Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα Παιδία, με πήραν τηλ εχθές από Vodafone και μου δίνουνε για 2 κινητά unlimited με απεριόριστο ίντερνετ μου είπαν χωρίς περιορισμούς δηλαδή όσο και να φάω μου είπαν δεν θα πέφτει η ταχύτητα, και μου το έδωσαν 20,70 τελική τιμή το κάθε ένα σύνολο 41,40 αξίζει ? Ευχαριστώ

Τώρα έχω στην Nova με 10gb και πληρώνω 21 ευρώ το κάθε ένα δηλαδή 42 ευρώ και για τα 2.

Επεξ/σία από iraklisBam
  • Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έκανα πρόσφατα και τα σπάει!όσο για σημα Αθήνα άφοβα πεντακάθαρα στις κλήσεις!μια μικρή διαφορά στο μετρό έπιανε η cosmote κάπου vodafone όχι.οσο για 5g ανάλογα την περιοχή πάντα για Αθήνα μιλάμε μαρουσι οακα 1.1 gbps χαλανδρι 300 mbps κλπ.για το wifi calling δεν έχω δοκιμάσει αλλά και στην cosmote που εναλλασοταν στο σπίτι μόνο του χειρότερη έκανε την ποιότητα της κλήσης όχι καλύτερη 

Επεξ/σία από Tony2025
  • Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Tony2025 είπε

Το έκανα πρόσφατα και τα σπάει!όσο για σημα Αθήνα άφοβα πεντακάθαρα στις κλήσεις!μια μικρή διαφορά στο μετρό έπιανε η cosmote κάπου vodafone όχι.οσο για 5g ανάλογα την περιοχή πάντα για Αθήνα μιλάμε μαρουσι οακα 1.1 gbps χαλανδρι 300 mbps κλπ.για το wifi calling δεν έχω δοκιμάσει αλλά και στην cosmote που εναλλασοταν στο σπίτι μόνο του χειρότερη έκανε την ποιότητα της κλήσης όχι καλύτερη 

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, μια ερώτηση έχεις και το σταθερό σου εκεί σου δίνουνε παραπάνω έκπτωση με το σταθερό ?

47 λεπτά πριν, Tony2025 είπε

Επίσης έχω ακούσει ότι κάπου γίνεται, στην Vodafone εάν προτείνεις κάποιο φίλο σου να κάνει το πρόγραμμα σου βάζεις 20 ευρώ για κάθε πρόταση που κάνεις σαν εξόφληση στο λογαριασμό, το έχεις και εσύ αυτό ?

Δημοσ.

Παρόμοια τιμή έχω πάρει γιατί έχω και combo σταθερή με ιντερνετ .επίσης σου ρίχνουν και την τιμή στο πάγιο του τηλεφώνου 2 ευρώ.τωρα για το πρόγραμμα είναι όντως απεριοριστα όλα στο εσωτερικό data ομιλία απλά στην Ευρώπη υπάρχει roaming 76giga και η πολιτική για τις επιπλέον Sim 5 Ευρώ κάθε μία 40giga όριο με 4mbps ταχύτητα όταν τα ξεπεράσεις.στην πρώτη sim είναι όλα απεριοριστα χωρίς περιορισμούς.  Red Unlimited int.γενικα για κάθε νέο συμβόλαιο κινητής στο ίδιο αφμ θα πετυχαίνεις και μείωση  στο ίδιο το πρόγραμμα.ειναι όμως κ θέμα συμφωνίας κ πολιτικής της vodafone για εξαιρετικούς πελάτες οπότε μπορεί ν πετύχεις καλύτερη τηλεφωνική συνφωνια

Δημοσ.

Της frog(με φορητήτα) η προσφορά απεριόριστα λεπτα απεριόριστα data και 200sms για 12 μήνες 144 ευρώ τον χρόνο βγαίνει 12 ευρώ τον μήνα εγώ αυτό έκανα και ησύχασα από τα 20αρικα του συμβολαίου......γενικά θεωρώ ότι αφήνουμε πολλά περιθώρια αφαίμαξης στις εταιρίες τηλεφωνίας.....20 ευρώ είναι πολλά για να τα χρεωνουν για την ανθρώπινη επικοινωνία οπότε η άποψη μου για αυτό το θέμα είναι πάμε όπου είναι φθηνοτερα

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδία, τελικά έκανα αυτό στην Vodafone με 20,70 το κάθε ένα και όντως πάει πολύ καλά, μάλλον το έκανα από κάποιον τρίτο εξωτερικό συνεργάτη και μου είπε ότι κάθε σύσταση που θα του κάνω, θα μου δίνει και 1 πάγιο δώρο, όποτε στην ουσία εάν του προτείνω 2 άτομα κάθε μήνα θα μου βγαίνει τζάμπα.

Ελπίζω να μην είναι μούφα και να μου τα δίνει όντως τα πάγια γιατί έχω γνωστούς και στην οικογένεια που θα το κάνουνε και αυτοί σίγουρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...