Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα στο παρεάκι!!!! ☺️

οπότε παιδιά τελικά ποια gpu μου προτείνετε να πάρω???

Να πάρω την gigabyte rtx 3060 12gb overclocked?

ή

Να πάω σε 4060? Και αν ναι, σε ποια υλοποίηση?

 

Σε αυτό το σημείο θέλω να επισημάνω και αυτό που είπε ο Coscas: "Aν πάρει την 4060, θα επωφεληθεί και από το dlss4 και το νέο frame generation (που η 3060 δεν θα έχει)"

Και επίσης λαμβάνω υπόψη και θέλω να επισημάνω και την γνωμη που ακούστηκε από τον @topos ο οποίος είπε: "Πάντως σε 4060 θα προτιμούσα την zotac που έχει ο e-shop στα 319(ο λόγος είναι ότι εάν την κάνεις register στο site της σου δίνει 5 χρόνια εγγύηση)"

https://www.e-shop.gr/vga-zotac-nvidia-geforce-rtx4060-8gb-gddr6-retail-p-PER.608326

 

Screenshot_2025-01-22-08-34-36-52_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12~3.jpg

Screenshot_2025-01-22-08-28-08-82_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12~2.jpg

Επεξ/σία από EL3CtRiCoWBoY
  • Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κορυφαιο χρηστων δεν λεει κατι και δεν βγαζει και ακρη πως βγαινει στο σκρουτζ

Ειδικα με το ΑΜ4 ενας επεξεργαστης για πχ που βγηκε στην αρχη ειναι λογικο να εχει περισσοτερες θετικες αξιολογησεις απο εναν που βγηκε κατι χρονια αργοτερα αλλα ειναι και καλυτερος

 

 

Επεξ/σία από methismenokotsani
  • Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, sattack said:

E ναι, πάρε την Zotac 4060 στα 319!

Mε δεδομενο τα παραπανω και εγω αυτη θα ελεγα για την δικη σου χρηση και κυριος για το dlss

 

  • Like 2
Δημοσ.

καλός ο 2680v4, ειδικα για productivity ειναι σαν εναν Ryzen 2700x (multi), αλλα χαμηλό IPC θα πέσεις σε κανα game που θελει δυνατο πυρηνα και δεν τον σώζουν τα 35ΜΒ cache. Οι ρώσοι και οι βραζιλιάνοι τα εχουν αδυναμια τα Χ79/X99 builds, λογω τιμής. Αλλα μπλεκεις με κινέζικα μομπο, που ναι μεν εχουν βελτιωθει πολυ, ειναι ενα ρίσκο.

Αν υπάρχει η δυνατοτητα αγορας ΑΜ4  δεν τίθονται υπο συζητηση οι xeon. Ουτε τον R5 3600 δεν φτανουν, για gaming καθαρά.

Τωρα τελευταια βγαζουν προσφορα  για ΑΜ4  το Machinist B450 στο ~50αρι, το οποιο εχει pci gen 4 (λολ ?), γυμνα VRM αλλα ειναι άσπρο το αγοραζουν οι φλιπαδες για λευκα build. Και τα cpu, με την φορολογια  ερχονται σε τιμες Ευρωπης. Δεν λεει το ΑΜ4  για αγορά απο κίνα.

 

  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/1/2025 στις 3:31 ΜΜ, EL3CtRiCoWBoY είπε

Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση 🙂 αλλά δυστυχώς όλες αυτές οι κονσόλες (playstation, xbox, Nintendo) δεν έχουν συμβατότητα με το steam gaming, αλλιώς δεν το συζητώ,θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά για κονσόλα,μην σου πω ότι θα ήταν και μονόδρομος. Στο θέμα gaming, το steam είναι ότι είναι και που αξίζει για μένα, τέλος. Οπότε αναγκαστικά πρέπει να φτιάξω ένα pc. Και επίσης το γεγονός ότι θέλω να παίξω (λόγω νοσταλγίας 😊) παλιά games, πχ phantasmagoria, Gabriel knight και πάρα πολλά ακόμα. Έχω καμία 600ρια τίτλους στο λογαριασμό μου στο steam.

Το τέλειο βέβαια για μένα θα ήταν αν μπορούσε να μπει σε μια gaming κονσόλα π.χ στο ps4 το λογισμικό που τρέχει το steam deck (αν το ξέρεις). Είναι η φορητή handheld κονσολίτσα που έβγαλε η valve. Για φαντάσου να μπορούσες στο ps4 να τρέχεις το steam. Έτσι και γίνει κάτι τέτοιο τα windows στο θέμα gaming πέθαναν. Όλοι οι gamers αυτό θα έκαναν 😁 Θα αγόραζαν ένα ps4 με το λογισμικό του steam deck μέσα και θα είχαν όλο το steam στο πιάτο τους (και μάλιστα θα την έβγαζαν και πολύ οικονομικά, αφού πλέον το PS4 το βρίσκεις 150 ευρώ, άντε και ακόμα καλύτερα στα 200 ευρώ να έπαιρνες το PS4 PRO που είναι και πιο δυνατό). Και φυσικά με όλα όσα συνεπάγεται το γεγονός ότι θα έπαιζες gaming εκτός περιβάλλοντος windows με τα παλιοκολλήματα και lagaρίσματα και τους κινδύνους να φας του κόσμου τους ιους. Μην ξεχνάμε επίσης ότι (απ'όσο γνωρίζω τουλάχιστον), το PS4 (και γενικά όλες οι playstation κονσόλες τουλάχιστον που γνωρίζω, δεν ξέρω τι software τρέχουν οι υπόλοιπες κονσόλες) έχουν software τύπου linux. Κανονικά Orbis OS λέγεται και βασίζεται στο FreeBSD 9 (δεν τα ξέρω κι εγώ καλά, μην κάνω τον έξυπνο).

ή πολύ απλά να πάρω αυτό και να μην βάζω το τζαμάκι?? Λέω τώρα εγώ🤔 ή όχι?? είπα βλακεία??? δεν ξέρω 🤔

αν γινόταν αυτό που είπες τα playstation θα κόστιζαν πιο ακριβά από ένα αντίστοιχης δυναμικής pc, ενώ τώρα αξίζουν φτηνότερα. Αυτό γιατί οι δύο εταιρείες αυτή τη στιγμή πουλάνε το hardware με ελάχιστο κέρδος για να τα τσιμπήσουν χοντρά από τα παιχνίδια και τις συνδρομές. Δεν πουλάνε κονσόλες, παιχνίδια πουλάνε και παίρνουν και ποσοστά από τους game developers. 

(Επίσης κάρτα θα έλεγα να προτιμήσεις 4060 από 3060, το σχεδόν 20% παραπάνω που έχει σε επιδόσεις είναι σημαντικό)

Στις 21/1/2025 στις 11:21 ΠΜ, Chris2756 είπε

 Eγω παλι ειμαι υπερ του δογματος "εκαστος στο ειδος του και ο Λουμιδης στους καφεδες".  Ειμαι φαν της gygabyte, εχω μητρικη και καρτα γραφικων, για πολοστη φορα. Μπορει λοιπον η gigabyte  να εβγαλε το σουπερ τροφοδοτικο με τις καλυτερες προδιαγραφες, αλλα δεν θαμαι και απο τους πρωτους που θα τρεξουν να το δοκιμασουν. Οπως π.χ. δεν θα επερνα και μια μητρικη seasonic.  Παραμενω στις κλασσικες εταιρειες για καθε ειδος. Θα περιμενω κανα τρια τεσερα πεντε χρονια, να δοκιμαστει προιον εταιρειας που πρωτοεμφανιζεται στο ειδος και βλεπουμε. Ετσι λοιπον για τροφοδοτικα η σειρα προτιμησης μου ειναι seasonic, bequiet, corsair. Διαβαζω πολυ καλα λογια και για τα superflower, αλλα δεν εχω δοκιμασει καποιο και δεν εχω γνωμη.

 Θυμαμαι πριν λιγους μηνες που ολοι κοβανε φλεβες για δισκους lexar και μπορει να ειχαν δικαιο, αλλα μολις βγηκε η επομενη σειρα, μαπα το καρπουζι και μουγκα στη στρουγκα. 

Chris, παρόλο που τελικά ίδια τροφοδοτικά θα αγοράσουμε περίπου αν φτιάξουμε ένα νέο build, η λογική σου με τις μάρκες δεν είναι σωστή. 

Οι μεγάλοι παραγωγοί τροφοδοτικών παραδοσιακά είναι η seasonic, η superflower (που τελευταία μεν την άκουσες, αλλά φτιάχνει ποιοτικά τροφοδοτικά κυρίως στις κατηγορίες gold, platinum και titanium από τις πρώτες), η fsp/fortron και τελευταία έχει ανέβει πάρα πολύ και η chanelwell technologies (αν και αυτή είναι παλιά εταιρεία, εμπορικά εννοώ). 

Όλες είναι Κίνα και Ταιβάν, με την παραγωγή πάντα Κίνα και κάποιες να κάνουν και assembly/αποστολή από Ταιβάν, κυρίως για λόγους δασμών κοκ. 

Σχεδόν όλες οι γνωστές μάρκες που αγοράζουμε, πέραν της seasonic, που τα φτιάχνει η ίδια, φτιάχνουν τα τροφοδοτικά τους σε αυτές τις τέσσερις. (Προφανώς υπάρχουν και πολλές άλλες, όπως η MEIC που φτιάχνει τα πυροτεχνήματα της gigabyte, άλλες που παράγουν για oem, για dell/hp κλπ. Πολλές είναι θυγατρικές ή ανήκουν στον ίδιο όμιλο κοκ) Και οι τέσσερις Κινέζοι τώρα, ό,τι τους παραγγείλεις θα σου φτιάξουν. Άμα τους παραγγείλεις κάτι ποιοτικό και ακριβό, θα σου φτιάξουν ποιοτικό και ακριβό. Άμα τους παραγγείλεις σαπάκι, θα σου φτιάξουν σαπάκι. 

Η Fortron ας πούμε, είναι ξακουστή από παλιά πως φτιαχνει πολλά bronze από μέτριες μάρκες. Antec, Cooler Master, thermaltake και πολλές άλλες. Έφτιαχνε όμως και evga, φτιάχνει be quiet, φτιάχνει τα silverstone, που στα platinum και titanium είναι από τα καλύτερα τροφοδοτικά. 

Η EVGA τα καλά τροφοδοτικά της, τα έβγαζε και στην superflower που είπαμε παραπάνω. H corsair παραγγέλνει και στη seasonic, και στην cwt. H be quiet αν και τα ψιλοκρύβει σαν εταιρεία έχει ακουστεί και για FSP και για cwt. Και η λίστα δεν σταματά. 

Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναχιλιοπώ. Μην ψωνίζετε με μάρκες. Όλοι είναι αμαρτωλοί και έχουν βγάλει κακά τροφοδοτικά σε όλες τις κατηγορίες τιμής. Τα gold Seasonic ήταν αυτά που σβήνανε γιατί δεν αντέχανε τα power spikes με τις 3080 και 3090. Τα παλιά cv της corsair πριν την εποχή του johnny guru στο τιμόνι ήταν επιπέδου turbo x, πραγματικά χάλια ποσοστά αποτυχίας, κάψανε κόσμο και κοσμάκη. Η thermaltake γενικά βγάζει γκαζάκια για τρομοκρατικές επιθέσεις, ειδικά στην bronze φτηνή κατηγορία, αλλά έχει βγάλει και καλά gold σε πολύ ανταγωνιστική τιμή. 

Για να κρίνετε ένα τροφοδοτικό, η μόνη ασφαλής επιλογή είναι να δείτε review από αξιοπρεπή reviewer όπως ο Άρης, ή όπως ήταν κάποτε ο johnny guru, πριν αναλάβει την corsair. Το ότι γράφει πάνω be quiet, corsair ή κάτι άλλο, δε λέει κάτι από μόνο του. 

Με μια εξαίρεση: ότι γράφει gigabyte πάνω, είτε είναι τροφοδοτικό, είτε μητρική, είτε gpu 9/10 είναι avoid. Μιλάμε για εταιρεία όπου οι πρακτικές της τα τελευταία χρόνια είναι ακραία κακές. Είπαμε να είναι όλοι αμαρτωλοί, αλλά έχουν πιάσει το τελευταίο επίπεδο της κόλασης από τις αμαρτίες. 

Επεξ/σία από tzavardin
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, tzavardin είπε

αν γινόταν αυτό που είπες τα playstation θα κόστιζαν πιο ακριβά από ένα αντίστοιχης δυναμικής pc, ενώ τώρα αξίζουν φτηνότερα. Αυτό γιατί οι δύο εταιρείες αυτή τη στιγμή πουλάνε το hardware με ελάχιστο κέρδος για να τα τσιμπήσουν χοντρά από τα παιχνίδια και τις συνδρομές. Δεν πουλάνε κονσόλες, παιχνίδια πουλάνε και παίρνουν και ποσοστά από τους game developers. 

(Επίσης κάρτα θα έλεγα να προτιμήσεις 4060 από 3060, το σχεδόν 20% παραπάνω που έχει σε επιδόσεις είναι σημαντικό)

Καλησπέρα σας! Πρώτα απ'όλα σας ευχαριστώ πολύ που εκφράσατε κι εσείς μια άποψη στο θέμα μου, το εκτιμώ 😊

Όσον αφορά τώρα αυτό που έγραψα, εγώ εννοούσα με τις τωρινές τιμές που πωλούνται τα PS4, αν γινόταν κάτι τέτοιο, θα ηταν το όνειρο κάθε gamer 😁 Το pc θα είχε πεθάνει προ πολλού (για τους gamers εννοώ έ, μην παρεξηγηθώ..δεν αγοράζουν όλοι pc για το gaming.. εννοείται ότι υπάρχουν και σοβαροί άνθρωποι που το pc το θέλουν για τη δουλειά τους). Για φανταστείτε με 150-200 ευρώ για το απλό PS4 ή ακόμα καλύτερα με 200-250 για το PS4 PRO που είναι και πιο δυνατό τι καλά που θα ήμασταν εμείς οι gamers. Γιατί για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους, μια χαρά κάρτες γραφικών βάζουν οι κατασκευάστριες εταιρίες των κονσολών μέσα στις κονσόλες. Τέλεια γραφικά έχουν. Είναι καθαρά και μόνο θέμα software πιστεύω εγώ. Το οποίο όμως αυτό software δεν θα το κυκλοφορήσουν ποτέ. Και εδώ που τα λέμε δεν είναι και τίποτα να γίνει 😁 απλά δεν υπάρχει θέληση για να έχουν να πουλάνε. Ο καημένος ο κοσμακης να αγοράζει υπολογιστές (είτε έτοιμους, είτε να κάνει pc build) και αυτοί οι μάγκες να τα κονομάνε. Γιατί τι το τόσο δύσκολο και τόσο ακατόρθωτο είναι να κυκλοφορήσει στην αγορά όπως τα windows, το λειτουργικό που έχει μέσα της αυτή η handheld κονσολίτσα που λέγεται steam deck? Αυτό ακριβώς το άτιμο το λειτουργικό που τρέχει μέσα της αυτή η κονσολίτσα, είναι το κλειδί για να κάνει ευτυχισμένους όλους τους gamers πιστεύω εγώ 😊 και ας είμαι και άσχετος (που είμαι δηλαδή 😊) και ας μην έχω και γνώσεις προγραμματισμού. Αλλά είμαι πεπεισμένος ότι γίνεται. Γιατί πολύ απλά όλα γίνονται αν υπάρχει καλή πρόθεση, αλλά δυστυχώς παίζονται πολλά από πίσω και τα συμφέροντα είναι τεράστια 😊

Επεξ/σία από EL3CtRiCoWBoY
Δημοσ.

 Eπιτρεψτε μου να πω δυο πραγματα, μπορει ναναι λιγο οφ τοπικ, αλλα μιας και ξεκινησε εδω η σχετικη κουβεντουλα.  Πρωτα απο ολα να ευχαριστησω τον tzavardin και τα αλλα παιδια εδω που ψαχνονται και μας μεταδιδουν τις γνωσεις τους. Ακομα και σε ανθρωπους που γνωριζουν δυο πραγματα, οι συμβουλες σας ειναι πολυτιμες και μας κανουν σοφοτερους. Προσωπικα τα τελευταια χρονια δεν αγοραζω ουτε βιδα, αν δεν πρωτα τις γνωμες σας.

 Βεβαιως και δεν θα διαφωνισω, οτι ολες οι εταιρειες εχουν επιτυχιες και αποτυχιες στα προιοντα τους, σηγουρα οτι παραγγελνεις στον Κινεζο θα σου φτιαξει, απο το κορυφαιο μεχρι το πιο σκουπιδι εξαρτημα. Και οπωσδηποτε, σαν καταναλωτες θα δουμε τα ριβιους πριν καταληξουμε σε καποιο εξαρτημα. Εκεινο που με ενδιεφερε παντα, ειτε σε δικα μου μηχανηματα, ειτε σε πελατων μου, ειταν να βαλω εξαρτηματα που "θα πιασουν τοπο" για τα χρηματα που θα δωσουμε. Οσο για την προτιμηση μου στην seasonic, ωφειλεται στο οτι ειναι για πολλα χρονια στον χωρο, εχει κατα καιρους φτιαξει τροφοδοτικα για αλλες εταιρειες, εχει κατα γενικη ομολογια και προσωπικη εμπειρια, καλα τροφοδοτικα και κυριως αριστη εξυπηρετιση των πελατων της. Την ιδια γνωμη εχω και για την noctua, οσον αφορα  ανεμιστηρες και ψυκτρες. 

 Τελος, φυσικα και διαβαζω για τα οποια θεματα εχουν αναφερθει για τους 14xxx , οπως και για τους κοιλγουαιν θορυβους των giga μητρικων, και δεν το αμφισβυτω. Ομως κανα χρονο τωρα εχω 14700kf, aorus eliteAX z790, και rtx 4070 ti της gigabyte με τροφοδοτικο seasonic vertex PX-850. Δεν εχω αντιμετωπισει μεχρι στιγμης καποιο προβλημα. Ετυχε η παρτιδα? Δεν ζοριζεται το μηχανημα? Κολοφαρδια? Οπως και να το χαρακτηρισετε δεκτο. Πριν απο αυτο ειχα 10400, 1660 και μητρικη gigabyte με focus 600. To oποιο ακομα δουλευει, χωρις προβλημα, καπου στην Θεσσαλονικη.

 Αν εστεινα σημερα μηχανημα θα πηγαινα σε AMD επεξεργαστη και MSI μητρικη. Καποτε πηγαινα αβλεπει σε Asus & Abit μητρικες. Σημερα αποφευγω τις asus, γιατι μαλλον καβαλησαν το καλαμι, εχουν τις τιμες τους στα υψη, ενω εχουν μειωσει την ποιοτητα. Και σηγουρα δεν θα διαλεξω μια μητρικη noctua, που θα σκασει ξαφνικα στην αγορα, ακομα και ναχει τις καλυτερες κριτηκες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά!!!
Τελικά κατέληξα στο να πάρω την RTX 4060 8GB στην υλοποίηση της zotac. 
Το θέμα είναι ότι έχω μπερδευτεί λιγάκι. Βλέπω 4 διαφορετικές εκδοχές της (πέραν της 4060 ti, την οποία δεν την βάζω καν στο παιχνίδι επειδή ξεφεύγει στα χρήματα). 
Ποια είναι η διαφορά και ποια τελικά μου προτείνετε να πάρω από αυτες τις 4?

Την απλή που γράφει 4060? Δηλαδή αυτήν:

https://www.e-shop.gr/vga-zotac-nvidia-geforce-rtx4060-8gb-gddr6-retail-p-PER.608326

 

2) Την έκδοση Solo? Δηλαδή αυτήν:

https://www.skroutz.gr/s/43787862/Zotac-GeForce-RTX-4060-8GB-GDDR6-Solo-Karta-Grafikon-ZT-D40600G-10L.html


3) την απλή έκδοση twin edge? Δηλαδή αυτήν 

https://www.skroutz.gr/s/45048997/Zotac-GeForce-RTX-4060-8GB-GDDR6-Twin-Edge-Karta-Grafikon-ZT-D40600E-10M.html

ή

4) την twin edge overclocked έκδοση? Δηλαδή αυτήν 

https://www.skroutz.gr/s/43787856/Zotac-GeForce-RTX-4060-8GB-GDDR6-Twin-Edge-OC-White-Edition-Karta-Grafikon-ZT-D40600Q-10M.html

 

Στα χρήματα πάντως βλέπω πάνω κάτω και οι 4 είναι κοντά. Η τιμή τους κυμαίνεται εκεί γύρω στα 319 με 340-350

 

Ευχαριστώ !!

Επεξ/σία από EL3CtRiCoWBoY
Δημοσ.

Πάρε αυτή που έχει το eshop, δεν υπάρχει λόγος να πληρώσεις περισσότερα. 

Εκτός αν δεν θελεις να εμπιστευτείς το eshop σαν κατάστημα. 

  • Like 1
Δημοσ.
5 hours ago, EL3CtRiCoWBoY said:

Καλημέρα παιδιά!!!
Τελικά κατέληξα στο να πάρω την RTX 4060 8GB στην υλοποίηση της zotac. 
Το θέμα είναι ότι έχω μπερδευτεί λιγάκι. Βλέπω 4 διαφορετικές εκδοχές της (πέραν της 4060 ti, την οποία δεν την βάζω καν στο παιχνίδι επειδή ξεφεύγει στα χρήματα). 
Ποια είναι η διαφορά και ποια τελικά μου προτείνετε να πάρω από αυτες τις 4?

Την απλή που γράφει 4060? Δηλαδή αυτήν:

https://www.e-shop.gr/vga-zotac-nvidia-geforce-rtx4060-8gb-gddr6-retail-p-PER.608326

 

2) Την έκδοση Solo? Δηλαδή αυτήν:

https://www.skroutz.gr/s/43787862/Zotac-GeForce-RTX-4060-8GB-GDDR6-Solo-Karta-Grafikon-ZT-D40600G-10L.html


3) την απλή έκδοση twin edge? Δηλαδή αυτήν 

https://www.skroutz.gr/s/45048997/Zotac-GeForce-RTX-4060-8GB-GDDR6-Twin-Edge-Karta-Grafikon-ZT-D40600E-10M.html

ή

4) την twin edge overclocked έκδοση? Δηλαδή αυτήν 

https://www.skroutz.gr/s/43787856/Zotac-GeForce-RTX-4060-8GB-GDDR6-Twin-Edge-OC-White-Edition-Karta-Grafikon-ZT-D40600Q-10M.html

 

Στα χρήματα πάντως βλέπω πάνω κάτω και οι 4 είναι κοντά. Η τιμή τους κυμαίνεται εκεί γύρω στα 319 με 340-350

 

Ευχαριστώ !!

Την πιό φτηνή θα παίρνεις. Δεν έχουν παρά ελάχιστες διαφορές. Απλά, θα κοιτάς τις ετοιμοπαράδοτες. Δυστυχώς, εχασες τις προσφορές στο black friday που είχε φτάσει 279e ετοιμοπαράδοτη

Εγω πήρα την Gigabyte Windforce και είναι άψογη. Δεν καταλαβαίνω την καταστροφολογία μερικών. Εκεί στο σκρούτζ στις κριτικές, έλεγε καποιος ότι δεν έχει καλούς ανεμιστήρες και ότι οι αναποδες στροφές τους είναι πρβλμ. Εγώ, δεν ακούω τον παραμικρό θόρυβο, είναι πολύ δροσερή ακόμα και καλοκαίρι και σε τέστ που της έκανα, είναι το ίδιο (μην πω και καλύτερη) απ΄ όσες έχουν άλλοι τεστάρει

Οπότε μην επηρεάζεσαι. Είναι θέμα τύχης οι ελαττωματικές και όλες οι εταιρείες έχουν κάποιες 

Καλορίζικη!

Τελικά, σου έμεινε η mobo; Αν δεν αναβαθμισεις σε 1-2 χρόνια, μην πάρεις κατι ακριβό. Η mobo δεν δίνει την παραμικρή παραπάνω ταχύτητα ανεξαρτήτως τιμής

Και μιά φτηνή B450 είναι υπεραρκετή

  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Coscas είπε

Την πιό φτηνή θα παίρνεις. Δεν έχουν παρά ελάχιστες διαφορές. Απλά, θα κοιτάς τις ετοιμοπαράδοτες. Δυστυχώς, εχασες τις προσφορές στο black friday που είχε φτάσει 279e ετοιμοπαράδοτη

Εγω πήρα την Gigabyte Windforce και είναι άψογη. Δεν καταλαβαίνω την καταστροφολογία μερικών. Εκεί στο σκρούτζ στις κριτικές, έλεγε καποιος ότι δεν έχει καλούς ανεμιστήρες και ότι οι αναποδες στροφές τους είναι πρβλμ. Εγώ, δεν ακούω τον παραμικρό θόρυβο, είναι πολύ δροσερή ακόμα και καλοκαίρι και σε τέστ που της έκανα, είναι το ίδιο (μην πω και καλύτερη) απ΄ όσες έχουν άλλοι τεστάρει

Οπότε μην επηρεάζεσαι. Είναι θέμα τύχης οι ελαττωματικές και όλες οι εταιρείες έχουν κάποιες 

Καλορίζικη!

Τελικά, σου έμεινε η mobo; Αν δεν αναβαθμισεις σε 1-2 χρόνια, μην πάρεις κατι ακριβό. Η mobo δεν δίνει την παραμικρή παραπάνω ταχύτητα ανεξαρτήτως τιμής

Και μιά φτηνή B450 είναι υπεραρκετή

Καλησπέρα! Καλησπέρα! ☺️  

Παρήγγειλα σήμερα από e-shop αυτήν την mobo:

 https://www.e-shop.gr/mitriki-gigabyte-b550-gaming-x-v2-p-PER.527538

και τελικά σε gpu λέω να χτυπήσω αυτήν παρακάτω (πάλι τυχαίνει να βρίσκω την καλύτερη τιμή από e-shop).

https://www.e-shop.gr/vga-zotac-nvidia-geforce-rtx4060-8gb-gddr6-retail-p-PER.608326

όχι όμως τώρα άμεσα. Μάλλον τώρα τέλη Φεβρουαρίου. Να πάρω και μια οικονομική ανάσα 😅 γιατί μου 'φυγε μέσα σε 3 μέρες το 500ρικο 😅 

Τα πήρα σχεδόν όλα. Μου μένουν η gpu και η ram

 

 

Επεξ/σία από EL3CtRiCoWBoY
  • Like 1
Δημοσ.

Θα αναβαθμίσεις σε 1 χρόνο; Αν όχι, πολλά τα βλέπω τα 100+ γιά mobo. Αν και μια Β550...δεν κάνει κακό

Η πιό φτηνή ετοιμοπαράδοτη είναι στα 309e https://www.bestprice.gr/item/2158828143/msi-geforce-rtx-4060-8gb-gddr6-ventus-2x-black-oc-karta-grafikwn.html?filter=in-stock:1 

Λίγα εδώ, λίγα εκεί και θα καθυστερήσεις να το χαρείς 

Και θα χαρούμε κι΄εμείς αν σου αρέσει το αποτέλεσμα

Μόνο μην μας προκύψεις αναβαθμισάς και πας μετά γιά καμμιά 5090...χα χα!

Κάτσε...Έχεις δώσει 500 και δεν πήρες ακόμα gpu και μνήμες; Δλδ πας στα +370e;

  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Coscas είπε

Θα αναβαθμίσεις σε 1 χρόνο; Αν όχι, πολλά τα βλέπω τα 100+ γιά mobo. Αν και μια Β550...δεν κάνει κακό

Η πιό φτηνή ετοιμοπαράδοτη είναι στα 309e https://www.bestprice.gr/item/2158828143/msi-geforce-rtx-4060-8gb-gddr6-ventus-2x-black-oc-karta-grafikwn.html?filter=in-stock:1 

Λίγα εδώ, λίγα εκεί και θα καθυστερήσεις να το χαρείς 

Και θα χαρούμε κι΄εμείς αν σου αρέσει το αποτέλεσμα

Μόνο μην μας προκύψεις αναβαθμισάς και πας μετά γιά καμμιά 5090...χα χα!

Κάτσε...Έχεις δώσει 500 και δεν πήρες ακόμα gpu και μνήμες; Δλδ πας στα +370e;

οχι, για την ακριβεια στα 392 είμαι ως τωρα 😊

έχουμε και λέμε:


- κουτι βρήκα αυτό εδω στα 60 ευρώ:

https://nzxt.com/product/h510i?srsltid=AfmBOoputpRtMyvdHLoH9StbE_Pps_NUUgeUscwFDUZZ2eeaP60nNzz8


- mobo όπως είπα την παρήγγειλα μαι την περιμένω από e-shop στα 107 ευρώ. Αυτην εδω:

https://www.e-shop.gr/mitriki-gigabyte-b550-gaming-x-v2-p-PER.527538


- hdd βρήκα στα 60 ευρώ αυτον εδω 

Samsung 1TB 970 Evo Plus MZ-V7S1T0BW Solid State Drive M.2 PCI-E SSD M.2


- cpu παρηγγειλα αυτον απο το συγκεκριμένο e-shop στα 90 ευρώ 

https://www.buychoice.gr/product/amd-ryzen-5-5600-processor-3-5-ghz-32-mb-l3/?srsltid=AfmBOoofkFTK9XmPkGDmPYG3woK-C8e63vqjY17tzbXdI9C2MdXnEdG4


- τροφοδοτικο πήρα αυτό στα 75 ευρώ 

https://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=80465&cat=17&skr_prm=WyI3ODgxYmFhYy00YTQwLTQ3NWQtOTBjMy04ODliZjNjM2IwZDIiLDE3Mzc2NTA3MDkzNjgseyJhcHBfdHlwZSI6Im5hdGl2ZSIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiJzYm1zIn1d


- ψυκτρα ευτυχώς είχα καβάτζα αυτην εδώ παρακάτω ολοκαινουργια σφραγισμενη από τον ξαδερφο που μου την είχε κάνει δώρο 😊

https://www.skroutz.gr/s/17624185/Arctic-Freezer-34-eSports-Duo-PSyktra-Epexergasti-Diplou-Anemistira-gia-Socket-AM4-AM5-1200-115x-Kokkini.html

 

και όπως είπα τωρα μου μένουν η ram και η gpu

Επεξ/σία από EL3CtRiCoWBoY

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...