_Antonaros_ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα ομάδα, έχω ένα PS5 controller το οποίο έχει stick drift στον αριστερό μοχλό και για αυτό αγόρασα ένα ζευγάρι GuliKit TMR Electromagnetic Joysticks. Το πλεονέκτημα αυτών των μοχλών σε σχέση με τους παραδοσιακούς είναι ότι έχουν αρκετά μεγαλύτερη αντοχή και δεν πρόκειται να βγάλουν stick drift στο μέλλον καθώς είναι μαγνητικοί. Η ιδέα ήταν να αγοράσω τους μοχλούς και να τους αντικαταστήσω ο ίδιος αλλά αφού συνειδητοποιήσα τι διαδικασία που θα χρειαστεί για να αλλαχτούν οι μοχλοί, αποφάσισα πως καλύτερα να το δώσω σε κάποιον ειδικό μην τυχόν τα κάνω χειρότερα. Η ερώτηση μου είναι, ξέρετε κανένα μαγαζί στην Θεσσαλονίκη που θα δεχτεί να μου αλλάξει τους μοχλούς με τους ανταλλακτικούς που θα τους δώσω εγώ; Επίσης όσο να'ναι να μην είναι και πολύ ακριβοί, μαξ να μου πάρουν κανα 20αρικο. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από _Antonaros_
chsam Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου electrolab Διεύθυνση: Αλκμήνης 67, Θεσσαλονίκη 542 49 Τηλέφωνο: 231 032 9025 Μου έχει φτιάξει subwoofer και ενισχυτη hifi.
blackpanther1992 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Στις 22/1/2025 στις 7:13 ΜΜ, _Antonaros_ είπε Καλησπέρα ομάδα, έχω ένα PS5 controller το οποίο έχει stick drift στον αριστερό μοχλό και για αυτό αγόρασα ένα ζευγάρι GuliKit TMR Electromagnetic Joysticks. Το πλεονέκτημα αυτών των μοχλών σε σχέση με τους παραδοσιακούς είναι ότι έχουν αρκετά μεγαλύτερη αντοχή και δεν πρόκειται να βγάλουν stick drift στο μέλλον καθώς είναι μαγνητικοί. Η ιδέα ήταν να αγοράσω τους μοχλούς και να τους αντικαταστήσω ο ίδιος αλλά αφού συνειδητοποιήσα τι διαδικασία που θα χρειαστεί για να αλλαχτούν οι μοχλοί, αποφάσισα πως καλύτερα να το δώσω σε κάποιον ειδικό μην τυχόν τα κάνω χειρότερα. Η ερώτηση μου είναι, ξέρετε κανένα μαγαζί στην Θεσσαλονίκη που θα δεχτεί να μου αλλάξει τους μοχλούς με τους ανταλλακτικούς που θα τους δώσω εγώ; Επίσης όσο να'ναι να μην είναι και πολύ ακριβοί, μαξ να μου πάρουν κανα 20αρικο. ωραίος από αλιέξπρες τα πήρες ? το έφτιαξες ? ελπίζω να είναι η 2η παρτίδα γιατί κάπου διάβασα ότι η πρώτη παρτίδα είχε θέμα και διαβρώνει το μεταλικό καλούπι του joystick, έφτιαξα και του ξαδέρφου μου 3 χειριστήρια με αυτά αλλά δεν ήξερα τίποτα από της παρτίδες ελπίζω να είναι οκ 2 μήνες είναι ευχαριστημένος 🤣🤣🤣
StamTheMan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 22 ώρες πριν, blackpanther1992 είπε ωραίος από αλιέξπρες τα πήρες ? το έφτιαξες ? ελπίζω να είναι η 2η παρτίδα γιατί κάπου διάβασα ότι η πρώτη παρτίδα είχε θέμα και διαβρώνει το μεταλικό καλούπι του joystick, έφτιαξα και του ξαδέρφου μου 3 χειριστήρια με αυτά αλλά δεν ήξερα τίποτα από της παρτίδες ελπίζω να είναι οκ 2 μήνες είναι ευχαριστημένος 🤣🤣🤣 Εγω του τα εφτιαξα,το 1 joy ηταν αψογο,το αλλο ειχε απειρο drift. Δεν μας απασχολησε παραπερα,γιατι το χρησιμοποιει σε PC, που μπορεις να κανεις calibration και να δουλευει αψογα. 1
_Antonaros_ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Μια παρατήρηση για να μην μπερδευτεί κανείς που σκέφτεται να αγοράσει τα ίδια joysticks. Και τα δύο joysticks είναι άψογα, κανένα από τα δύο δεν ήταν ελαττωματικά, ο όρος "stick drift" χρησιμοποιείται κυρίως όταν τα ποτενσιόμετρα στα παραδοσιακά joysticks διαβρώνονται με αποτέλεσμα να δίνει λάθος τιμές και να φαίνεται σαν να κουνιέται από μόνο του. Το πρόβλημα με το ένα μαγνητικό joystick ήταν πως το "κέντρο" του ήταν εκτός, δηλαδή χωρίς να το κουνάς είχε τιμή λίγο προς τα κάτω. Κάθισα και το σκέφτηκα και νομίζω ο λόγος που έγινε αυτό είναι επειδή πριν το δώσω στον φίλο Σταμάτη να αλλάξει τα joysticks δοκίμασα να το κάνω calibrate μπας και φτιάξει το stick drift, το οποίο δεν δούλεψε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όταν μπήκαν τα καινούργια joysticks το ένα είχε το calibration του προηγούμενου ελαττωματικού και έδειχνε τις λάθος τιμές. Όλα λύθηκαν με εκ νέου calibration μέσω αυτού του site και πλέον τρέχει άψογα το controller. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου από _Antonaros_
blackpanther1992 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 14 λεπτά πριν, _Antonaros_ είπε Μια παρατήρηση για να μην μπερδευτεί κανείς που σκέφτεται να αγοράσει τα ίδια joysticks. Και τα δύο joysticks είναι άψογα, κανένα από τα δύο δεν ήταν ελαττωματικά, ο όρος "stick drift" χρησιμοποιείται κυρίως όταν τα ποτενσιόμετρα στα παραδοσιακά joysticks διαβρώνονται με αποτέλεσμα να δίνει λάθος τιμές και να φαίνεται σαν να κουνιέται από μόνο του. Το πρόβλημα με το ένα μαγνητικό joystick ήταν πως το "κέντρο" του ήταν εκτός, δηλαδή χωρίς να το κουνάς είχε τιμή λίγο προς τα κάτω. Κάθισα και το σκέφτηκα και νομίζω ο λόγος που έγινε αυτό είναι επειδή πριν το δώσω στον φίλο Σταμάτη να αλλάξει τα joysticks δοκίμασα να το κάνω calibrate μπας και φτιάξει το stick drift, το οποίο δεν δούλεψε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όταν μπήκαν τα καινούργια joysticks το ένα είχε το calibration του προηγούμενου ελαττωματικού και έδειχνε τις λάθος τιμές. Όλα λύθηκαν με εκ νέου calibration μέσω αυτού του site και πλέον τρέχει άψογα το controller. πω το ξαδέρφου μαξ να πήγαν 4-5% και στα 3 με διαφορετικούς πωλητές γιατί μαζεύαμε λεφτά να τα αγοράζουμε 😂 πως τα πέτυχες τόσο χαμηλά με γεια !!!
StamTheMan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Στις 10/2/2025 στις 2:54 ΜΜ, _Antonaros_ είπε Κάθισα και το σκέφτηκα και νομίζω ο λόγος που έγινε αυτό είναι επειδή πριν το δώσω στον φίλο Σταμάτη να αλλάξει τα joysticks δοκίμασα να το κάνω calibrate μπας και φτιάξει το stick drift, το οποίο δεν δούλεψε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όταν μπήκαν τα καινούργια joysticks το ένα είχε το calibration του προηγούμενου ελαττωματικού και έδειχνε τις λάθος τιμές. Δεν επαιξε ρολο αυτο Αντωνη,δεν ειναι σπανιο να ερχονται με προβλημα αυτα τα ανταλλακτικα. Το calibrate δεν ακολουθει ουτε το χειριστηριο ουτε το ανταλλακτικο joystick,μενει μονο στο μηχανημα που γινεται calibrate. Αν θες να σου λυθει η απορια,δοκιμασε με καποιο χειριστηριο που ξερεις οτι εχει πολυ drift,καντο σε καποιο pc calibrate και μετα συνδεσε το σε καποιο laptop,να δεις εκει μετρησεις.
vorlon68 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 10 ώρες πριν, StamTheMan είπε Δεν επαιξε ρολο αυτο Αντωνη,δεν ειναι σπανιο να ερχονται με προβλημα αυτα τα ανταλλακτικα. Το calibrate δεν ακολουθει ουτε το χειριστηριο ουτε το ανταλλακτικο joystick,μενει μονο στο μηχανημα που γινεται calibrate. Αν θες να σου λυθει η απορια,δοκιμασε με καποιο χειριστηριο που ξερεις οτι εχει πολυ drift,καντο σε καποιο pc calibrate και μετα συνδεσε το σε καποιο laptop,να δεις εκει μετρησεις. Συγνώμη αλλα εδω DualShock Calibration GUI έκανα calibrate 2 dualsense στο PC και το calibration πέρασε στο κοντρολλερ και στο PS5 δεν εχουν τώρα πρόβλημα. Δεν ισχύει αυτό που λες.
StamTheMan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 6 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Συγνώμη αλλα εδω DualShock Calibration GUI έκανα calibrate 2 dualsense στο PC και το calibration πέρασε στο κοντρολλερ και στο PS5 δεν εχουν τώρα πρόβλημα. Δεν ισχύει αυτό που λες. Θα το ερευνησω περαιτερω λοιπον. Μπορει να ισχυει μονο για του 4.
vorlon68 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 5 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Θα το ερευνησω περαιτερω λοιπον. Μπορει να ισχυει μονο για του 4. Το εχω κάνει και σε controller του PS4. Δοκίμασε αυτο το site που είπα.
_Antonaros_ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, StamTheMan είπε Θα το ερευνησω περαιτερω λοιπον. Μπορει να ισχυει μονο για του 4. Για να απαντηθεί η απορία, σύνδεσα το DualSense στο κινητό και εχει ίδιες τιμές με το PC. Είμαι αρκετά σίγουρος πως το calibration γράφεται στο ίδιο το controller. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου από _Antonaros_
StamTheMan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 13 ώρες πριν, _Antonaros_ είπε Για να απαντηθεί η απορία, σύνδεσα το DualSense στο κινητό και εχει ίδιες τιμές με το PC. Είμαι αρκετά σίγουρος πως το calibration γράφεται στο ίδιο το controller. To σκεφτηκα μετα,το dualsense εχει μνημη,καθως παιρνει και update στο firmware του. Οποτε ειναι λογικο να κραταει το calibration.
StamTheMan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Ευχαριστω τα παιδια που με τιμησαν και εστειλα τα χειριστηρια τους. Θα βαλω παραγγελια 10 ακομα κομματια hall effect για να ειμαι ετοιμος αν καποιος χρειαστει επισκευη,οποιος θελει μου στελνει να κανονισουμε. 1
StamTheMan Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Ηρθαν σημερα μοχλουδακια hall effect v4, οποιος ενδιαφερεται ενημερωνει. Εγιναν ηδη 3 πετυχημενες επισκευες απο εδω μεσα,ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα