kousman Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Καλησπερα, εχω ενα καταγραφικο Hikvision DS-7204HUHI-F1/N https://www.skroutz.gr/s/9236591/Hikvision-DS-7204HUHI-F1-N-Katagrafiko-HVR-4-Kanalion-me-Analysi-Full-HD.html το οποιο μετα απο καποια διακοπη ρευματος σταματησε να ειναι λειτουργικο και να εχω προσβαση, φαινεται να παιρνει ρευμα γιατι αναβουν καποια λαμπακια και ακουγεται ο σκληρος αλλα δεν εχω προσβαση οπως πριν. παω για καινουργιο ή αξιζει να το παω για επισκευη ?
Pstathece Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Έχεις πράγματα που θέλεις να δεις μέσα? Αν όχι, κάντο ένα reset, και ξαναπέρνα το στην εφαρμογή, λογικά θα πρέπει να στρώσει.
Λύση kaklikos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Λύση Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δοκιμασε και με ενα αλλο τροφοδοτικο. Οταν το ανοιγεις ακουγεται το Beep; Σε απειρες βλαβες τα τροδοφοτικα την ακουνε και οταν παει να μπουταρει ο δισκος δεν εχουν αμπερ να δωσουν οποτε πεφτουν σε λουπα. Το reset που λεει ο φιλος δεν θα βοηθησει σε τπτ. Το ρεσετ γινεται στο password και μονο και στα περισσοτερα πρεπει να μιλησεις απευθειας με hikvision και με serial number σου στελνουν XML. Κατεβασε SADP tool που ειναι layer 2 και δες αν βλεπεις το καταγραφικο. 3
manolis940 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Όπως λέει και ο @kaklikos μάλλον το τροφοδοτικό είναι. Έχει δυστηχώς τον βλαμμένο αντάπτορα των 12V και είτε θα πρέπει να αγοράσεις κάποιο άλλο τροφοδοτικό της Hikvision ή αν πιάνουν τα χέρια σου κόβεις το καλώδιο και το ενώνεις με ένα άλλο για να κάνεις δοκιμή. 1
kousman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Πήρα τελικά νέο τροφοδοτικό και δούλεψε μια χαρά. Ευχαριστώ πλ 3
kostas000286 Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Κανει οποιοδήποτε τροφοδοτικό ή θέλει το δικό του? Μπορείς να μας πεις ποιο τροφοδοτικό πήρες? Μπορεί το καταγραφικό να δουλέψει χωρίς τηλέφωνο ΟΤΕ? Έχω starlink για ίντερνετ και τώρα σκέφτομαι να βάλω ασύρματο σταθερο (modulus).
manolis940 Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 10 ώρες πριν, kostas000286 είπε Κανει οποιοδήποτε τροφοδοτικό ή θέλει το δικό του? Μπορείς να μας πεις ποιο τροφοδοτικό πήρες? Έχεις το ίδιο καταγραφικό του τίτλου; Αν ναι έχε στο νου σου ότι κάποια hikvision έχουν δικό τους βύσμα και έτσι πρέπει να πάρεις το συγκεκριμένο. Αν έχει το 5mm jack τότε οποιοδήποτε των 12V κάνει. Ωστόσο θα σου πρότεινα και πάλι να μην βάλεις το οποιοδήποτε αλλά να πάρεις ένα της Hikvision ή κάποιο άλλο ποιοτικό τροφοδοτικό και όχι ένα των 3€ 10 ώρες πριν, kostas000286 είπε Μπορεί το καταγραφικό να δουλέψει χωρίς τηλέφωνο ΟΤΕ? Το καταγραφικό δεν λειτουργεί με το τηλέφωνο του ΟΤΕ. Τι ακριβώς θες να κάνεις;
kaklikos Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου Στις 16/4/2025 στις 9:33 ΜΜ, kostas000286 είπε Κανει οποιοδήποτε τροφοδοτικό ή θέλει το δικό του? Μπορείς να μας πεις ποιο τροφοδοτικό πήρες? Μπορεί το καταγραφικό να δουλέψει χωρίς τηλέφωνο ΟΤΕ? Έχω starlink για ίντερνετ και τώρα σκέφτομαι να βάλω ασύρματο σταθερο (modulus). Καλησπερα και χρονια πολλα! Οτι τροφοδοτικο και να παρεις 12v και πανω απο 3A θα δουλεψει. Αν εχεις το ιδιοτροπο βυσμα απλα κοψτο στην ακρη και κανε ενωσε το με το νεο τροφοδοτικο. Οσο για το σταρλινκ θα μπορεις να δεις τις καμερες μεσω λογαριασμου hik connect.Δηλ μεσω cloud. Δεν θα μπορεσεις να παρεις προσβαση με port forwarding πισω απο το cgnat του starlink.
kousman Δημοσ. 22 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου καλησπερα αυτο εδω ειχα παρει εγω https://www.skroutz.gr/s/58070072/Trofodotiko-Systimaton-CCTV-S7-390887.html για το Hikvision DS-7204HUHI-F1/N
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα