sattack Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δεν νομιζω να βγει slim τωρα. Αν το ανακοινώσουν θα ειναι μόνο παρουσίαση. Και για πώληση μετα από κάτι μήνες. Το κακό είναι ότι κάποιοι λένε ότι όλα τα μοντέλα ήρθαν μόνο με 12GB ram! Δηλαδή επιβεβαιωνοβται οι φήμες που λένε οτι τα 16GB θα πάνε μόνο στην ΝΑ Ασία, και στον υπόλοιπο κόσμο τίποτα? Πολυ downer... 1
sattack Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Τελικα μαπα οι προσφορες φετος. Καμμια σχεση με περυσι. 1
andreas-d Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Στις 22/1/2025 στις 10:55 ΜΜ, sattack είπε Τελικα μαπα οι προσφορες φετος. Καμμια σχεση με περυσι. Σχετικά καλές, όντως πέρσι πήρα και το watch 6 δώρο. Πάντως το s25 256gb βγαίνει 616€ 1
idefixius Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 26/1/2025 στις 5:27 ΜΜ, andreas-d είπε ................. Πάντως το s25 256gb βγαίνει 616€ Πώς πετυχαίνεις αυτήν τη τιμή φίλε μου? (εκτός και αν αναφέρεσαι σε τιμές Γερμανίας) Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου από idefixius
aces Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, idefixius είπε Πώς πετυχαίνεις αυτήν τη τιμή φίλε μου? (εκτός και αν αναφέρεσαι σε τιμές Γερμανίας) Ειναι τιμή Γερμανίας...... Το S25 Edge/Slim παει τελικά για μετα το Πάσχα για λανσάρισμα παντως επιβεβαιωθηκε οτι θα βγει νεα σειρα. 1 1
andreas-d Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, idefixius είπε Πώς πετυχαίνεις αυτήν τη τιμή φίλε μου? (εκτός και αν αναφέρεσαι σε τιμές Γερμανίας) Ναι φίλε τιμή Γερμανίας.. 1
sattack Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου S25u , S24u , S23u Το χρώμα το γαλάζιο αλλάζει πολύ ανάλογα με το φωτισμό. Το πλαϊνό σε τιτάνιο είναι ωραίο. Το jet black που είναι όλο μαύρο προσωπικά δεν μου αρέσει. Είναι πιο χοντρό το housing για τις κάμερες και πατάει πιο "στραβά" Τα ίδια s24 s23 με το s22 που πήρε μεταγραφή τώρα. (Σε νυχτερινή λήψη. Ανάλογα το φωτισμό αλλάζουν πολύ τα χρώματα). Η οθόνη έχει λίγο πιο "θερμά" χρώματα? Νομίζω αυτό ήταν το παράπονο όσων πήγαν από το 23 στο 24. Και τώρα η Samsung το ξαναγύρισε πίσω. 2
andreas-d Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, sattack είπε S25u , S24u , S23u Το χρώμα το γαλάζιο αλλάζει πολύ ανάλογα με το φωτισμό. Το πλαϊνό σε τιτάνιο είναι ωραίο. Το jet black που είναι όλο μαύρο προσωπικά δεν μου αρέσει. Είναι πιο χοντρό το housing για τις κάμερες και πατάει πιο "στραβά" Τα ίδια s24 s23 με το s22 που πήρε μεταγραφή τώρα. (Σε νυχτερινή λήψη. Ανάλογα το φωτισμό αλλάζουν πολύ τα χρώματα). Η οθόνη έχει λίγο πιο "θερμά" χρώματα? Νομίζω αυτό ήταν το παράπονο όσων πήγαν από το 23 στο 24. Και τώρα η Samsung το ξαναγύρισε πίσω. Αξίζει να δώσω το s24 ultra 512gb για το s25 ultra 512gb η διαφορά είναι 611,10€ με trade in και κωδικούς.. Σήμερα ήρθαν τα δύο s25 που είχα προπαραγγειλει και παίζοντας για αρκετή ώρα το βλέπω πολύ ποιο φρέσκο, δύσκολη απόφαση.. Βλέπω ότι έκανες μεταφορά από το παλιό στο νέο ετσι έκανα και στο s25 αλλά δεν πέρασαν του Viper οι συνομιλίες, πιθανόν να μην είχε συγχρονίσει το προηγούμενο, υπάρχει περίπτωση ανάκτησης..
sattack Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, andreas-d είπε Αξίζει να δώσω το s24 ultra 512gb για το s25 ultra 512gb η διαφορά είναι 611,10€ με trade in και κωδικούς.. Σήμερα ήρθαν τα δύο s25 που είχα προπαραγγειλει και παίζοντας για αρκετή ώρα το βλέπω πολύ ποιο φρέσκο, δύσκολη απόφαση.. Βλέπω ότι έκανες μεταφορά από το παλιό στο νέο ετσι έκανα και στο s25 αλλά δεν πέρασαν του Viper οι συνομιλίες, πιθανόν να μην είχε συγχρονίσει το προηγούμενο, υπάρχει περίπτωση ανάκτησης.. Tα Viber, WhatsApp, Line δεν μεταφερονται. Θελει να κανεις backup στο cloud τους πρωτα στην παλια συσκευη και μετα να συνδεθεις με τη νεα συσκευη και να κανεις restore απο το cloud των συνομιλιων. Εγω ετσι το κανω καθε χρονο αλλα φετος την πατησα λιγο με το whatsApp, γιατι φετος μου εβγαλε ενα QR code και λεω ωραια θα το κανω ετσι, και δεν δουλεψε και εχασα 15 μερες μηνυματων απο το τελευταιο backup που ειχε κανει τοτε. Οποτε μην το εμπιστευτεις το QR code, κανε ετσι xειροκινητα backup- restore σε αυτα τα messaging apps. Σχετικα με το αν αξιζει η αλλαγη, εγω λεω κατηγορηματικα οχι! Το πολυ 100-150Ε θα εδινα παραπανω για καθε νεα γενια, αν ηταν να δωσω πισω το περυσινο. Οι διαφορες ειναι καθε φορα ελαχιστες. Εγω δεν δινω πισω το περυσινο το s24u. Το δινω στη γυναικα μου, αυτη εδωσε το s23u στο γιο μας, και αυτος εδωσε το s22u στην κοπελα του και εκεινη εδωσε το Α53 της σε μια φιλη της! Στο τελος αυτης της αλυσιδας, μαλλον κανεναν Xiaomi των 100Ε θα αντικατασταθηκε! και το κοστος μοιραστηκε για να εχουν νεα συσκευη 5 ανθρωποι. 😄 Τωρα, αν καποιος το κανει για το γουστο του, γιατι αυτο ειναι το χομπυ του και θελει να ξοδευει εκει τα χρηματα του, οκ, αυτο ειναι αλλη υποθεση. Αλλοι τα ξοδευουν σε ακριβα ρουχα, αλλοι σε ποτα και τσιγαρα. Οτι χομπυ εχει ο καθενας, δικος του λογαριασμος. Αλλα να το δικαιολογησουμε οτι τα αξιζει σαν συσκευη, απο την καθε περυσινη γενια στην καθε νεα, οχι δεν τα αξιζει! Ουτε καν το 23. Πρεπει να ειναι αρκετες χρονιες πισω. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από sattack 2
andreas-d Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 9 λεπτά πριν, sattack είπε Tα Viber, WhatsApp, Line δεν μεταφερονται. Θελει να κανεις backup στο cloud τους πρωτα στην παλια συσκευη και μετα να συνδεθεις με τη νεα συσκευη και να κανεις restore απο το cloud των συνομιλιων. Εγω ετσι το κανω καθε χρονο αλλα φετος την πατησα λιγο με το whatsApp, γιατι φετος μου εβγαλε ενα QR code και λεω ωραια θα το κανω ετσι, και δεν δουλεψε και εχασα 15 μερες μηνυματων απο το τελευταιο backup που ειχε κανει τοτε. Οποτε μην το εμπιστευτεις το QR code, κανε ετσι xειροκινητα backup- restore σε αυτα τα messaging apps. Σχετικα με το αν αξιζει η αλλαγη, εγω λεω κατηγορηματικα οχι! Το πολυ 100-150Ε θα εδινα παραπανω για καθε νεα γενια, αν ηταν να δωσω πισω το περυσινο. Οι διαφορες ειναι καθε φορα ελαχιστες. Εγω δεν δινω πισω το περυσινο το s24u. Το δινω στη γυναικα μου, αυτη εδωσε το s23u στο γιο μας, και αυτος εδωσε το s22u στην κοπελα του και εκεινη εδωσε το Α53 της σε μια φιλη της! Στο τελος αυτης της αλυσιδας, μαλλον κανεναν Xiaomi των 100Ε θα αντικατασταθηκε! και το κοστος μοιραστηκε για να εχουν νεα συσκευη 5 ανθρωποι. 😄 Τωρα, αν καποιος το κανει για το γουστο του, γιατι αυτο ειναι το χομπυ του και θελει να ξοδευει εκει τα χρηματα του, οκ, αυτο ειναι αλλη υποθεση. Αλλοι τα ξοδευουν σε ακριβα ρουχα, αλλοι σε ποτα και τσιγαρα. Οτι χομπυ εχει ο καθενας, δικος του λογαριασμος. Αλλα να το δικαιολογησουμε οτι τα αξιζει σαν συσκευη, απο την καθε περυσινη γενια στην καθε νεα, οχι δεν τα αξιζει! Ουτε καν το 23. Πρεπει να ειναι αρκετες χρονιες πισω. Βασικά εναν κωδικό βαφής ήθελα να ανακτήσω από το παλιό Viper όλα τα άλλα δεν πειράζει.. Whatsapp τα περασε όλα Όντως 770€ που μου παίρνει το s24 ultra 512gb τα θεωρώ λίγα.. Αν και θεωρώ ότι έχει αρκετά αξιολογες αναβαθμίσεις το καινούργιο είμαι 50-50%
sattack Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Νέα κόλπα στις πληροφορίες μπαταρίας στο android 15?! Cycle count, Battery health, Manufacture date, 1st used date. !!! Αναρωτιέμαι αν και τα παλιότερα μοντέλα s24, s23 κλπ, ή οι άλλες μάρκες, θα τα δείχνουν αυτά τα info για τη μπαταρία τους μόλις πάρουν το android 15?
stelakos46 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου γνωριζουμε ποτε ερχονται Ελλαδα και συγκεκριμενα απο Vodafone?
sattack Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, stelakos46 είπε γνωριζουμε ποτε ερχονται Ελλαδα και συγκεκριμενα απο Vodafone? Αύριο ξεκινάνε στην Ελλαδα οι παραδόσεις από τα preorder. Από την ίδια την Samsung, το Πλαίσιο κλπ. Δεν ξέρω όμως πως εννοείς από την Vodafone? Παντως αν σε ενδιέφερε κάποιο μοντελο έπρεπε να κάνεις τώρα preorder που είχε κάποιες εκπτώσεις. Ίσως όχι τις καλύτερες, αλλα πάντως κάτι ήταν. ( πχ η Apple δεν κάνει ποτέ τίποτα).
alexx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Έχει πάρει κανείς μεγαλύτερη έκπτωση απο το 10%? Ισχύει ότι δίνουν15% αν έχεις κάποιο Galaxy εκτός εγγύησης?
manoskost Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, alexx είπε Έχει πάρει κανείς μεγαλύτερη έκπτωση απο το 10%? Ισχύει ότι δίνουν15% αν έχεις κάποιο Galaxy εκτός εγγύησης? Μήν τους παρακαλάς, το πλαίσιο στο κεντρικό τηλέφωνο δίνει -10% συν το -50 ευρώ κουπόνι, παράγγειλα εγώ χθές. ( και δεν είχα κωδικό κουπονιού ) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα