lector Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Στις 3/1/2025 στις 2:07 ΜΜ, Neptu είπε υπάρχουν άνθρωποι που τα αγοράζουν αυτά; Χθες που κοίταξα στην αποθήκη έχω κάτι παλιά παπούτσια. Ένα ζευγάρι παίζει να είναι από το 2016. Παρατημένο, σχισμένο.. ακριβώς αυτό το στυλ του αστέγου. Σε ένα άλλο ζευγάρι δεν έχει πάτο (έχει βασικά αλλά ξεκολλάει) αλλά δε νομίζω να είναι πρόβλημα. Παίζει να καταφέρω να τα πουλήσω κάπου; 43 νούμερο. αν κάποιος έχει κονε ας επικοινωνήσει μαζί μου. Θα τα βρούμε και στο οικονομικό. Αν ψάξω ίσως βρω κι άλλα. Παρτα και πηγαινε σε ενα μαγαζι στην κηφισια ή στο κολωνακι και πες τους να τα βαλουν στη βιτρινα με τιμη 500 και μισα-μισα. Win-win ειναι η κατασταση.
CoffeeDrink10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου On 03/01/2025 at 15:44, Charismo said: Δεν ρωτάς το φίλο τι νούμερο φοράνε οι ανιψιές του? Σαραντατρίο νούμερο είναι, αγορίστικα δηλαδή
sphinxgr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Σας έχω νέα πρόταση για δώρο, για παιδάκια σχολείου! 1 4
giorgos4ever Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 3/1/2025 στις 7:59 ΜΜ, mariosnik_ είπε Ισχύει, αλλά όχι για όλους. Δεν ξέρεις τι είχε πίσω από το μυαλό του αυτός που αγόρασε την μπανάνα. Μπορεί να έχει σκοπό να την πουλήσει μελλοντικά για παραπάνω από την αξία που έδωσε. Δες πχ τι γίνεται με έργα τέχνης η διάφορες περίεργες δημοπρασίες, υπάρχουν διάφορα παραδείγματα όχι τόσο ακραία βέβαια όσο η μπανάνα. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από giorgos4ever
papoys1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Στις 24/12/2024 στις 9:00 ΠΜ, Dinos1973 είπε Στην Σανγκάη στο υπόγειο mall στο σταθμό του τεχνολογικού μουσείου τα πήρα με παζάρια €35, καμία διαφορά με τα αυθεντικά. Σε βίντεο στο YouTube τα έχουν ανοίξει και πραγματικά με βάση τα υλικά δεν θα έπρεπε να είναι πάνω από €100! Δεν εχει μόνο στη Σαγκάη.Παω προχτες voi και noi στα Σπάτα να πάρει η σύζυγος ένα ζευγάρι παπούτσια και ανεβαίνω στο πάνω όροφο να ρίξω μια ματιά στα ανρδικά. Το τι αντιγραφή βλέπεις σε πανάκριβα ανδρικά δε λέγεται. Με 60 και 70 ευρώ παίρνεις πανάκριβο μουράτο ανδρικό και μιλάμε δέρμα φόρμα και σόλα.Η επέλαση των Κινέζων έρχεται από παντού.😛
Qyraxos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 10 ώρες πριν, sphinxgr είπε Σας έχω νέα πρόταση για δώρο, για παιδάκια σχολείου! Ένα χιλιάρικο για να φλεξάρεις ως επιζώντας μετά από επίθεση Ορκ. 1
kage Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Απ οσο ξερω υπαρχουν για δεκαετιες στα μαγαζια soho στις κλασσικες περιοχες 😛απλα τωρα τα ψωνιζουν σε βιντεακια οι ελληνες τραπερς στο εξωτερικο ,αστερα βουλιαγμενης και βουκουρεστιου..πανε πακετο με off-white celin ,zegna, loro piana,hogan,mcqueen,hermes,palm angels,balenciaga.. καλα μην φτασουμε σε αυτα π οκ εχουν κατι ..δεν γινεται να συγκριθουν με το ποιος ο λογος να ξοδεψεις υπερβολαρικα χιλιαρικα για καποιες σειρες σε jordan και nike dunk επειδη ειναι καποια σειρα του travis scott ktl Απλα αυτη η γενια καιγονται ολη μερα σε βιντεακια τικτοκ youtube κ ψαχνουν να ξεχωρισουν πριν την ωρα τους Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου από kage
kostakis81 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου παντος καποιος μου το ξεφουρνησε ο μυστηκο ... οι γνωστοι και καπιοι επαγγελμτιες ψωνιζουν σε ακριβες μαρκες (vercace ,guess,luivuiton κλπ me eidhko kvdiko sto 10%. ολοι οι υπολοιποι τα σκανε κανονικα τα 1000ρικα . ειχα παει μια φορα με γνωστο καΙ ΨΩΝΙΣΑΜΕ στο MCARTHUR ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ γνωστου μας στο 10% απο την αναγραφομενη τιμη.. ο γνωστος ηταν βοηθος τραγουδιαρας btw πηγαμε συγκεκριμενη μερα καθημερινη αργα με ραντεβο ομως... απατη ειναι ολα ρε μαγκες 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα