Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, VaggD είπε

Για όσους δεν πρόλαβαν έχουν ανέβει αγγελίες με μόνο 100€ καπέλο!

Οι μαυραγορίτες ποτέ δεν θα εκλείψουν...

• Like 5
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
40 minutes ago, andreas1gr said:

Οι μαυραγορίτες ποτέ δεν θα εκλείψουν...

Τέλος της επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει σταδιακά να υπάρχει στοκ M4 Mac mini, τότε να  δω τι θα κάνουν…

• Like 3
Δημοσ.

Υπαρχει ένα απλό σφραγισμένο στα 400€ μόνο με αποστολή,περιοχή Καλαμάτα!!Προλαβα και πήρα και ένα pro και θα κρατήσω το μεγάλο τελικά!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 7/1/2025 στις 4:03 ΜΜ, VaggD είπε

Τέλος της επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει σταδιακά να υπάρχει στοκ M4 Mac mini, τότε να  δω τι θα κάνουν…

Και δική μου απορία επίσης το τι θα κάνουν την στιγμή που βρίσκεις σφραγισμένο M4 χαμηλότερα από 600€

Το να το αγοράσει κάποιος και λίγο αργότερα να το μετανιώσει και να το βάλει αγγελία στην ίδια τιμή που το αγόρασε ή +50€ έχει μια λογική. Αλλά να βλέπω αγγελίες τύπου M2 pro/16/512 στα 1000+€ με ημερομηνία αγοράς 7 Ιανουαρίου τί δείχνει αυτό ;

Ότι τά αγόρασαν επί τούτου για να τα εμπορευτούν. Όχι μόνο χρησιμοποίησαν την πληροφορία του φόρουμ για την προσφορά αλλά χρησιμοποιούν πάλι το φόρουμ για την πώληση. Μακάρι να βρισκόταν ένας τρόπος να αποθαρρύνει αυτές τις πρακτικές. Τουλάχιστον να έβαζαν τις αγγελίες τους σε άλλα σάιτ αγγελιών και όχι εδώ.

Όσοι πούλησαν στην λογική του λίγο παραπάνω έχει καλώς αλλά όσοι ζητούσαν +250€ ας τα έχουν να τα κοιτάνε.

• Like 2
Δημοσ.
39 minutes ago, geopro said:

Και δική μου απορία επίσης το τι θα κάνουν την στιγμή που βρίσκεις σφραγισμένο M4 χαμηλότερα από 600€

Το να το αγοράσει κάποιος και λίγο αργότερα να το μετανιώσει και να το βάλει αγγελία στην ίδια τιμή που το αγόρασε ή +50€ έχει μια λογική. Αλλά να βλέπω αγγελίες τύπου M2 pro/16/512 στα 1000+€ με ημερομηνία αγοράς 7 Ιανουαρίου τί δείχνει αυτό ;

Ότι τά αγόρασαν επί τούτου για να τα εμπορευτούν. Όχι μόνο χρησιμοποίησαν την πληροφορία του φόρουμ για την προσφορά αλλά χρησιμοποιούν πάλι το φόρουμ για την πώληση. Μακάρι να βρισκόταν ένας τρόπος να αποθαρρύνει αυτές τις πρακτικές. Τουλάχιστον να έβαζαν τις αγγελίες τους σε άλλα σάιτ αγγελιών και όχι εδώ.

Όσοι πούλησαν στην λογική του λίγο παραπάνω έχει καλώς αλλά όσοι ζητούσαν +250€ ας τα έχουν να τα κοιτάνε.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα με την λογική αγοράζω κάτι με προσφορά για να το πουλήσω με ένα μικρό κέρδος. Οι συγκεκριμένοι είναι απλά κουτη γιατί ενώ προσπαθήσαμε να τους προστατέψουμε αυτοί πετούσαν χαρταετό. Περιμένουν να πουλήσουν 500-600 base m2 την ίδια ώρα που με 550 -600 αγοράζεις m4 Mac mini. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, VaggD είπε

Εγώ δεν έχω πρόβλημα με την λογική αγοράζω κάτι με προσφορά για να το πουλήσω με ένα μικρό κέρδος. Οι συγκεκριμένοι είναι απλά κουτη γιατί ενώ προσπαθήσαμε να τους προστατέψουμε αυτοί πετούσαν χαρταετό. Περιμένουν να πουλήσουν 500-600 base m2 την ίδια ώρα που με 550 -600 αγοράζεις m4 Mac mini. 

Χμ, εγώ πάλι ένα θέμα το έχω με αυτούς που καταχρηστικά ωφελούνται είς διπλούν από το φόρουμ. Ένα όφελος από την πληροφόρηση της προσφοράς κατά την αγορά και κατά δεύτερον η δωρεάν φιλοξενία της αγγελίας με "καπέλο" 250€

Αγοράζουν δε και παραπάνω του ενός τεμαχίου με σκοπό την εμπορία και παράλληλα εμποδίζουν άλλα μέλη του φόρουμ το να αποκτήσουν την προσφορά.

Δεν έχω καμία αντίρρηση το να το αποκτήσει κάποιος και λίγο αργότερα να επικρατήσουν δεύτερες σκέψεις και να μην θέλει να το κρατήσει. Ας το πουλήσει είτε στην τιμή της προσφοράς είτε +50€ επάνω αλλά μέχρι εκεί.

Μακάρι να μπορούσε να βρεθεί ένας τρόπος να  απαλλαγούμε από τους μαυραγορίτες. Δεν κάνουν καλό στο φόρουμ.

Επεξ/σία από geopro
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...