bill2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Καλημέρα Έκανα και εγώ αίτηση απο 14/01 ακόμα αξιολόγηση αναφέρει Ο κολλητός μου που έκανε σαν ιδιώτης σε δευτερόλεπτα εγκρίθηκε
nadal1999 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 21/2/2025 στις 10:41 ΠΜ, bill2015 είπε Καλημέρα Έκανα και εγώ αίτηση απο 14/01 ακόμα αξιολόγηση αναφέρει Ο κολλητός μου που έκανε σαν ιδιώτης σε δευτερόλεπτα εγκρίθηκε Τους έστειλα mail και γω 14/01 έκανα τις πρώτες μέρες αυτής της βδομάδας θα έχει αξιολογηθεί μου είπανε Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου από nadal1999
Dias Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Έχω κάνει αίτηση για το gigabit voucher σαν νομικό πρόσωπο εδώ και 25 μέρες (από 07/02/2025) και η αίτηση είναι ακόμα σε φάση αξιολόγησης. Επεξ/σία 3 Μαρτίου από Dias
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου Στον Malthador πάντως έκανε 1.5 μήνα πάνω κάτω.
GeorgiosVel Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Υπάρχει κάποιος που να έχει Ατομική Επιχείρηση και έχει κάνει αίτηση για το Voucher, και να έχει την διάθεση να βοηθήσει με την συμπλήρωση των χαρτιών που χρειάζεται;
StavrosHLTDT Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Μία από τα ίδια. Ξεκίνησα ως ελεύθερος επαγγελματίας ( ατομική επιχείρηση ) αυτό το μήνα , δοκίμασα να διεκδικήσω το voucher και πραγματικά χάθηκα με τα στοιχεία και τα έγγραφα που ζητάει. Είναι προφανές πως δεν κατανοώ τα προαπαιτούμενα καθώς εμπεριέχει ορισμούς και έννοιες που δεν κατέχω. Αν υπάρχει κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα. Πιθανότατα να μεταφέρω κι εγώ τη γραμμή στη σύζυγο αν και μου είπε ο ανθρωπος στο τηλέφωνο πως αν το κάνω αυτό ''ενδέχεται να χάσω την προσφορά''.
GeorgiosVel Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Φίλε Σταύρο. Λοιπόν πήρα την ΚτΠ τηλέφωνο, ως νέοι επαγγελματίες δεν δικαιούμαστε το Voucher καθώς έχουμε 0 ετήσιο κύκλο εργασιών. Παίξαμε ένα ξεχέσιμο με το ότι στο ΦΕΚ δεν αναφέρεται πουθενά ότι πρέπει να είσαι ενεργός τουλάχιστον 1 χρόνο, αλλά αυτοί έχουν καρπούζι και μαχαίρι. Εγώ πολύ απλά έκανα μεταφορά της γραμμής στο όνομά μου, και καπάκι αίτηση η κοπέλα μου για νέα γραμμή στον ίδιο πάροχο (δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω όνομα, αλλά θα την πώ αντί για ΧΨ, VF γιατί μου αρέσουν τα αγγλικά περισσότερο...). Η προσφορά είναι 300αρα γραμμή, τηλεόραση φουλ από τον πάροχο (ας τον πούμε VF) με Disney+, κινητά/σταθερά απεριόριστα στα 25,30 με το Voucher. Σου προτείνω να μην το κυνηγήσεις ως Ατομική Επιχείρηση, ας το τρέξει η γυναίκα σου καλύτερα.
StavrosHLTDT Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Ευχαριστώ για την απάντηση Γιώργο μα μπερδευτηκα λιγο. 1) Αναφέρεις οτι μετέφερες τη γραμμή στο ονομά σου. Δεν ήταν ήδη στο όνομά γι αυτό και μάλιστα ξεκίνησες αρχικά να κάνεις την αίτηση στο ονομά σου ως ελευθερος επαγγελματίας και τα παράτησες; 2) Αιτηση η κοπελα σου για νέα γραμμη στον ίδιο πάροχο. Δηλαδή καινουργιος αριθμός τηλεφώνου; Κι αν ναι , την ήδη υπάρχουσα γραμμή τί την έκανες; Δεν την έχεις με συμβόλαιο , δέσμευση αλλα και στο οίκημα που σε ενδιαφέρει; Εγώ απλά εχω σκεφτεί να μεταφέρω την υπάρχουσα γραμμή στη γυναίκα μου και να κάνει αίτηση εκείνη.
GeorgiosVel Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Η γραμμή ήταν στο δικό μου όνομα, την μετέφερα στης κοπέλας μου, έκανα αίτηση για νέα γραμμή σε εμένα (καθώς η γραμμή υπάρχουσα γραμμή λήγει σε 2 μήνες το συμβόλαιο). Προσπάθησα να βγάλω το voucher και τελικά ως νέες επιχειρήσεις με ενημέρωσαν πως δεν το δικαιούμαστε. Μετέφερα ξανά την γραμμή σε εμένα και ακύρωσα την αίτηση για την νέα γραμμή. Και πλέον προχώρησε η κοπέλα μου αίτηση για νέα γραμμή. Πριν ενεργοποιηθεί η νέα γραμμή θα γίνει ακύρωση της παλιάς. Εγώ είχα ήδη 200αρα γραμμή οπότε αυτό σημαίνει ότι δεν δικαιούμαι το voucher, για αυτό και η αίτηση νέας γραμμής.
snooka Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου Καλησπέρα σε όλους , έχω κάνει αίτηση από 30/1/25 και ακόμα τίποτα... Δεν ξέρω αν έχω κάνει κάποιο λάθος μου το εμφανίζει σε επεξεργασία
x69pr Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Να ρωτησω εδω για να μην ανοιγω νεο θεμα. Εχω ατομικη επιχειρηση και προσπαθω να κανω αιτηση. Απ΄οτι καταλαβα μπορω να κανω αιτηση μονο ως ΕΕ και οχι ως ιδιωτης; Βλεπει το ΑΦΜ και αν υπαρχει επιχειρηση μπορεις μονο σαν επαγγελματιας να κανεις αιτηση; Δηλαδη σαν ιδιωτης για την κατοικια μου δε μπορω να κανω αιτηση;
LEZACH Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου Λοιπόν, ατομική επιχείρηση με έδρα το σπίτι. Έκανα αίτηση 15 Μαρτίου.Μέχρι σήμερα ήταν στο στάδιο της αξιολόγησης. Σήμερα, 12 Μαΐου εγκρίθηκε και μου ήρθε ο κωδικόε του voucher. Δηλαδή, δύο μήνες μετά. 1
camel555 Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου (επεξεργασμένο) Και εγώ έκανα αίτηση πριν 2 μέρες και διαβάζοντας το παρόν νήμα, θα πάμε για 15Άυγουστο 🤣 Έρχεται κάποια ειδοποίηση όταν γίνει δεκτή η αίτηση ή πρέπει να μπαίνω στην πλατφόρμα; Επεξ/σία 19 Μαϊου από camel555
kax54638 Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου On 30/04/2025 at 18:35, x69pr said: Να ρωτησω εδω για να μην ανοιγω νεο θεμα. Εχω ατομικη επιχειρηση και προσπαθω να κανω αιτηση. Απ΄οτι καταλαβα μπορω να κανω αιτηση μονο ως ΕΕ και οχι ως ιδιωτης; Βλεπει το ΑΦΜ και αν υπαρχει επιχειρηση μπορεις μονο σαν επαγγελματιας να κανεις αιτηση; Δηλαδη σαν ιδιωτης για την κατοικια μου δε μπορω να κανω αιτηση; Την ίδια απορία είχα και εγώ. Ήθελα να κάνω αίτηση για το σπίτι αλλά με έβαζε μόνο στις επιχειρήσεις χωρίς επιλογή να το αλλάξω. Πήρα τηλέφωνο στο support και μου είπαν ότι έτσι είναι - απλά στην διεύθυνση του κτιρίου θα βάλεις τα στοιχεία του σπιτιού σου και ας σου ζητάει να συμπληρώσεις αίτηση για επιχείρηση. Ό,τι να ναι δηλαδή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα