papaleole Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 39 λεπτά πριν, Leekos είπε δε βλέπω κάτι στο site. ισχύει ακόμα; Στο facebook κανε αναζήτηση frog mobile store. Η προσφορά unlimited calls και unlimited data με 144€ μέχρι αύριο 9/4/25 από τα καταστήματα σε Αθήνα και Θεσ/νίκη. 1
Leekos Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, papaleole είπε Στο facebook κανε αναζήτηση frog mobile store. Η προσφορά unlimited calls και unlimited data με 144€ μέχρι αύριο 9/4/25 από τα καταστήματα σε Αθήνα και Θεσ/νίκη. πω ίσα που προλαβαίνω. Επεξ/σία 8 Απριλίου από Leekos
papaleole Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Leekos είπε πω ίσα που προλαβαίνω. Πήρε παράταση μέχρι 23 Απριλίου απ΄ ότι λένε έδω. Επεξ/σία 9 Απριλίου από papaleole 2
Leekos Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 32 λεπτά πριν, villasg είπε ΤΑυτοτητα ή διαβατηριο πρέπει να κάνω κάποια κίνηση για να φύγω από τον πάροχο που είμαι (κάρτα); ή πάω κατευθείαν στο frog κατάστημα;
villasg Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 1 ώρα πριν, Leekos είπε πρέπει να κάνω κάποια κίνηση για να φύγω από τον πάροχο που είμαι (κάρτα); ή πάω κατευθείαν στο frog κατάστημα; Το θεμα του νηματος λεει Frog 144 ευρώ νέο νουμερο , για ο,τι αλλο μπορεις να παρεις τηλεφωνο στo καταστημα να σου πουνε
enteacher04 Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου Αυτή τη στιγμή εγώ έχω Cosmoκαρτα. Προκειμένου να μην χάσω το νούμερο μου, αναρωτιέμαι αν θα ήταν εφικτό να μεταφέρω αρχικά σε καρτοκινητη nova/Vodafone για 1-2 μήνες, και μετά να ξανακάνω φορητότητα, και να πάω frog όταν ξαναβγεί αυτή η προσφορά (έχω καταλάβει ότι δεν γίνεται να πάω από Cosmo σε frog απευθείας, διότι είναι στον ίδιο όμιλο/εταιρεία, για αυτό και σκέφτομαι αν γίνεται να το κάνω μέσω Λαμίας, πηγαίνοντας πρώτα σε κάποιον άλλο πάροχο).
enteacher04 Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου 13 minutes ago, villasg said: πας ενα μηνα σε αλλο με καρτα και μετα πας εκει Αυτή είναι τελικά η ερώτηση μου - δε θα έχω πρόβλημα αν κάνω αυτές τις "αλχημείες", με φορητότητα από τον έναν πάροχο στον άλλο;
ovelix11 Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου καλημερα Ληγει σε 2-3 ημέρες το ετησιο που ειχα απο πέρσι με απεριοριστα απο frog και ψαχνομαι να βρω για 2-3 μηνες ( χρήση στο χωριό μεχρι τελος Αυγουστου ) τι πακετο να αγορασω . Ειδα μεσα απο την εφαρμογη της cosmote οτι υπάρχει πακέτο απεριοριστα με 13,5 € για ενα μηνα και σκεφτομαι αυτο αλλα διαβασα στα ψιλα γραμματα οτι μετα απο 300 gb η ταχυτητα πεφτει στα 4 .... Υπάρχει κατι που να παρω ωστε να εχω απεριοριστα για 2-3 μήνες χωρις κοφτη ?? Να τονισω οτι στο χωριό πιανει μονο Cosmote ( !!! ) Ας είναι και καινουργιο νούμερο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα