JohnYoti Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Σημερα ειχα ενα προβλημα με το box now. Πηγα να αφησω 3 δεματα και εκτος του οτι η μια θυριδα ειχε μεσα νερα, μαλλον απο τη βροχη, οταν μετα κοιταξα τον αριθμο αποστολης ελεγε οτι τα 2 απο τα 3 δεν παραδοθηκαν στη θυριδα. Ειναι ακομα στο σταδιο "Αναμονη παραλαβης". Το 3ο δεμα ενημερωθηκε κανονικα. Επισης οταν πατησα τον κωδικο για να ανοιξουν οι 2 απο τις 3 θυριδες, ισα που ανοιξαν, ενω η 3η ανοιξε κανονικα, και τις εκλεισα στα σιγουρα μετα. Επικοινωνησα με το box now αλλα ειναι ΣΚ αυριο. Εχει τυχει σε κανεναν κατι παρομοιο? Φοβαμαι μηπως ανοιξουν οι θυριδες αυτες γιατι φαινονται ως αδειες και κλαπουν τα δεματα 3
greekfragma Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Έχω την εντύπωση οτι έχουν κάμερες. Δε ξέρω αν είναι σε όλα τα σημεία αλλά σε αρκετά που έχω δει. Πιθανόν να γνωρίζουν και για τη βλάβη όπως λες. Καλό είναι σε τέτοιες περιπτώσεις να τραβάμε και δικό μας βίντεο.
StamTheMan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 22 ώρες πριν, greekfragma είπε Έχω την εντύπωση οτι έχουν κάμερες. Οχι,δεν εχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα