Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά!

Έχει εδώ και κάποιο διάστημα που χωρίς να αλλάξω κάτι στον υπολογιστή μου ξεκίνησε το εξής πρόβλημα: Κάθε φορά που ανοίγω το PC και δείχνουν όλα να λειτουργούν μια χαρά, όταν ανοίγω τα προγραμμάτα μου δεν δείχνουν να λειτουργούν... Π.χ ανοίγω τον Firefox να μπει στο youtube και δείχνει να φορτώνει για ώρες, ανοίγω το spotify και ενώ ως εφαρμογή ανοίγει κανονικά δεν φορτώνει τίποτα ενώ φαίνεται οτι το PC έχει ιντερνετ κανονικά. Γενικώς, δεν λειτουργεί τίποτα σωστά ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Το όλο θέμα λύνεται μετά απο 1 restart ή κάποιες φορές και 2. Μετά τα restart, όλα τρέχουν μια χαρά.

Το PC έχει πάνω 3600X - 2070 - 970 EVO nvme και OS.Build 22631.4602.

Αποφάσισα να κάνω format και προς μεγάλη μου έκπληξη, το πρόβλημα συνεχίζει εκεί..

Any thoughts?

Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κυρίως οτι έχει σχέση με το Internet. Ο Firefox πχ ή το Spotify ως εφαρμογές ανοίγουν κανονικά ωστόσο φαίνεται να μην επικοινωνούν σωστά με το Internet. Στο μεταξύ, η σύνδεση του σπιτιού δεν αποτελεί το πρόβλημα καθώς είναι συνδεμένο και το κινητο μου πάνω στο δίκτυο δίχως πρόβλημα. Και το PC μέσω wifi μπαίνει στο δίκτυο, μέσω ενός TP Link adapter.

Επεξ/σία από Dmio
Δημοσ.
Στις 31/12/2024 στις 2:00 ΜΜ, Dmio είπε

wifi.

Κάνε κατάργηση από τις ρυθμίσεις των drivers της κάρτας δικτύου και μετά επανεκκίνηση τον υπολογιστή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Reset modem / router

2) Uninstall network adapters από device manager

3) Restart

4) Άφησε windows να κάνουν την εύρεση ξανά των drivers του δικτύου

5) Τρέξε το Update των windows

6) Δες στο site της μητρικής μήπως έχουν νέους drivers για lan.

Αν τίποτα δεν δουλέψει με όλα αυτά πιθανόν να τα έφτυσε το wifi adapter της μητρικής.

ΥΓ : TP Link adapter. και αυτό reset. Πολλά προβλήματα αυτά τα extender.

Καλύτερα  POWERLINE (PLC)

Επεξ/σία από giorgosZMG

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...