Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ace Of Spades είπε

Μάλλον αναφέρετε στην λίγο περισσότερη ροπή που έχουν από πιό χαμηλά τα 1000.

👍

Το ότι τα 1000άρια δε συγχωρούν αλλά τα 600άρια συγχωρούν... 🤔

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 hours ago, majunior said:

Το ότι τα 1000άρια δε συγχωρούν αλλά τα 600άρια συγχωρούν... 🤔

Γιατί παραξενεύεσαι; Θεωρείς οτι ίδια θα αντιδράσει μια 1000άρα με ένα 600άρι σε έναν λάθος χειρισμό; Ποιά απο τις δυο θα σου δώσει περισσότερα περιθώρια διόρθωσης;

Το πιο απλό παράδειγμα. Άνοιξε άτσαλα το γκάζι υπο κλίση σε μια 1000άρα. Μπορεί να φας γερό high-side. Ίδια κίνηση σε 600 και μπορεί να μην συμβεί τίποτα.

Επίσης, δεν χρειάζεσαι 10-11 κιλά ροπής για να κινείσαι άνετα. Εδώ με 1.5-2 και είναι υπεραρκετά για την καθημερινότητα (άρα για την πόλη). Πρέπει να έχεις μαζοχιστικές και σαδιστικές τάσεις για να έχεις 4κ 1000άρι για καθημερινή μετακίνηση.

Το ΧΤ600 που λέει το παιδί οτι έχει, είναι απείρως πιο άνετο σε αυτό το πεδίο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sorath είπε

Γιατί παραξενεύεσαι; Θεωρείς οτι ίδια θα αντιδράσει μια 1000άρα με ένα 600άρι σε έναν λάθος χειρισμό; Ποιά απο τις δυο θα σου δώσει περισσότερα περιθώρια διόρθωσης;

Το πιο απλό παράδειγμα. Άνοιξε άτσαλα το γκάζι υπο κλίση σε μια 1000άρα. Μπορεί να φας γερό high-side. Ίδια κίνηση σε 600 και μπορεί να μην συμβεί τίποτα.

Επίσης, δεν χρειάζεσαι 10-11 κιλά ροπής για να κινείσαι άνετα. Εδώ με 1.5-2 και είναι υπεραρκετά για την καθημερινότητα (άρα για την πόλη). Πρέπει να έχεις μαζοχιστικές και σαδιστικές τάσεις για να έχεις 4κ 1000άρι για καθημερινή μετακίνηση.

Υπεραρκετό για την πόλη ειναι κι ενα παπι-σκουτερ.

Ο φίλος είπε ότι έχει για "παπι" ενα xt και του αρέσει να πάρει ενα SS για βόλτα και χαβαλέ που και που. 

Εγώ με την προσωπική μου εμπειρία έχω δει οτι ειναι ανούσιο να πάρεις 600ss, το 1000 τα κανει ολα καλύτερα και πιο άνετα.

Όσο αφορά για την συντήρηση,  sorry αλλα εγω τα ίδια πλήρωνα σε σερβις-λαστιχα-βενζίνες και για το 600 και για το 1000. Εσένα σου χρεωνε τα λάδια  τα μπουζι και τα τακάκια ανάλογα τα κυβικά?

Τα τέλη  ναι, ειναι 50-60 € παραπάνω τον χρόνο..

Οι μεγάλες μηχανές ειναι παιχνίδια, όχι commuter. Commuter ειναι μέχρι 200cc για μέσα στην πόλη 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, ulalume είπε

Εγώ με την προσωπική μου εμπειρία έχω δει οτι ειναι ανούσιο να πάρεις 600ss, το 1000 τα κανει ολα καλύτερα και πιο άνετα.

Τα τέλη  ναι, ειναι 50-60 € παραπάνω τον χρόνο..

Αυτό ακριβώς (αν το οικονομικό δεν είναι θέμα).

1 ώρα πριν, Sorath είπε

Μια χαρά περιθώρια σου δίνει το 1000 και ο ts δεν είναι νέος αναβάτης. Το ότι αναφέρεστε στο μηχανάκι σα να είναι βόμβα εκτός ελέγχου με ξεπερνά. Και προφανώς δεν είπα ότι το 1000 είναι πιο άνετο από το ΧΤ, είπα ότι λόγω ροπής είναι πιο άνετο στην καθημερινότητα από το 600 (ναι μπορεί να κάποια στιγμή να βρεθείς με το 1000 σου στην καθημερινή κίνηση, δεν είναι μόνο Μέγαρα, βόλτα στη Θήβα και βόλτα το μωρό στη Βουλιαγμένη).

Δημοσ.

Οδηγικά είναι εντελώς προσωπικό ζήτημα με τι θα κάνει κάποιος άνετο commuting.

Commuting κάνω με το Supersport 950 S καθημερινά με τα ηλεκτρονικά στο sport και στην κίνηση/φανάρια να σου καίει τα πόδια και τον πισινό.

Κάποιον άλλο αυτό μπορεί να τον σκοτώνει και να θέλει σκούτερ ή "πολυθρόνα".

Είναι πρόβλημα το χιλιάρι; Εξαρτάται από τα ηλεκτρονικά του, και τη σχέση του καθενός με τον συμπλέκτη του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...