Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγνώμη, θέλετε το ΦΕΚ από τώρα για να υπάρχει κάτι πιο επίσημο από το https://www.mindev.gov.gr/mhtrwo-apografhs-anelkysthrwn-plhrhs-katagrafh-twn-anelkysthrwn-sth-xwra/;

«Οι διοικητικές κυρώσεις που προβλέπονταν από την ΚΥΑ 28425/2008 για μη καταχώριση παύουν να ισχύουν, προκειμένου να διευκολυνθεί η καθολική συμμετοχή.»

15 ώρες πριν, gpapadakis είπε

Η πλατφορμα ειναι για εχουν τα στοιχεια των διαχειριστων να στειλουν κανα προστιμο.

Ο διαχειριστης ειναι που ειναι το κοροιδο της πολυκατοικιας, τωρα πλεον θα ειναι ο μαλ.... της χρονιας.

Από την ίδια ανακοίνωση: «Επίσης, η διαδικασία καταχώρησης μπορεί να γίνει και από τους υπεύθυνους συντηρητές ή εγκαταστάτες.».

23 ώρες πριν, Gulik είπε

Άρα η προθεσμία πλέον είναι στις 30 του Νοέμβρη. 

Α, υπόψη επίσης ότι μέχρι 30/11 πρέπει να καταχωρηθούν τα ασανσέρ. Το πότε θα πρέπει να φτιαχτούν οι ελλείψεις θα καθοριστεί εκ των υστέρων. Πιο αναλυτικά: https://www.pomida.gr/newspost.php?nsl=i-pomida-gia-tin-apografi-kai-tin-paratasi-tis-prothesmias-ton-anelkystiron

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν τίθεται κανένα θέμα "προστίμων" για "καθυστερήσεις" κλπ, το δήλωσε ξεκάθαρα ο ίδιος ο Υπουργός, δεν χρειάζεται περισσότερη ανάλυση, τουλάχιστον προς ώρας. 

Δημοσ.

1) απο οτι καταλαβα η πλατφορμα θα καταγραψει τους πιστοποιημενους μεχρι 30 νοεμβριου . Για τους απιστοποιητους θα δουμε τι θα γινει μετα το κλεισιμο και ελεγχο ? 

2) σε εμας τριώροφη πολυκατοικια του 1973 μας εβγαλε ενα συνολο 4500  , καναμε τα μισα περιπου , εχει μεινει πορτα και πινακας .Τωρα ο συντηρητης (που τον εχουμε τουλαχιστον 20 χρονια και δεν ειχαμε ποτε προβληματα με το ασανσερ ) μου προτεινε στην αρχη πινακα που κοστιζε 900 ,αλλα μετα μου το αλλαξε και μου ειπε οτι θα εχει προβληματα αυτος ο πινακας και να βαλουμε εναν που κανει 2800. Μου φαινεται περιεγο πως με τον παλιο πινακα δεν ειχαμε ποτε προβλήματα και με τον νεο (των 900 ευρω) θα εχουμε . Μηπως κοιτανε πως θα αρπαξουνε ρε παιδια . μιλαμε για χιλιαδες ευρω οχι στραγαλια.

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, makisman1973 είπε

1) απο οτι καταλαβα η πλατφορμα θα καταγραψει τους πιστοποιημενους μεχρι 30 νοεμβριου . Για τους απιστοποιητους θα δουμε τι θα γινει μετα το κλεισιμο και ελεγχο ? 

Όλους θα τους καταγράψει (με τα μέχρι στιγμής δεδομένα). Από εδώ, φαίνεται να καταγράφεται «Αν υπάρχει ενεργή ή παλαιότερη πιστοποίηση και η χρονική στιγμή αυτής.» (και όχι «η χρονική στιγμή της πιστοποίησης» σαν να είναι δεδομένη).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...