dimitris_dimos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Ανοίγω αυτό το θέμα για να ακούσω την γνώμη σας αν όντως υπάρχει καθυστέρηση ή είμαι υπερβολικός. Για κακή μου τύχη η κυρία που με τράκαρε είχε την Aegean Insurance η οποία δεν συμμετέχει στον φιλικό διακανονισμό. Σας παραθέτω ένα μίνι χρονολόγιο για αποφυγή παρεξηγήσεων. Στις 13/09/2024 έγινε το ατύχημα. Στις 19/09/2024 παρέδωσα το έγγραφο της Τροχαίας στην ασφάλεια. Στις 07/11/2024 απέστειλα τα σχετικά τιμολόγια κόστους 1100 € (κάλυψα τα έξοδα μόνος μου) Στις 17/12/2024 μου ζήτησαν εξοφλητική απόδειξη(ένα εγγραφο ουσιαστικά που δήλωνα ότι δεν θα ζητήσω επιπλέον χρήματα), την οποία την απέστειλα στις 18/12/2024. Σήμερα στις 13/01/2025 κάλεσα (για πολλοστή φορά!) και ο υπάλληλος υπεύθυνος για τον αριθμό φακέλου με ενημέρωσε ότι περίπου θα πάρει ένα μήνα ακόμα για την εξόφληση. Πιστεύετε εσείς ότι είναι λογικό να υπάρχει τόση καθυστέρηση για ένα τόσο μικρό ποσό; Τι με συμβουλεύετε να κάνω;
Therempant Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, dimitris_dimos είπε Ανοίγω αυτό το θέμα για να ακούσω την γνώμη σας αν όντως υπάρχει καθυστέρηση ή είμαι υπερβολικός. Για κακή μου τύχη η κυρία που με τράκαρε είχε την Aegean Insurance η οποία δεν συμμετέχει στον φιλικό διακανονισμό. Σας παραθέτω ένα μίνι χρονολόγιο για αποφυγή παρεξηγήσεων. Στις 13/09/2024 έγινε το ατύχημα. Στις 19/09/2024 παρέδωσα το έγγραφο της Τροχαίας στην ασφάλεια. Στις 07/11/2024 απέστειλα τα σχετικά τιμολόγια κόστους 1100 € (κάλυψα τα έξοδα μόνος μου) Στις 17/12/2024 μου ζήτησαν εξοφλητική απόδειξη(ένα εγγραφο ουσιαστικά που δήλωνα ότι δεν θα ζητήσω επιπλέον χρήματα), την οποία την απέστειλα στις 18/12/2024. Σήμερα στις 13/01/2025 κάλεσα (για πολλοστή φορά!) και ο υπάλληλος υπεύθυνος για τον αριθμό φακέλου με ενημέρωσε ότι περίπου θα πάρει ένα μήνα ακόμα για την εξόφληση. Πιστεύετε εσείς ότι είναι λογικό να υπάρχει τόση καθυστέρηση για ένα τόσο μικρό ποσό; Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Γιατί τα πλήρωσες εσύ; Συνήθως δεν έρχεται εμπειρογνωμονας, εκτιμά το ποσό, το φτιάχνεις, και πληρώνεται μετά το συνεργείο από την ασφαλιστική; Έτσι τουλάχιστον έγινε σε δική μου περίπτωση, άλλη ασφαλιστική όμως. 1
cger Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, dimitris_dimos είπε Ανοίγω αυτό το θέμα για να ακούσω την γνώμη σας αν όντως υπάρχει καθυστέρηση ή είμαι υπερβολικός. Για κακή μου τύχη η κυρία που με τράκαρε είχε την Aegean Insurance η οποία δεν συμμετέχει στον φιλικό διακανονισμό. Σας παραθέτω ένα μίνι χρονολόγιο για αποφυγή παρεξηγήσεων. Στις 13/09/2024 έγινε το ατύχημα. Στις 19/09/2024 παρέδωσα το έγγραφο της Τροχαίας στην ασφάλεια. Στις 07/11/2024 απέστειλα τα σχετικά τιμολόγια κόστους 1100 € (κάλυψα τα έξοδα μόνος μου) Στις 17/12/2024 μου ζήτησαν εξοφλητική απόδειξη(ένα εγγραφο ουσιαστικά που δήλωνα ότι δεν θα ζητήσω επιπλέον χρήματα), την οποία την απέστειλα στις 18/12/2024. Σήμερα στις 13/01/2025 κάλεσα (για πολλοστή φορά!) και ο υπάλληλος υπεύθυνος για τον αριθμό φακέλου με ενημέρωσε ότι περίπου θα πάρει ένα μήνα ακόμα για την εξόφληση. Πιστεύετε εσείς ότι είναι λογικό να υπάρχει τόση καθυστέρηση για ένα τόσο μικρό ποσό; Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Λογικά κάνουν τις πληρωμές συγκεκριμένες ημερομηνίες ανά δίμηνο/τρίμηνο. Στη θέση σου θα περίμενα λίγο ακόμα. 3 λεπτά πριν, Therempant είπε Γιατί τα πλήρωσες εσύ; Συνήθως δεν έρχεται εμπειρογνωμονας, εκτιμά το ποσό, το φτιάχνεις, και πληρώνεται μετά το συνεργείο από την ασφαλιστική; Έτσι τουλάχιστον έγινε σε δική μου περίπτωση, άλλη ασφαλιστική όμως. Γιατί πολλές φορές φανοποιεία/αντιπροσωπείες επειδή ξέρουν ότι αργούν οι πληρωμές από τις ασφαλιστικές αυτές σου λένε εσένα να καλύψεις το κόστος. Το ίδιο είχε συμβεί και με εμένα με έδρα ασφαλιστικής του υπαίτιου τη Βουλγαρία. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου από cger 1
Therempant Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, cger είπε Γιατί πολλές φορές φανοποιεία/αντιπροσωπείες επειδή ξέρουν ότι αργούν οι πληρωμές από τις ασφαλιστικές αυτές σου λένε εσένα να καλύψεις το κόστος. Το ίδιο είχε συμβεί και με εμένα με έδρα ασφαλιστικής του υπαίτιου τη Βουλγαρία. Απλά διαλέγεις άλλο φανοποιειο..
dimitris_dimos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, Therempant είπε Γιατί τα πλήρωσες εσύ; Συνήθως δεν έρχεται εμπειρογνωμονας, εκτιμά το ποσό, το φτιάχνεις, και πληρώνεται μετά το συνεργείο από την ασφαλιστική; Έτσι τουλάχιστον έγινε σε δική μου περίπτωση, άλλη ασφαλιστική όμως. Αυτό που είπε ο @cger.Το φανοποιείο που ανέλαβε την δουλειά δεν αναλάμβανε να καλύψει δυστυχώς το κόστος. 1 λεπτό πριν, Therempant είπε Απλά διαλέγεις άλλο φανοποιειο.. Δεν είναι αυτό το θέμα μας
cger Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, Therempant είπε Απλά διαλέγεις άλλο φανοποιειο.. Πριν 2 χρόνια σε τουλάχιστον 3-4 φανοποιεία και αντιπροσωπεία δυστυχώς αυτό μου είχαν πει.
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, Therempant είπε Απλά διαλέγεις άλλο φανοποιειο.. Δεν είναι υποχρεωμένο το φανοποιείο να δεχτεί να σου κάνει αυτή τη διευκόλυνση.Και δεν τους αδικώ. 1
vagos789 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 17 λεπτά πριν, dimitris_dimos είπε Πιστεύετε εσείς ότι είναι λογικό να υπάρχει τόση καθυστέρηση για ένα τόσο μικρό ποσό; Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Υπομονη,οι ασφαλιστικες παντα αργουν απο λιγο εως παρα πολυ 1
Therempant Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 20 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν είναι υποχρεωμένο το φανοποιείο να δεχτεί να σου κάνει αυτή τη διευκόλυνση.Και δεν τους αδικώ. Σε αντίστοιχη περίπτωση με δικό μου άτομο, μου έχει πει ότι εφόσον το 80% των εσόδων του είναι από τέτοιες περιπτώσεις θα την κάνει την διευκόλυνση. Είναι ανάλογα τον επαγγελματία υποθέτω. Απλά εννοείται μετά λίγο αργούν τα χρήματα. Θα μπουν πάντως και τους είναι σημαντικό έσοδο. 27 λεπτά πριν, dimitris_dimos είπε Δεν είναι αυτό το θέμα μας Όντως ισχύει αυτό. 2
christos4 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 29 minutes ago, Therempant said: Σε αντίστοιχη περίπτωση με δικό μου άτομο, μου έχει πει ότι εφόσον το 80% των εσόδων του είναι από τέτοιες περιπτώσεις θα την κάνει την διευκόλυνση. Είναι ανάλογα τον επαγγελματία υποθέτω. Απλά εννοείται μετά λίγο αργούν τα χρήματα. Θα μπουν πάντως και τους είναι σημαντικό έσοδο. Όντως ισχύει αυτό. ειναι ανάλογα την πελατεία και το όνομα που έχεις χτίσει, και κατά πόσο ως επιχείρηση μπορείς να είσαι 2-3 μήνες πίσω σε έσοδα και να καλύπτεις τα υπόλοιπα έξοδα.. γιατί οκ, με προμηθευτές κάνεις ανάλογες συμφωνίες και παίρνεις με πίστωση.. όμως εργαζόμενοι, λογαριασμοί, ενοίκια κλπ δεν είναι με πίστωση.. 1
moure Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 30 λεπτά πριν, Therempant είπε Σε αντίστοιχη περίπτωση με δικό μου άτομο, μου έχει πει ότι εφόσον το 80% των εσόδων του είναι από τέτοιες περιπτώσεις θα την κάνει την διευκόλυνση. Είναι ανάλογα τον επαγγελματία υποθέτω. Απλά εννοείται μετά λίγο αργούν τα χρήματα. Θα μπουν πάντως και τους είναι σημαντικό έσοδο. Όντως ισχύει αυτό. Και εγω έτσι έχω εξυπηρετηθεί από τον φανοποιό μου σε αντίστοιχη περίπτωση ,όμως είμαι σίγουρος ότι αν του έλεγα ότι υπήρχε ασφαλιστική από Βουλγαρία,Ρουμανία και τρέχα γύρευε δεν θα με εξυπηρετούσε γιατί και αργούν υπερβολικά και προσπαθούν συνεχώς να κόψουν λεφτά. 2
hln3 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Ναι λογικό είναι, πέρασαν και γιορτές, λογικά ήταν σχεδόν όλοι σε άδεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα