Gingerbread Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Για χομπυ το θέλω προφανώς δεν θα με βοηθήσουν στο CV, δεν θα είμαι ακόμα ένα θύμα του brain drain. Είδα ότι έχει ιαπωνικά απλά φοβάμαι λίγο... ξέρετε.. πανεπιστήμιο, δημόσιο.. μην είναι σαν τα γαλλικά που έκανα στο σχολείο γιατί 6 χρόνια κάναμε το bien joue 1 (αυτό που κράταγε η Θεοπούλα) και δεν το τελειώσαμε κιόλας.
julypickles Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Πανεπιστήμιο είναι όχι σχολείο Πάνε με τους ρυθμούς των πανεπιστημίων τεράστια υλη σε μικρό χρονικό διάστημα
vamvakoolas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) On 13/01/2025 at 16:40, Gingerbread said: Για χομπυ το θέλω προφανώς δεν θα με βοηθήσουν στο CV, δεν θα είμαι ακόμα ένα θύμα του brain drain. Είδα ότι έχει ιαπωνικά απλά φοβάμαι λίγο... ξέρετε.. πανεπιστήμιο, δημόσιο.. μην είναι σαν τα γαλλικά που έκανα στο σχολείο γιατί 6 χρόνια κάναμε το bien joue 1 (αυτό που κράταγε η Θεοπούλα) και δεν το τελειώσαμε κιόλας. ειναι τοσο τελειο που εγω Ιαπωνικα εμαθα απο την Ιαπωνικη αντιπροσωπια στην Ελλαδα απο Ιαπωνα. Ηταν τοσο καλος που ειχα κολλησει με τη γλωσσα. Παντως αν δε κανεις καποιου ειδους εξασκηση ευκολα ξεχνιεται. Εγω να φαντασεις μετα απο 15 χρονια μιλαω σκαρτες λεξεις και καταλαβαινω ενα 10% Υ.Γ: Πως τα εφερε η τυχη και μετα απο 10 χρονια οντως επαγγελματικα ειχα Ιαπωνες συναδελφους. Απο ντροπη δε μιλουσα λεξη Ιαπωνικα (αν εντριφησεις στην Ιαπωνικη κουλτουρα αυτο ειναι νορμαλ) μονο οταν οι Ιαπωνες σφιγγοντουσταν στα αγγλικα (που μολις εμαθαν για μενα αυτο γινοταν συχνα) τους ελεγα να τα λενε στα Ιαπωνικα. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου από vamvakoolas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα