hero_nikolas Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου Απο αυτα που διαβαζω εχει μεγαλη απηχηση το προγραμμα μαλλον θα ειναι δυσκολο εαν μενεις νοτια να εγκριθει και ας εχεις χαμηλο εισοδημα . Θα δουμε σε εναν μηνα κατα τις 2-3 Απριλιου θα βγουν τα αποτελεσματα .
nik416 Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Λόγο ότι περνω τηλ στην δυπα και πάντα μιλάει . Έχω μπει στο πρόγραμμα ανακαινιζω ενοικιαζω εάν κανω αίτηση και εδώ λέτε να έχω θεμα? Στο ανακαινιζω μου είπαν ότι από αυτός δεν υπάρχει πρόβλημα
hero_nikolas Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, έχουν κατατεθεί 66.530 αιτήσεις για το «Εξοικονομώ 2025» και 130.057 αιτήσεις για το «Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα». Συγκεκριμένα, έγιναν 79.685 αιτήσεις για ηλιακούς θερμοσίφωνες και 50.372 για αντλίες θερμότητας.
nik416 Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 6 ώρες πριν, inflation είπε Το γράφει στο ΦΕΚ. Δεν το έχω πρόχειρο. Είναι εύκολο να μου στηλεις πιο νούμερο φεκ είναι και θα το ψάξω. Εγώ δεν ειμαι στο εξοικονομω αλλά στο ενοικιαζω ανακαινιζω
inflation Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 4 ώρες πριν, nik416 είπε Είναι εύκολο να μου στηλεις πιο νούμερο φεκ είναι και θα το ψάξω. Εγώ δεν ειμαι στο εξοικονομω αλλά στο ενοικιαζω ανακαινιζω Πας εδω: https://search.et.gr/el/ Κανεις αναζήτηση: Ετος 2024 Τεύχος Β Αριθμός 6969
nik416 Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου Μπορείς να κάνεις ξεχωριστή αίτηση για ηλιακό και ξεχωριστή για την αντλία? Η κάνεις μια και βάζεις και τα δύο μέσα? Ξέρουμε ? Η μια δεν μπορεί να επηρεάσει την άλλη?
MARIOSNURSE Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου 1 ώρα πριν, nik416 είπε Μπορείς να κάνεις ξεχωριστή αίτηση για ηλιακό και ξεχωριστή για την αντλία? Η κάνεις μια και βάζεις και τα δύο μέσα? Ξέρουμε ? Η μια δεν μπορεί να επηρεάσει την άλλη? 2 ξεχωριστές άσχετες μεταξύ τους. Μπες στην πλατφόρμα και θα το δεις, είναι ξεκάθαρο...
nik416 Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου Και δεν θα έχουμε κανένα θέμα έτσι δεν είναι? Και μπορεί να εγκριθεί μόνο η μία από τις δύο έτσι δεν είναι?
MARIOSNURSE Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 9 ώρες πριν, nik416 είπε Και δεν θα έχουμε κανένα θέμα έτσι δεν είναι? Και μπορεί να εγκριθεί μόνο η μία από τις δύο έτσι δεν είναι? Βεβαίως. Διάβασε την προκήρυξη...
nik416 Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου To E1 είναι αυτό που βγαίνει στο τέλος το εκκαθαριστικό που λέγαμε? Γιατί Ε1 στο ταχιις μου βγαίνει αυτό με τις 5-6 σελίδες που το έκανε ο λογιστής.
Krakatoa Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Θυμάμαι ότι κάποια στιγμή κάτι είχε ακουστεί για την αλλαγή θερμοσίφωνα, ότι θα έχουν προβάδισμα (με κάποιον συντελεστή ίσως;) όσοι είχαν κάνει αίτηση στο προηγούμενο πρόγραμμα («ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ-ΑΛΛΑΖΩ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ» του 2023) και είχαν απορριφθεί. Έχει ακούσει/διαβάσει κανείς κάτι επ' αυτού;
nik416 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Καλησπέρα κάποιος που έχει κάνει την αίτηση μπορεί μα μου πει το Ε1 είναι το εκκαθαριστικό η αυτό που ειναι 5-6 σελίδες?
Roil Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Στις 18/3/2025 στις 11:09 ΜΜ, nik416 είπε Καλησπέρα κάποιος που έχει κάνει την αίτηση μπορεί μα μου πει το Ε1 είναι το εκκαθαριστικό η αυτό που ειναι 5-6 σελίδες? Το Ε1 δεν είναι το εκκαθαριστικό αλλά η φορολογική σου δήλωση.
runner69 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 3 ώρες πριν, Roil είπε Το Ε1 δεν είναι το εκκαθαριστικό αλλά η φορολογική σου δήλωση. Το ενα ειναι η φορολοικη δηλωση Ε1 και το αλλο το εκκαθαριστικο του E1. Και με τα 2 πιστευω δεν θα εχουμε προβλημα. Προσωπικα εβαλα το εκκαθαριστικο αφου παντα αυτο ζητανε οπως πχ στις τραπεζες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα