atheatos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 13 λεπτά πριν, Neptu είπε όχι, απλά θα γίνει νταβαντούρι στο θέμα γιατί έπεσε Από το προηγούμενο λαδι που έβαζες , που ουσιαστικά είναι το ίδιο με αυτό που αγόρασες απλά σε άλλη συσκευασία. , έχει περισεψει καμία σταγόνα ?
Klausx Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Castrol θα έβαζα μόνο αν μου τα έφερνε ο CEO τους σπίτι μου... μιλάμε για μάρκα που έχει πιαστεί μέχρι και σε αντιπροσωπείες μέσα να είναι μαϊμού... με το γνωστό μαύρισμα στην εβδομάδα που αναφέρει ο @papoys1 τώρα όποιος το κατάλαβε και τα άλλαξε τυχερός αλλιώς απέκτησε λαδιέρα. 1000 φορές φτηνό και πάντα το ίδιο και τέλος με συχνές αλλαγές κάθε χρόνο / 7,000 χλμ έχεις σωστό κινητήρα για πάρα πολλά χλμ. Τώρα αν του κάνεις κάθε φορά πειράματα με διαφορετικές μάρκες / βελτιωτικά και ότι άλλο μάρκετινγκ υπάρχει οι φθορές μεγαλώνουν.
megapaixtaras Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 16 ώρες πριν, Neptu είπε λοιπόν έχω επιστρέψει. Έχω και το λάδι δίπλα μου. Πως μπορούμε να καταλάβουμε ότι είναι γνήσιο και δεν έπεσα θύμα; 16 ώρες πριν, SaFiS είπε Δες εδω… https://connect.castrol.com/check/ μαζι με αυτο ,δες και εδω ,τα παιδια εχουν κανει καλη ερευνα σαυτο: https://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?/topic/64802-περιγνήσιον-λαδιών-διάφορεσ-μάρκεσ/ 15 ώρες πριν, Klausx είπε Castrol θα έβαζα μόνο αν μου τα έφερνε ο CEO τους σπίτι μου... μιλάμε για μάρκα που έχει πιαστεί μέχρι και σε αντιπροσωπείες μέσα να είναι μαϊμού... με το γνωστό μαύρισμα στην εβδομάδα που αναφέρει ο @papoys1 τώρα όποιος το κατάλαβε και τα άλλαξε τυχερός αλλιώς απέκτησε λαδιέρα 1000 φορές φτηνό και πάντα το ίδιο και τέλος με συχνές αλλαγές κάθε χρόνο / 7,000 χλμ έχεις σωστό κινητήρα για πάρα πολλά χλμ. Τώρα αν του κάνεις κάθε φορά πειράματα με διαφορετικές μάρκες / βελτιωτικά και ότι άλλο μάρκετινγκ υπάρχει οι φθορές μεγαλώνουν. συμφωνω στην πρωτη παραγραφο.στην δευτερη διαφωνω. αλλο φθηνο αλλο κακο λαδι.αν το παρεις ετσι και το καστρολ ειναι απο τα πιο φθηνα,ειδκα το magnatec.επισης μπορει να το παρεις απο το λιντλ και να το εχει φτιαξει μια καλη εταιρεια αλλα τα λαδια εχουν batch,που σημαινει οτι οταν τα φτιαχνει φασον μια εταιρεια σαν αυτη απο το λιντλ ,οχι παραγοντας λαδι η ιδια αλλα λειτουργωντας σαν βιοτεχνια παραγωγης με συνταγη και υλικα αλλων εταιρειων απλα βαζοντας δικο της label, δεν ξερεις τελικα αν το batch που εχεις ειναι το ιδιο ,με την ιδια συνταγη απο το προηγουμενο.ρισκαρεις.σε μια παλια μηχανη σαν του παπου ολα χωνευονται.στις νεες που ειναι πολυ ευαιασθητες ρισκαρεις.και οι μηχανες δεν ειναι φθηνες το λαδι ειναι ,παρε lukoil η' eko , cyclon κιαυτα φθηνα ειναι αλλα με επωνυμο. οσον αφορα τα βελτιωτικα ειμαι καθετος αντιθετα . οι διαφορετικες μαρκες ειναι μυθος,το εξηγησα στο σχετικο τοπικ που εκλεισε και δεν λεει να ανοιξει ,να ποσταρουμε νεα πραγματα.ΑΦΟΥ ΟΙ ΜΟΝΤ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ .. εδω η σχετικη παραγραφος απο το τοπικ που το εξηγω: Αναφορά σε κείμενο μπορουμε να αλλαζουμε λαδι με διαφορετικα ιξωδη και μαρκες ,παντα βεβαια μεσα στα ιξωδη του κατασκευαστη σε καθε νεα αλλαγη λαδιων.γιατι το πιο σημαντικο ειναι να μενεις στο ευρος που οριζει η μαμα εταιρεια.γιατι το ευρος αυτο προσδιοριζεται οπως ειπαμε απο το hths οχι απο τον βαθμο ιξωδους.αρα εφοσον μενεις στο ευρος του ιξωδους που δινει η μαμα εισαι μεσα στο οριο του hths και δεν εχει σημασια αν την μια φορα βαλεις 30αρι και την αλλη 40αρι.ποτε ομως οταν συμπληρωνεις δεν αναμιγνυεις διαφορετικα ιξωδη.αυτο που υπαρχει μεσα στην μηχανη σαν ιξωδες αυτο συμπληρωνουμε αν χρειαστει... αυτο που λεμε εμεις για ενα λαδι ιξωδες οτι μπορει το φιλμ του ενος λαδιου να καλυπτει του νεου που μπαινει κ.λ.π αυτο ισχυε πολυ παλια,τωρα ειναι χαζομαρα.υπαρχει ο ilsac και ο αμερικανικος στρατος που εχει βγαλει οδηγια οτι ολα πλεον τα λαδια μεσα απο την ιδια γκαμα δλδ. εμας ας πουμε απο 0-30 εως 5-40 μπορουν οποτε θελουν να αλλαζουν ,οπως και μαρκες γιατι.. οι οργανισμοι που δινουν οδηγιες αναφερουν οτι μεταξυ λαδιων που ειναι στην ιδια γκαμα ευρους,τα προσθετα ειναι ιδια σαν ποιοτητα και ιδιοτητες απλα διαφερουν ως προν αριθμο και την συνθεση τους οποτε η μηχανη τα αναγνωριζει μεταξυ τους. ανατρεπει οσα ξερουμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα