Προς το περιεχόμενο

Τώρα Φταίει το μόντεμ για η γραμμή?

passenger57

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

tote i grami exei thoribo.i at entoli gia na mpeis pio arga i allios katharismo kai elegxo gramis apo Pote kai ama bgaleis akri me autous grapse mou.tha sou poun bale isdn.i tha poun oti tin elexan tilefonika kai einai mia xara xoris na ginei pote auto dioti apo tilefono den elegxetai.

Δημοσ.

ΛΟΙΠΟΝ....τα τελευταία νέα είναι πώς εκανα φορματ σο μηχανημα του εβαλα πάλι windows XP pro και SP2.

Έβαλα τους drivers του us robotics μόντεμ που αν και έχω το αυθεντικό cd ο driver δεν εχει το signing απο την microsoft.Τέλος πάντων.

Δεν μπορεί να μπει OTENET ούτε στην PANAFONET. Δοκίμασα 2 γραμμές διαφορετικές και το σύνδεσα και σε ενα POT απο NETMOD δηλαδή τρίτη γραμμή.Δεν μπορεί να μπέι.

Δεν κάνει σωστό negotiating και μου βγάζει ένδειξη πώς δεν μπορεί να επικοινωνήσει με remote computer.

Να σας θυμίσω πώς το μόντεμ δουλευει κανονικά στο σπίτι μου και σταθερότατα.

Παρόλα αυτα....συνδέθηκε 1 φορά στα 16KBPS και άλλη μία φορά στα 33 kbps.Και απο τότε πάπαλα.

Ας σημειωθεί πώς μεταξύ αυτών των προσπαθειών δεν έκανα καμμία αλλαγή. ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! :( τα ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!

Δημοσ.

loipon kapou eixa diavasei gia pcm(feresyxna) pou evaze o ote stis grammes gia na voithaei to shma.an exeis kati tetoio thn p****ses giati prepei na synennoitheis me ton ote na sou to vgalei apo to kafao!!!!

apla pare tous kai pes tous na elexoun thn grammi sou kai meta des ti ftaei

Δημοσ.

Εχω να θέσω και εγω ενα προβλημα που ειναι ισως παραξενο ,εχω usb crypto modem στα xp πάνω απο 5 λεπτά με τιποτα με πετά,το δοκιμαζω σε win 98 σε αλλo Pc στο ιδιο χωρο στην ιδια γραμμη και δουλευει κανονικότατα....μήπως φταινε τα Xp?????παω αγοράζω εσωτερικό micromodem το βάζω στα xp παει να κάνει κλήση σφάλμα 629 νομιζω ουτε καν εκανε κλήση και ουτε κανει ....επήσης λεει οτι η το μοντεμ η η αλλη συσκευη που καλεί το δημιουργησε ,αλλαζω θεση στη μητρική τιποτα,δοκιμαζω τα παντα απο install unistall drivers modem , κάνω φορματ και παλι το ιδιο.....δοκιμασα και αλλα εσωτερικα μοντεμ (crypto ,micromodem) και παλι τα ιδια....τι φταιει;;;;;

Δημοσ.

ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ.ΑΠΟΤΣΕΚΑΡΙΣΕ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΡΟΗ ΥΛΙΚΟΥ (FLOW CONTROL).ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΣΙ.

Δημοσ.

ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ,ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΣΕΚΑΡΙΣΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΗ ΥΛΙΚΟΥ(FLOW CONTROL).ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...