ftelas23 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Καλησπερα.. θα ηθελα την βοηθεια σας επειδη δεν εχω κανει ξανα αυτο και ειδα οτι εχετε της γνωσης να με βοηθησετε.. Εχω στο σπιτι μου ιντερνετ 300Mbps και θα μετακομισω σε κοντινη αποσταση και ειδα οτι υπαρχουν κεραιες που μπορεις να μεταφερεις το ιντερνετ σου και αν μπορειτε να με βοηθησετε.. τι χρειαζομαι να παρω και γενικα τα παντα για να στησω αυτο που πρεπει για να εχω ιντερνετ και να μπορω να εχουμε Router και στο δευτερο μου σπιτι.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
kostasbm Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 1 hour ago, ftelas23 said: Καλησπερα.. θα ηθελα την βοηθεια σας επειδη δεν εχω κανει ξανα αυτο και ειδα οτι εχετε της γνωσης να με βοηθησετε.. Εχω στο σπιτι μου ιντερνετ 300Mbps και θα μετακομισω σε κοντινη αποσταση και ειδα οτι υπαρχουν κεραιες που μπορεις να μεταφερεις το ιντερνετ σου και αν μπορειτε να με βοηθησετε.. τι χρειαζομαι να παρω και γενικα τα παντα για να στησω αυτο που πρεπει για να εχω ιντερνετ και να μπορω να εχουμε Router και στο δευτερο μου σπιτι.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ubiquiti ειναι η λύση με 2 nanostation κεραιες.....οπτικη επαφη ειναι το ζητουμενο.....αν δεν εχεις δε προχωρας ενα switch στο δεύτερο σπίτι και για ασύρματη διανομή εντός ένα παλιό ρουτερ 1
kaklikos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Οπως ειπε ο φιλος απο πανω. Πρωτον οπτικη επαφη. Σκεπη με σκεπη. Δευτερον 2 κεραιες. Ειτε 2 nanostation loco με κοστος καπου στα 50 ευρω + POE ανταπτορα ή 2 Litebeam ac gen 2 με κοστος kαπου στα 70 (δεν χρειαζεσαι POE γιατι περιεχονται στην συσκευασια. Ενα switch στο σπιτι που είναι να παρεις δικτυο και ένα Access Point για WIFI. σε περιπτωση που εχεις ενα παλιο ρουτερ τοτε δεν χρειαζεσαι ουτε το switch ουτε το access point. Το ρουτερ ή θα ρυθμιστει ως αλλο δικτυο με WAN ή θα βγει ο DHCP server και θα ειναι ιδιο δικτυο με το αλλο σπιτι. Αποψη μου ως AP να οριστει η κεραια στο σπιτι που εχει το ιντερνετ και Client η κεραια στο νεο σπιτι ωστε μεσα απο το uisp να ξερεις αν ειναι προβλημα ιντερνετ ή συνδεσης μεταξυ τον κεραιων.
ftelas23 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Γειά σου φιλε τα έκανα όλα και στο δεύτερο σπίτι το έβαλα σε ένα παλιό ρουτερ..στην αρχή έπιασε ίντερνετ όχι μεγάλη ταχύτητα αλλά έπιασε το είχα με καλώδιο στο στην τηλεόραση..μετά επειδή δεν θυμόμουν τους κωδικούς του wifi το έκανα reset και μετά που άναψε μπήκα στης ρυθμίσεις και μου λέει να το κάνω router or access point.. έκανα και τα δύο σε ρουτερ μου έχει αναμενη την λάμπα ότι δεν έχει ίντερνετ και στο access point δεν ανάβει αλλά και πάλι δεν έχει ίντερνετ τη πρέπει να κάνω μπορείς να με βοηθήσεις ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα