Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 22/5/2025 στις 10:29 ΠΜ, kax54638 είπε

Την ίδια απορία είχα και εγώ. Ήθελα να κάνω αίτηση για το σπίτι αλλά με έβαζε μόνο στις επιχειρήσεις χωρίς επιλογή να το αλλάξω. Πήρα τηλέφωνο στο support και μου είπαν ότι έτσι είναι - απλά στην διεύθυνση του κτιρίου θα βάλεις τα στοιχεία του σπιτιού σου και ας σου ζητάει να συμπληρώσεις αίτηση για επιχείρηση. Ό,τι να ναι δηλαδή.

Και εστειλες  και ολη την χαρτουρα που θελουν  μμε , σωρευση και αλλα;

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, spoutos1 είπε

Εμένα δε με αφήνει να αλλάξω τη διεύθυνση. Κρατάει τη διεύθυνση της έδρας. Τραγικά πράγματα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, spoutos1 είπε

Στην καρτελα 2.2 κτιριο βαζεις του σπιτιου.

Ευχαριστώ, θα το κοιτάξω.

Δημοσ.
1 hour ago, spoutos1 said:

Όχι. Απλά συμπλήρωσα όλα τα πεδία με αστερίσκο. Αλλά από διακιολογητικά έβαλα μόνο τον λαγαριασμό του σπιτιού. Δεν ζητούσε κάτι άλλο. Προσοχή να κάνεις επαλήθεση email και τηλεφώνου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kax54638 είπε

Όχι. Απλά συμπλήρωσα όλα τα πεδία με αστερίσκο. Αλλά από διακιολογητικά έβαλα μόνο τον λαγαριασμό του σπιτιού. Δεν ζητούσε κάτι άλλο. Προσοχή να κάνεις επαλήθεση email και τηλεφώνου.

Ευχαριστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, kax54638 είπε

Το κουπονι το εδωσαν αμεσως η μετα απο καιρο.

Επεξ/σία από spoutos1
Δημοσ.
On 30/05/2025 at 12:17, spoutos1 said:

Το κουπονι το εδωσαν αμεσως η μετα απο καιρο.

Ακόμα γράφει πως είναι σε φάση αξιολόγισης η αίτηση. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, kax54638 είπε

Ακόμα γράφει πως είναι σε φάση αξιολόγισης η αίτηση. 

Το ιδιο και μενα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Να ενημερώσω και εγώ το φόρουμ ότι από την υποβολή μέχρι την έγκριση της αίτησης, μεσολάβησαν 50 μέρες ακριβώς. 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε μάγκες, εγώ που θέλω να το βάλω σπίτι μου πως κάνω αίτηση; Βάζω τους κωδικούς του taxisnet & μου βγάζει τα στοιχεία της ατομικής επιχείρησης μου. Δεν το θέλω για εταιρική χρήση;;

• Super Moderators
Δημοσ.
13 minutes ago, darkmatinee said:

Ρε μάγκες, εγώ που θέλω να το βάλω σπίτι μου πως κάνω αίτηση; Βάζω τους κωδικούς του taxisnet & μου βγάζει τα στοιχεία της ατομικής επιχείρησης μου. Δεν το θέλω για εταιρική χρήση;;

Δεν νομίζω ότι γίνεται αλλιώς σε τέτοιες περιπτώσεις, "υπερισχύει" το επαγγελματικό ΑΦΜ ακόμα κι αν το θες για το σπίτι κι όχι για την επιχείρηση.

• Sad 2
Δημοσ.
Στις 28/7/2025 στις 1:49 ΜΜ, darkmatinee είπε

Αφού το voucher είναι μόνο για επαγγελματικό ΑΦΜ. Αν θες να το βάλεις σπίτι σου, πρέπει να αλλάξεις την έδρα της επιχείρησής σου και να δηλώσεις το σπίτι σου, με ότι αυτό συνεπάγεται...

• Sad 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
8 hours ago, camel555 said:

Αφού το voucher είναι μόνο για επαγγελματικό ΑΦΜ.

Δεν είναι μόνο για επαγγελματικό ΑΦΜ, απλά βλέπει μόνο επαγγελματικό και δεν σε αφήνει για άλλο ακόμα κι αν είναι για το σπίτι αν δεν κάνω λάθος.

Δημοσ.

Καλησπερα σας,

Εκανα μολις σημερα αιτηση ως ιδιωτης και ειχα την εντυπωση οτι το voucher εκδιδεται αμεσα μεχρι που διαβασα το παρον νημα. Ειχα  ενα πακετο μεσω nova που ληγει σε μια βδομαδα. Ειχα συμφωνησει με τη nova να ανανεωσω σε οπτικη ινα αλλα απο οτι καταλαβαινω δεν θα θα εκδοθει αμεσα το voucher.

καμια ιδεα;; Ποσο καιρο κανει περιπου η απαντηση σε ιδιωτη και ποσο καιρο μενει ενεργος; Γιατι οπως ηρθαν τα πραγματα βλεπω να ανανεωνω ξανα με χαλκο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...