xraxra Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου Στις 26/3/2025 στις 1:30 ΜΜ, runner69 είπε Το ενα ειναι η φορολοικη δηλωση Ε1 και το αλλο το εκκαθαριστικο του E1. Και με τα 2 πιστευω δεν θα εχουμε προβλημα. Προσωπικα εβαλα το εκκαθαριστικο αφου παντα αυτο ζητανε οπως πχ στις τραπεζες. Κακώς. Επρεπε να βάλεις το Ε1
runner69 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 15 ώρες πριν, xraxra είπε Κακώς. Επρεπε να βάλεις το Ε1 Και το εκκαθαριστικο του Ε1 ειναι. Αν θελουν μονο τη δηλωση θα επρεπε να το γραφουν ξεκαθαρα και οχι να λενε σκετο Ε1.
papresa Δημοσ. 7 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 7 Μαϊου Επιτέλους έληξε η προθεσμία. Τι θέλανε να πετύχουν με τις 2 παρατάσεις, εφόσον παντού γραφόταν ότι υπάρχει μεγάλη συμμετοχή και ειδικά για τις α.θ.;;; Μαζί με τις παρατάσεις έπρεπε να αυξήσουν και το κονδύλιο... Το θέμα όμως είναι άλλο, οι αιτήσεις ξεκίνησαν 13/1 γιατί εγώ που έκανα αίτηση 14/1, ο άλλος 20/2 ή 26/3 να αξιολογηθεί μαζί με τους "καθυστερημένους" και για το ίδιο κονδύλι...;;; Μου εγγυάται κάποιος ότι τώρα ελέγχονται οι αιτήσεις με την χρονική σειρά που υποβλήθηκαν, όχι... Δεν είναι άδικο; Εκεί που λες κάτι πάει να γίνει σε αυτό το κράτος με τις ηλίθιες βρωμοπαρατάσεις [τέλη κυκλοφορίας 2025, φορολογικές δηλώσεις (έτσι δείχνει τουλάχιστον)], εκεί σου σκάνε 2 παρατασάρες για κάποιο πρόγραμμα... Έλεος δηλαδή... Γνωρίζει κανείς πότε να περιμένουμε τα πρώτα αποτελέσματα;
papresa Δημοσ. 8 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 8 Μαϊου Θερμοσίφωνες και αντλίες: Πως θα δοθεί η επιδότηση σε όλους - Τα εισοδηματικά κριτήρια
hero_nikolas Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου Στις 7/5/2025 στις 4:35 ΜΜ, papresa είπε Επιτέλους έληξε η προθεσμία. Τι θέλανε να πετύχουν με τις 2 παρατάσεις, εφόσον παντού γραφόταν ότι υπάρχει μεγάλη συμμετοχή και ειδικά για τις α.θ.;;; Μαζί με τις παρατάσεις έπρεπε να αυξήσουν και το κονδύλιο... Το θέμα όμως είναι άλλο, οι αιτήσεις ξεκίνησαν 13/1 γιατί εγώ που έκανα αίτηση 14/1, ο άλλος 20/2 ή 26/3 να αξιολογηθεί μαζί με τους "καθυστερημένους" και για το ίδιο κονδύλι...;;; Μου εγγυάται κάποιος ότι τώρα ελέγχονται οι αιτήσεις με την χρονική σειρά που υποβλήθηκαν, όχι... Δεν είναι άδικο; Εκεί που λες κάτι πάει να γίνει σε αυτό το κράτος με τις ηλίθιες βρωμοπαρατάσεις [τέλη κυκλοφορίας 2025, φορολογικές δηλώσεις (έτσι δείχνει τουλάχιστον)], εκεί σου σκάνε 2 παρατασάρες για κάποιο πρόγραμμα... Έλεος δηλαδή... Γνωρίζει κανείς πότε να περιμένουμε τα πρώτα αποτελέσματα; Περιπου τριμηνο θα παρει μεχρι να ολοκληρωθει η διαδικασια και να βγουν τα τελικα αποτελεσματα . https://www.insider.gr/epiheiriseis/365104/allazo-systima-thermansis-kai-thermosifona-pote-anakoinonontai-oi-dikaioyhoi
ant_ Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου Την προηγουμενη φορα κανανε 20 μερες περιπου το προσωρινα και 2 εβδομαδες μετα τα οριστικα Συνολο 1 μηνα και κατι ψηλα Το 3 μηνο απο που προκυπτει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα