Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας! 🚴‍♂️

Υπάρχει κάποιος άλλος που έχει το ηλεκτρικό μηχανάκι Tromox Ukko S?    

https://tromox.gr/index.php?route=product/product&product_id=1013 image.png.b565b5247e27584c9a5c7221eadb6cb4.png

Το χρησιμοποιώ για καθημερινές μετακινήσεις και θα με ενδιέφερε να ανταλλάξουμε εμπειρίες και tips για το μηχανάκι:

Πώς σας φαίνεται η αυτονομία του σε διαφορετικές διαδρομές;

Έχετε δοκιμάσει καμία τροποποίηση ή λύση για καλύτερη απόδοση;

Έχετε αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με τη φόρτιση ή την συντήρηση;

Προσωπικά, το χρησιμοποιώ σε διαδρομές απο /πρός Κέντρο και μου λύνει τα χέρια με μηδενικό κόστος 

Ανυπομονώ να δω αν είμαστε πολλοί τελικά με το Ukko S. 😊

Επεξ/σία από FaBl3D
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Update 28/1/2025 

Έπειτα από 200+ χιλιόμετρα χρήσης στην Αθήνα με το ηλεκτρικό μηχανάκι έχω παρατηρήσει τα εξής:

Αυτονομία: Σε ταχύτητες πόλης μέχρι 60κμ στο Drive, η μπαταρία στο Drive φτάνει τα 60 χιλιόμετρα. στο sport όμως και με ανηφορικους δρόμους πέφτει πιο γρήγορα. στο eco δέν ειχα την υπομονή να το μετρήσω. ποιές είναι οι αυτονομίες σας?

Ποιότητα κατασκευής: Πολύ καλή συνολικά, αλλά σκέφτομαι μήπως δοκιμάσω καλύτερα λάστιχα μιάς και τα δικά μου δίνουν για κάποιο λόγο κάποιο συντονισμό. έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία? 

Φόρτιση: Είμαι πολύ ευχαριστημένος που μπορώ να φορτίζω την μπαταρία ξεχωριστά, στο σπίτι. πήρα ένα χρονοδιακόπτη για να διατηρήσω τη μπαταρία σε άριστη κατάσταση και σκέφτομαι να αγοράσω δεύτερο φορτιστή για να τον αφήσω στην δουλειά

ΥΓ: Αναρωτιέμαι αν είμαστε όντως λίγοι στην Ελλάδα με το Tromox Ukko S ή απλώς δεν έχει τύχει να βρούμε ο ένας τον άλλο! 😅

Επεξ/σία από FaBl3D
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...