karib Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Παιδια ηθελα να σας ρωτησω αν η χρηση μη γνήσιων αξεσουαρ κινητων τηλεφωνων μπορει να προκαλέσει ζημιες στο κινητο τηλεφωνο. Αγόρασα προσφατα κινητο τηλεφωνο. Ειχε μεσα στη συσκευασια handsfree με δυο ακουστικα. Επειδη προτιμω τα handsfree με ενα ακουστικο, αγορασα ενα , μη γνησιο. Εψαξα πολλα καταστηματα για να αγορασω το γνησιο και έτσι οπως το ηθελα το handsfree -με καλωδιο και ενα ακουστικο- δεν εβρισκα(ολα ειχαν με πλαστικο τμημα που πιανει στο αυτι), οποτε καπου βρηκα ενα μη γνησιο και το αγορασα. Ενω ομως οταν συνδεω το αυθεντικο handsfree το κινητο δείχνει την πληροφορια στην οθονη του 'συνδεση με εξαρτημα handsfree', οταν συνδεω το μη γνησιο δεν δείχνει κάτι τέτοιο. Κατα τα αλλα βεβαια το μη γνησιο δουλευει κανονικα και κανω τη δουλεια μου. Υπαρχει περιπτωση να μου χαλασει τους ακροδεκτες στην υποδοχη που το συνδεω ή να μου προκαλέσει κάποια άλλη βλάβη επειδη ακριβως δεν ειναι γνησιο?
sarisn Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Και βέβαια υπάρχει περίπτωση να σου δημιουργηθεί πρόβλημα. Εμένα μια φορά με το που πήρα μαιμού εξάρτημα (καλώδιο σύνδεσης με το pc συγκεκριμένα) την επόμενη μέρα έσπασαν οι ακροδέκτες που συνδέονταν στο τηλέφωνο! Εγώ πιστεύω ότι είτε αγοράσεις μαιμού από κάποιο κατάστημα είτε από Αλβανό στο δρόμο την ίδια τύχη θα έχουν.
karib Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Φρικαρα τωρα. Εχω καινουριο κινητο, δεν θα αντεχα να χαλασει. Αντε να δω ποτε θα αποφασισει η κατασκευαστρια εταιρια να διαθεσει το original που θελω. Βαρεθηκα να γυρναω απο Γερμανο σε γερμανο...
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 mporei na min pathei kai tipota alla mporei kai na pathei.entaxei den einai kai toso xalia ta maimou alla genikos thelei ligo prosoxi.ego exo parei mpataries maimou kai imoun mia xara.mexri pou pira fotia:PPP
karib Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 mporei na min pathei kai tipota alla mporei kai na pathei.entaxei den einai kai toso xalia ta maimou alla genikos thelei ligo prosoxi.ego exo parei mpataries maimou kai imoun mia xara.mexri pou pira fotia:PPP A, τοσο καλα... Εχω φυγει για να βρω το original... Ναστε καλα παιδια.
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 sovara pera apo tin plaka.axesouar piratika pera apo mpataries den exo dokimasei gia na po kati.alla mpataries pou exo dokimasei maimou den eixa kanena parapono.pio ftines megaliteris xoritikotitas kai den plironeis kai 20000 mpataria nokia as poume.to mono pou exei akoustei pantos oti 2-3 fores exoun ekragei kinita nokia pou ixan maimou mpataria.sovara milao kai exei ginei kai thema edomesa auto.oxi ekrixi alla piran san fotia na to po apla.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.