georgeherc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Καλησπέρα και καλή χρονιά! Προσφατα έκανα το πρόγραμμά του τίτλου στην Alphabank, το οποίο είναι χαμηλού ρίσκου και υπόσχεται απόδοση 2.5 % περίπου τον χρόνο. Το θέμα είναι ότι το πρόγραμμα είναι κάτω ήδη 0.75 % και έχω ανησυχήσει! Από τι εξαρτάται αν θα ανέβει και τι πιστεύετε? Ευχαριστώ!
kage Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Ειναι νωρις να αποσυρθεις σε αυτα.πληρωνεις fees για να μπεις κ κανα διαχειριστικο εξοδο ανα ετος .περιμενε κανα ετησιο μερισμα κ μετα αποφασιζεις.. οι gr τραπεζες το 24 ανεβηκαν λογικα κ το 25 θα συνεχισουν ετσι (μιας κ σ αυτο επενδυει το αμοιβαιο). Το αντιστοιχο του 28 ξεκινησε αρνητικα αλλα ανεβηκε μετα https://www.alphamutual.gr/el/ta-amoivaia-kefalaia-mas/alpha-target-maturity-i-2028-omologiako-classic-d Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου από kage
georgeherc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 8 λεπτά πριν, ekechagi είπε Διάβασε το KID. Κόστος εισόδου 0,75%. Το ποσοστό που ανέφερα είναι χωρίς το κόστος συμμετοχής. Αν το προσθέσω και αυτό είμαι κάτω -1.73%. Και λέω...τι διάολο? Αν είναι κάτω ήδη σχεδόν 2%, πως θα βγει το +2% 😂, από την άλλη βέβαια...το πρόγραμμα τρέχει κανένα δίμηνο...
tasanton Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Τα Target Maturity συνήθως είχαν/έχουν ορίζοντα 5ετίας. Οπότε δώσε του λίγο χρόνο να αποδόσει.
georgeherc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, kage είπε Ειναι νωρις να αποσυρθεις σε αυτα.πληρωνεις fees για να μπεις κ κανα διαχειριστικο εξοδο ανα ετος .περιμενε κανα ετησιο μερισμα κ μετα αποφασιζεις.. οι gr τραπεζες το 24 ανεβηκαν λογικα κ το 25 θα συνεχισουν ετσι (μιας κ σ αυτο επενδυει το αμοιβαιο). Το αντιστοιχο του 28 ξεκινησε αρνητικα αλλα ανεβηκε μετα https://www.alphamutual.gr/el/ta-amoivaia-kefalaia-mas/alpha-target-maturity-i-2028-omologiako-classic-d Επειδή είμαι αρχάριος....υπάρχει περίπτωση το πρόγραμμα να είναι μείον....και να πάρω μέρισμα?
Dr_Pepper Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, georgeherc είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά! Προσφατα έκανα το πρόγραμμά του τίτλου στην Alphabank, το οποίο είναι χαμηλού ρίσκου και υπόσχεται απόδοση 2.5 % περίπου τον χρόνο. Το θέμα είναι ότι το πρόγραμμα είναι κάτω ήδη 0.75 % και έχω ανησυχήσει! Από τι εξαρτάται αν θα ανέβει και τι πιστεύετε? Ευχαριστώ! 6 ώρες πριν, kage είπε Ειναι νωρις να αποσυρθεις σε αυτα.πληρωνεις fees για να μπεις κ κανα διαχειριστικο εξοδο ανα ετος .περιμενε κανα ετησιο μερισμα κ μετα αποφασιζεις.. οι gr τραπεζες το 24 ανεβηκαν λογικα κ το 25 θα συνεχισουν ετσι (μιας κ σ αυτο επενδυει το αμοιβαιο). Το αντιστοιχο του 28 ξεκινησε αρνητικα αλλα ανεβηκε μετα https://www.alphamutual.gr/el/ta-amoivaia-kefalaia-mas/alpha-target-maturity-i-2028-omologiako-classic-d Να σου γίνει πάθημα και μάθημα, μα ειναι δυνατόν να επενδύεις στους απατεώνες 10000 φορές σε μπιτκοιν σε shitcoin ακόμη παρά σε οποιοδήποτε απο τα "επενδυτικά προγράμματα" των καρτέλ στην ελλάδα... τόσα ομόλογα άλλων κρατών ακόμη και της ελλάδας, δείκτες, μετοχές εσύ αυτό βρήκες; καλύτερα να τα έβαζες στο πρόγραμμα της revolut που έχεις τουλάχιστον εγγύηση ως 20.000 ότι δεν θα χάσεις τα λεφτά σου και δίνει και καλύτερο κέρδος και δεν ειναι καν ρίσκο ουσιαστικά χρειάζονται ρευστότητα για άμεση εκτέλεση εντολών και σαν ευχαριστώ σου δίνουν μερίδιο απο το κέρδος τους. Και κερδισμένος να έβγαινα (για αυτό το πενιχρό 2%) δεν τα θέλω τα λεφτά τους!
anastasis4 Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου Καλησπέρα @georgeherc, τελικά πώς κινήθηκες με την συγκεκριμένη επένδυση, γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ καθώς έχω προχωρήσει σε ένα αντίστοιχο. Πήρες μέρισμα; Εάν ναι, πότε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα