MSc CCDSP Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου Συγνώμη, θέλετε το ΦΕΚ από τώρα για να υπάρχει κάτι πιο επίσημο από το https://www.mindev.gov.gr/mhtrwo-apografhs-anelkysthrwn-plhrhs-katagrafh-twn-anelkysthrwn-sth-xwra/; «Οι διοικητικές κυρώσεις που προβλέπονταν από την ΚΥΑ 28425/2008 για μη καταχώριση παύουν να ισχύουν, προκειμένου να διευκολυνθεί η καθολική συμμετοχή.» 15 ώρες πριν, gpapadakis είπε Η πλατφορμα ειναι για εχουν τα στοιχεια των διαχειριστων να στειλουν κανα προστιμο. Ο διαχειριστης ειναι που ειναι το κοροιδο της πολυκατοικιας, τωρα πλεον θα ειναι ο μαλ.... της χρονιας. Από την ίδια ανακοίνωση: «Επίσης, η διαδικασία καταχώρησης μπορεί να γίνει και από τους υπεύθυνους συντηρητές ή εγκαταστάτες.». 23 ώρες πριν, Gulik είπε Άρα η προθεσμία πλέον είναι στις 30 του Νοέμβρη. Α, υπόψη επίσης ότι μέχρι 30/11 πρέπει να καταχωρηθούν τα ασανσέρ. Το πότε θα πρέπει να φτιαχτούν οι ελλείψεις θα καθοριστεί εκ των υστέρων. Πιο αναλυτικά: https://www.pomida.gr/newspost.php?nsl=i-pomida-gia-tin-apografi-kai-tin-paratasi-tis-prothesmias-ton-anelkystiron
Gulik Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου Δεν τίθεται κανένα θέμα "προστίμων" για "καθυστερήσεις" κλπ, το δήλωσε ξεκάθαρα ο ίδιος ο Υπουργός, δεν χρειάζεται περισσότερη ανάλυση, τουλάχιστον προς ώρας.
makisman1973 Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου 1) απο οτι καταλαβα η πλατφορμα θα καταγραψει τους πιστοποιημενους μεχρι 30 νοεμβριου . Για τους απιστοποιητους θα δουμε τι θα γινει μετα το κλεισιμο και ελεγχο ? 2) σε εμας τριώροφη πολυκατοικια του 1973 μας εβγαλε ενα συνολο 4500 , καναμε τα μισα περιπου , εχει μεινει πορτα και πινακας .Τωρα ο συντηρητης (που τον εχουμε τουλαχιστον 20 χρονια και δεν ειχαμε ποτε προβληματα με το ασανσερ ) μου προτεινε στην αρχη πινακα που κοστιζε 900 ,αλλα μετα μου το αλλαξε και μου ειπε οτι θα εχει προβληματα αυτος ο πινακας και να βαλουμε εναν που κανει 2800. Μου φαινεται περιεγο πως με τον παλιο πινακα δεν ειχαμε ποτε προβλήματα και με τον νεο (των 900 ευρω) θα εχουμε . Μηπως κοιτανε πως θα αρπαξουνε ρε παιδια . μιλαμε για χιλιαδες ευρω οχι στραγαλια. 2
MSc CCDSP Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου 12 ώρες πριν, makisman1973 είπε 1) απο οτι καταλαβα η πλατφορμα θα καταγραψει τους πιστοποιημενους μεχρι 30 νοεμβριου . Για τους απιστοποιητους θα δουμε τι θα γινει μετα το κλεισιμο και ελεγχο ? Όλους θα τους καταγράψει (με τα μέχρι στιγμής δεδομένα). Από εδώ, φαίνεται να καταγράφεται «Αν υπάρχει ενεργή ή παλαιότερη πιστοποίηση και η χρονική στιγμή αυτής.» (και όχι «η χρονική στιγμή της πιστοποίησης» σαν να είναι δεδομένη). 1
GREGORYMO Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου Σχετικά με την πιστοποίηση των ανελκυστήρων και το τι χρειάζεται να προσθέσω σε υπάρχων της δεκαετίας του 90, εκτός από την εταιρεία που συνεργάζομαι και που αυτή τον είχε τοποθετήσει, έχει νόημα να απευθυνθώ και αλλού?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα