logokrimenos Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 23 hours ago, Nabuko said: Εσύ τώρα ξύπνησες σήμερα και λες "τι να κάνω? Ας απαντήσω σε ένα θέμα που άνοιξα και άφησα στη μέση 5 μήνες πριν" Έκανε 5 μήνες έρευνα 1 hour ago, sphinxgr said: Excel για απλούς υπολογισμούς: Και αυτόνομη θέρμανση : δεν εχεις ιδεα σε τι εμπλεξες μολις αδερφε 4
xsterg Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου Στις 25/5/2025 στις 1:34 ΜΜ, Vstromrider είπε Εχω πολυκατοικια δικια μου. Μενω σε αλλη πολυκατοικια που ειμαι διαχειριστης, και επισης ειμαι βοηθος διαχειριστη σε εμπορικο κεντρο. Εχουμε εισπραξει δικαστικα πανω απο 100.000€. Σε κάλυψα ? troll.
Vstromrider Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 2 ώρες πριν, xsterg είπε troll. τι σε εξεπληξε δηλαδη τοσο πολυ απο αυτα που εγραψα?
zoranb Δημοσ. 27 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 27 Μαϊου (επεξεργασμένο) Τα χιλιοστά που αναγράφονται σε στήλη που ονομάζεται Ποσοστό Συνιδιοκτησίας είναι αυτά με τα οποία υπολογίζονται οι δαπάνες του ρεύματος ή του καθαρισμού; Επεξ/σία 27 Μαϊου από zoranb
fitsoulas2024 Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου Στις 25/5/2025 στις 1:34 ΜΜ, Vstromrider είπε Εχω πολυκατοικια δικια μου. Μενω σε αλλη πολυκατοικια που ειμαι διαχειριστης, και επισης ειμαι βοηθος διαχειριστη σε εμπορικο κεντρο. Εχουμε εισπραξει δικαστικα πανω απο 100.000€. σε ποσο καιρο τα εισπραξατε? απο ενα ή πολλα ατομα? στη δικη μου καποτε ο διαχειριστης εκανε δικαστηριο σε καποιον για χρωστουμενα και εισεπραξε δυομησι χιλιαδες μετα απο κατι χρονια 1
Vstromrider Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου Στις 27/5/2025 στις 12:35 ΠΜ, fitsoulas2024 είπε σε ποσο καιρο τα εισπραξατε? απο ενα ή πολλα ατομα? στη δικη μου καποτε ο διαχειριστης εκανε δικαστηριο σε καποιον για χρωστουμενα και εισεπραξε δυομησι χιλιαδες μετα απο κατι χρονια Ειναι πανω απο 10 αγωγες. Χρονο ακριβως δεν εχω να σου πω. Εχει απο το 2015 - 2016 που εχουμε ξεκινησει τις διαδικασιες και δεν σταματανε ποτε. Και εξωδικαστικα και δικαστικά. Είναι πανω απο 200κ για εισπραξη και γεννανε συνεχεια. Οχι φυσικα με τον ιδιο ρυθμο με πριν, αλλα ερχονται καινουργια ακομα. Καποια παλια εχουν παραγραφει φυσικά αλλα ερχονται νέα. Προς το παρον παντως μαγαζι δεν εχουμε βγαλει σε πλειστηριασμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα