poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 33 minutes ago, gbras said: παντως και εμενα περιμενει η γυναικα μου απο αρχες Δεκεμβριου και ακομα τιποτα. Γενικα το δημοσιο πλεον υπολειτουργει σε σημειο στασης... πολλα χρονια τωρα.οτι βγηκαν και 5-6 apps και κανουμε την δουλεια μας ειναι και αθλος για την ελλαδα. 1
gbras Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Just now, poulinos said: πολλα χρονια τωρα.οτι βγηκαν και 5-6 apps και κανουμε την δουλεια μας ειναι και αθλος για την ελλαδα. Μου δινει την εντυπωση οτι ειναι στο χειροτερο σημειο που ηταν ποτε. Εκκαθαριση δηλωσης περιμενω απο τον Ιουνιο! Και αλλα ανοιχτα θεματα που εχω κανουν μεχρι και χρονια ενω επρεπε να ειναι θεμα εβδομαδων το πολυ.. Και ολοι παραπονιουνται οτι δεν εχουν ανθρωπους στις υπηρεσιες...
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 3 minutes ago, gbras said: Μου δινει την εντυπωση οτι ειναι στο χειροτερο σημειο που ηταν ποτε. Εκκαθαριση δηλωσης περιμενω απο τον Ιουνιο! Και αλλα ανοιχτα θεματα που εχω κανουν μεχρι και χρονια ενω επρεπε να ειναι θεμα εβδομαδων το πολυ.. Και ολοι παραπονιουνται οτι δεν εχουν ανθρωπους στις υπηρεσιες... πως γινεται τα μισα πραγματα να εχουν γινει ηλεκτρονικα και να μην απασχολεις υπαλληλους , τα ατομα στο δημοσιο τομεα να αυξανονται αλλα να μην υπαρχουν ατομα δεν το ξερω. αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. 1
gbras Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Just now, poulinos said: πως γινεται τα μισα πραγματα να εχουν γινει ηλεκτρονικα και να μην απασχολεις υπαλληλους , τα ατομα στο δημοσιο τομεα να αυξανονται αλλα να μην υπαρχουν ατομα δεν το ξερω. αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. Προφανως επειδη οι περισσοτεροι ειναι βυσματα τα οποια πανε σε υπηρεσιες που εχουν υπεραριθμους και δεν εχουν και καποιο αντικειμενο εργασιας τελικα. 1
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 1 hour ago, gbras said: Προφανως επειδη οι περισσοτεροι ειναι βυσματα τα οποια πανε σε υπηρεσιες που εχουν υπεραριθμους και δεν εχουν και καποιο αντικειμενο εργασιας τελικα. ειπα να μην ξεκινησω αυτο το θεμα γιατι θα χαλασουμε το υπαρχον. ολοι ξερουμε τι γινεται εκει εξω ΔΥΣΤΥΧΩΣ. 1
deukaleionas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Στις 20/1/2025 στις 2:53 ΜΜ, gbras είπε παντως και εμενα περιμενει η γυναικα μου απο αρχες Δεκεμβριου και ακομα τιποτα. Γενικα το δημοσιο πλεον υπολειτουργει σε σημειο στασης... Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ξέρεις πόσες αιτήσεις για το ετα κάνουν καθημερινά??? Άστα να πάνε. Εσυ για το ετα έχεις κάνει?
gbras Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 3 minutes ago, deukaleionas said: Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ξέρεις πόσες αιτήσεις για το ετα κάνουν καθημερινά??? Άστα να πάνε. Εσυ για το ετα έχεις κάνει? Οχι απλο επιδομα ανεργιας. Το οτι δειχνει μια υπηρεσια να μην λειτουργει δεν σημαινει οτι αυτοι που δουλεουν εκει καθονται. Αυτο που ακουω απο πολλες υπηρεσιες ειναι οτι δεν εχουν ατομα . Ισως η αληθεια να βρισκεται καπου στη μεση . Ατομα αρκετα δεν υπαρχουν αλλα και αυτοι που ειανι εκει κανενας δεν τους αξιολογει τι εργο παραγουν.
deukaleionas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Ανοίγεις το κουτί της πανδωρας τώρα... Να το ξέρεις.... 🤪
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 4 hours ago, gbras said: Οχι απλο επιδομα ανεργιας. Το οτι δειχνει μια υπηρεσια να μην λειτουργει δεν σημαινει οτι αυτοι που δουλεουν εκει καθονται. Αυτο που ακουω απο πολλες υπηρεσιες ειναι οτι δεν εχουν ατομα . Ισως η αληθεια να βρισκεται καπου στη μεση . Ατομα αρκετα δεν υπαρχουν αλλα και αυτοι που ειανι εκει κανενας δεν τους αξιολογει τι εργο παραγουν. πολλες φορες μπορει να υπαρχουν ατομα και 5 να καθονται και 5 να παραγουν το εργο επειδη εχουν φιλοτιμο κτλ. και βεβαια και σε ιδιωτικο τομεα μπορει να γινει αυτο απλα ειναι πιο ευκολο να βρεθει ανεργος την επομενη μερα στον ιδιωτικο τομεα. και σιγουρα μπορει να υπαρχουν υποστελεχωμενα τμηματα διοτι καποιοι αλλοι ειναι σε τμηματα που δεν θα πρεπε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα