Alexandros_28 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Καλησπέρα σας και καλή χρονιά σε όλους.. Ηθελα να ρωτήσω κάποιον που να έχει δουλέψει στην συγκεκριμένη εταιρία που εδρεύει στους αγίους θεοδωρους Κόρινθο μεριά να μου πει πως είναι τα πράγματα εκεί ??? ευχαριστώ πολύ!!
AeonBeliever Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου https://www.poudouleveis.gr/el/aksiologhiseis-ellinika-kalwdia-empeiria-erghasias-stin-etairia-misthos-sinentefksi-445 https://www.glassdoor.com/Overview/Working-at-Hellenic-Cables-EI_IE2098192.11,26.htm
Morosana Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Κλασσική εταιρεία Στασινόπουλου με τα καλά και τα κακά της. Εξαρτάται από τη θέση που δε ενδιαφέρει. Αν πχ είσαι εργάτης παραγωγής δουλεύεις φουλ 12ωρο με βάρδιες με 40 λεπτά διάλειμμα. Αν είσαι τεχνικός πχ ηλεκτρολόγος πάλι δουλειές 12ωρα βάρδιες αλλά πιο χαλαρά και τρέχεις μόνο σε βλάβες και συντήρηση.Οι ηλεκτρολόγοι βέβαια δουλεύουν ΣΚ Χριστούγεννα Πάσχα σαν πυρασφάλεια. Στα θετικά είναι ότι πληρώνει καλά και οι βάρδιες και οι υπερωρίες ανεβάζουν το μισθό. Έχεις βαρέα και ανθυγιεινά ταμείο μετάλλου κτλ. Επίσης δεν πρόκειται να χάσεις ούτε cent και κάποτε είχε και επιπλέον παροχές για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους αλλά πάνε πολλά χρόνια που έχω χάσει επαφή με τον όμιλο. Στα αρνητικά τα 12 ώρα με το πήγαινε έλα Κόρινθο ή Οινόφυτα που είναι τα άλλα εργοστάσια είναι 14 ώρες με το πούλμαν. Όταν είσαι στην παραγωγή δουλεύεις σαν ρομπότ. Επίσης η πολιτική της εταιρείας επιτρέπει να δουλεύουν συγγενείς και πολλές φορές ο ένας καλύπτει τον άλλο. Επίσης σε καμία εταιρεία του ομίλου δεν θα βρεις σύλλογο εργαζομένων. Τουλάχιστον αυτή ήταν η πολιτική είτε δούλευες Χαλκορ είτε ΕΛΒΑΛ ή καλώδια ηλεκτρόδια Σιδενόρ κτλ αλλά πάνε πολλά χρόνια που έχω χάσει επαφές 1
elio_1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Morosana είπε Επίσης σε καμία εταιρεία του ομίλου δεν θα βρεις σύλλογο εργαζομένων. Αυτό δεν είναι αληθές.. Η Fulgor διαθέτει ΣΩΜΑΤΕΙΟ: https://www.e-poem.gr/somateia-se-peloponniso-nisia-ipeiro/ Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου από elio_1
Morosana Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, elio_1 είπε Αυτό δεν είναι αληθές.. Η Fulgor διαθέτει ΣΩΜΑΤΕΙΟ: https://www.e-poem.gr/somateia-se-peloponniso-nisia-ipeiro/ Όπως έγραψα δεν έχω επαφή με τον όμιλο για πολλά χρόνια (πάνε σχεδόν 20 χρόνια). Ίσως να άλλαξε ή ίσως υπάρχει γιατί πρέπει να υπάρχει και να έχει ελάχιστους εργαζόμενους. Παλιά όσοι ήθελαν σύλλογο και συνδικάτα τους έβαζαν να επιλέξουν ανάμεσα σε υπερωρίες που ανεβάζουν το μισθό και είναι ο κύριος λόγος να δουλεύεις εκεί και σύλλογο και μάντεψε τι επέλεγαν
elio_1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, Morosana είπε Όπως έγραψα δεν έχω επαφή με τον όμιλο για πολλά χρόνια (πάνε σχεδόν 20 χρόνια). Ίσως να άλλαξε ή ίσως υπάρχει γιατί πρέπει να υπάρχει και να έχει ελάχιστους εργαζόμενους. Παλιά όσοι ήθελαν σύλλογο και συνδικάτα τους έβαζαν να επιλέξουν ανάμεσα σε υπερωρίες που ανεβάζουν το μισθό και είναι ο κύριος λόγος να δουλεύεις εκεί και σύλλογο και μάντεψε τι επέλεγαν Επέτρεψε μου να γνωρίζω ότι ανέκαθεν υπήρχε Σωματείο. Από τότε που ήταν σε ιταλική ιδιοκτησία. Με στρεβλώσεις, αλλά υπήρχε. Τα υπόλοιπα είναι άσχετα.
astakos7 Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου Στις 14/1/2025 στις 9:19 ΠΜ, Morosana είπε Κλασσική εταιρεία Στασινόπουλου με τα καλά και τα κακά της. Εξαρτάται από τη θέση που δε ενδιαφέρει. Αν πχ είσαι εργάτης παραγωγής δουλεύεις φουλ 12ωρο με βάρδιες με 40 λεπτά διάλειμμα. Αν είσαι τεχνικός πχ ηλεκτρολόγος πάλι δουλειές 12ωρα βάρδιες αλλά πιο χαλαρά και τρέχεις μόνο σε βλάβες και συντήρηση.Οι ηλεκτρολόγοι βέβαια δουλεύουν ΣΚ Χριστούγεννα Πάσχα σαν πυρασφάλεια. Στα θετικά είναι ότι πληρώνει καλά και οι βάρδιες και οι υπερωρίες ανεβάζουν το μισθό. Έχεις βαρέα και ανθυγιεινά ταμείο μετάλλου κτλ. Επίσης δεν πρόκειται να χάσεις ούτε cent και κάποτε είχε και επιπλέον παροχές για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους αλλά πάνε πολλά χρόνια που έχω χάσει επαφή με τον όμιλο. Στα αρνητικά τα 12 ώρα με το πήγαινε έλα Κόρινθο ή Οινόφυτα που είναι τα άλλα εργοστάσια είναι 14 ώρες με το πούλμαν. Όταν είσαι στην παραγωγή δουλεύεις σαν ρομπότ. Επίσης η πολιτική της εταιρείας επιτρέπει να δουλεύουν συγγενείς και πολλές φορές ο ένας καλύπτει τον άλλο. Επίσης σε καμία εταιρεία του ομίλου δεν θα βρεις σύλλογο εργαζομένων. Τουλάχιστον αυτή ήταν η πολιτική είτε δούλευες Χαλκορ είτε ΕΛΒΑΛ ή καλώδια ηλεκτρόδια Σιδενόρ κτλ αλλά πάνε πολλά χρόνια που έχω χάσει επαφές Ξεκίνησα πριν 2 ημέρες και μου ανακοίνωσαν ότι θα πάω στη σοτομαριν εκεί που φορτώνουν το υποβρύχιο καλώδιο στα καράβια. Ισχύει ότι το τμήμα είναι τα εγκατα του εργοστασίου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα