώτα τηλ κτλ Δεν διάβασες τον οδηγο; Το αναφέρει. Απλά ή δεν έχει ανοίξει ακόμα ή έπρεπε να γίνει πριν καιρό. Στον οδηγό αναφέρει νομίζω ποτέ περίπου συμπληρώνεται αλλά δεν είχα πρόσβαση τις τελευταίες μέρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα