RODIFIRE Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα προσπαθώ να συνδεθώ στο Facebook και αφού βάζω σωστά το email και το password πάει μετά στο δεύτερο βήμα "Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων" δεν μπορώ να κάνω ταυτοποίηση από εφαρμογή γιατί δεν είχα άλλου συνδεθεί. στο whatsapp & sms δεν μου έρχεται πότε ο κωδικός. έχω 4 μέρες που προσπαθώ, ο αριθμός τηλεφώνου είναι σωστός και λαμβάνω κανονικά καθημερινά μηνύματα γενικά. στο κινητό μου βγάζει ένα μήνυμα κάτω στιγμιαίο " δεν είναι δυνατή η αποστολή κωδικού αυτή τη στιγμή. Δοκιμάστε ξανά σε λίγα... " εδώ και 4 μέρες το ίδιο από υπολογιστές που προσπάθησα δεν κάνει τίποτα και δεν έρχεται ποτέ τίποτα όταν προσπάθησα την "επαναφορά λογαριασμού" και έβαλα το σωστό email ή whatsapp για να επικοινωνήσουν μαζί μου και πατάω μου βγάζει ότι: "Για την αποτροπή κατάχρησης, περιορίζουμε τη συχνότητα με την οποία μπορείτε να κάνετε κάποια πράγματα στο facebook . Δοκιμάστε ξανά αργότερα" αυτό εδώ και 4 μέρες το ίδιο και φυσικά μου το βγάζει αυτό με την πρώτη φορά, δεν προσπαθώ συχνά για να μου βγάλει κάτι τέτοιο είναι πολύ περίεργο που ούτε μου έρχεται το μήνυμα σε whatsapp /sms ούτε δέχονται την επαναφορά που προσπαθώ και αυτό από διάφορες συσκευές όχι μόνο από το κινητό και όχι μόνο σήμερα άλλα πάνω από 4 μέρες τι μπορώ να κάνω? μπορείτε σας παρακαλώ να με βοηθήσετε? Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2024 από RODIFIRE
helixsis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο...πως το αντιμετώπισες τελικά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα