Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημέρα θα ήθελα λίγο τα φώτα σας, θέλω να ξεκινήσω νέο πρότζεκτ στο αμάξι με ήχο.

Αμαξι Audi a3 8p

Ξεκινάμε με τα ρεύματα έχετε να μ προτείνετε καλώδια ρεύματος και rca τι να βάλω μην είναι μάπα όπως τώρα που έχω . 

Το αμάξι θα έχει 4+2 σε κάθε πόρτα και 1 σαμπ

Επεξ/σία από boul4ik
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα άδικα.

Εδώ και μερικές μέρες και αφότου εγκατέστησα ένα ενισχυτή στο αμάξι, ένα ραδιοκασετόφωνο που έχω sony, κάνει μυστήρια παράσιτα κατά την λειτουργία του ραδιοφώνου, σαν να δουλεύει στα βραχέα ένα πράγμα. Επιπλέον όταν το βάλω να ψάξει για σταθμούς (seek) δεν βρίσκει σχεδόν τίποτα. Μου θυμίζει λες και κάπου βραχυκυκλώνει, αλλά τι ακριβώς να ψάξω;

Το εξωτερικό bluetooth που του έχω βάλει λειτουργεί κανονικά.

Δοκίμασα και με ένα άλλο που έχω σαν μπακαπιέρα και κάνει το ίδιο, οπότε το πρόβλημα δεν έχει σχέση με την συσκευή.

Επιπρόσθετα μπορεί να σχετίζεται μπορεί και όχι όταν εμφανίστηκε το πρόβλημα σταμάτησε να λειτουργεί το bridge mode του ενισχυτή.

Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Κάπου έχεις συνδέσει λάθος καλώδιο. Πολλες πηγές έχουν καλώδιο για τροφοδοσία κεραίας, συνήθως ένα μπλε. Μήπως έγινε εκεί κάποιο μπέρδεμα;

Δημοσ.

οπως σου εγραψε ειτε συνδεση (πολυ πιθανο) ειτε τα καλωδια/ακροδεκτες δεν ειναι καλης ποιοτητας ή εχουν φθορα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vamvakoolas είπε

οπως σου εγραψε ειτε συνδεση (πολυ πιθανο) ειτε τα καλωδια/ακροδεκτες δεν ειναι καλης ποιοτητας ή εχουν φθορα

Δεν άλλαξε κάτι στην συνδεσμολογία για να το δικαιολογήσει. Επαιζε κανονικά έτσι όπως ήταν και σταμάτησε να παίζει.

Τώρα εαν ένα καλώδιο εσωτερικά τα έχει φτύσει θέλει ψάξιμο. Τι θα μπορούσε να είναι όμως; Θετικό, γείωση, κάτι άλλο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, piiii είπε

Δεν άλλαξε κάτι στην συνδεσμολογία για να το δικαιολογήσει. Επαιζε κανονικά έτσι όπως ήταν και σταμάτησε να παίζει.

Τώρα εαν ένα καλώδιο εσωτερικά τα έχει φτύσει θέλει ψάξιμο. Τι θα μπορούσε να είναι όμως; Θετικό, γείωση, κάτι άλλο;

Τον ενισχυτή πως τον συνδέσες; Έχεις καμία φωτό;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, piiii είπε

Ελεγξε την κεραία .Αποσύνδεσε τον ενισχυτή.

Δημοσ.

Τελικά με λίγο "σκάψιμο" ο υπαίτιος βγήκε η ίδια η πηγή, καθώς και το καλώδιο του rem που δίνει το σήμα να ξεκινήσει ο ενισχυτής καθώς κάπου δεν ήταν σωστά μονωμένος με αποτέλεσμα να κάνει βραχυκύκλωμα κάθε φορά που ακουμπούσε σε κάτι μεταλικό.

Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...