Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Leekos είπε

δε βλέπω κάτι στο site. ισχύει ακόμα;

Στο facebook κανε αναζήτηση frog mobile store. 

Η προσφορά unlimited calls και unlimited data με 144€ μέχρι αύριο 9/4/25 από τα καταστήματα σε Αθήνα και Θεσ/νίκη. 

Screenshot_1.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, papaleole είπε

Στο facebook κανε αναζήτηση frog mobile store. 

Η προσφορά unlimited calls και unlimited data με 144€ μέχρι αύριο 9/4/25 από τα καταστήματα σε Αθήνα και Θεσ/νίκη. 

Screenshot_1.png

πω ίσα που προλαβαίνω.

Επεξ/σία από Leekos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Leekos είπε

πω ίσα που προλαβαίνω.

Πήρε παράταση μέχρι 23 Απριλίου απ΄ ότι λένε έδω.

Επεξ/σία από papaleole
  • Like 2
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, villasg είπε

ΤΑυτοτητα ή διαβατηριο

πρέπει να κάνω κάποια κίνηση για να φύγω από τον πάροχο που είμαι (κάρτα); ή πάω κατευθείαν στο frog κατάστημα;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Leekos είπε

πρέπει να κάνω κάποια κίνηση για να φύγω από τον πάροχο που είμαι (κάρτα); ή πάω κατευθείαν στο frog κατάστημα;

Το θεμα του νηματος λεει Frog 144 ευρώ νέο νουμερο    , για ο,τι αλλο μπορεις να παρεις τηλεφωνο στo καταστημα να σου πουνε 

image.png.bf74f627a3a94f2d9c6f4508773555f7.png

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή εγώ έχω Cosmoκαρτα. Προκειμένου να μην χάσω το νούμερο μου, αναρωτιέμαι αν θα ήταν εφικτό να μεταφέρω αρχικά σε καρτοκινητη nova/Vodafone για 1-2 μήνες, και μετά να ξανακάνω φορητότητα, και να πάω frog όταν ξαναβγεί αυτή η προσφορά (έχω καταλάβει ότι δεν γίνεται να πάω από Cosmo σε frog απευθείας, διότι είναι στον ίδιο όμιλο/εταιρεία, για αυτό και σκέφτομαι αν γίνεται να το κάνω μέσω Λαμίας, πηγαίνοντας πρώτα σε κάποιον άλλο πάροχο).

Δημοσ.
13 minutes ago, villasg said:

πας ενα μηνα σε αλλο με καρτα και μετα πας εκει 

Αυτή είναι τελικά η ερώτηση μου - δε θα έχω πρόβλημα αν κάνω αυτές τις "αλχημείες", με φορητότητα από τον έναν πάροχο στον άλλο;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλημερα
Ληγει σε 2-3 ημέρες το ετησιο που ειχα απο πέρσι με απεριοριστα απο frog και ψαχνομαι να βρω για 2-3 μηνες ( χρήση στο χωριό μεχρι τελος Αυγουστου ) τι πακετο να αγορασω .
Ειδα μεσα απο την εφαρμογη της cosmote οτι υπάρχει πακέτο απεριοριστα με 13,5 € για ενα μηνα και σκεφτομαι αυτο αλλα διαβασα στα ψιλα γραμματα οτι μετα απο 300 gb η ταχυτητα πεφτει στα 4 ....
Υπάρχει κατι που να παρω ωστε να εχω απεριοριστα για 2-3 μήνες χωρις κοφτη ?? Να τονισω οτι στο χωριό πιανει μονο Cosmote ( !!! )
Ας είναι και καινουργιο νούμερο..     

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...