PanosVR1 Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου καλημέρα. υπάρχει κάποιο αξιόπιστο κατάστημα στην Αθήνα για επισκευή του drift ?
mikele13- Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Στις 12/3/2025 στις 11:30 ΠΜ, PanosVR1 είπε καλημέρα. υπάρχει κάποιο αξιόπιστο κατάστημα στην Αθήνα για επισκευή του drift ? Console club
thanospenos1 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 9 ώρες πριν, mikele13- είπε Console club Πολλοι ακριβοι σε οτι ειχα δει παλιοτερα.
mikele13- Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 8 ώρες πριν, thanospenos1 είπε Πολλοι ακριβοι σε οτι ειχα δει παλιοτερα. Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές γι'αυτό βαρανε τις τιμές. Πολύ καλή επιλογή επίσης είναι το modchip gr στον Άγιο Δημήτριο.
Berzeker219 Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου Καλησπέρα έχω ένα που θέλει φταίξιμο είμαι Κατερίνη μπορώ να το στείλω,τι κόστος έχει? 1
StamTheMan Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 7 ώρες πριν, Berzeker219 είπε Καλησπέρα έχω ένα που θέλει φταίξιμο είμαι Κατερίνη μπορώ να το στείλω,τι κόστος έχει? Καλησπερα,αν θες στειλε μου ενα μηνυμα,μπορουμε να κανουμε επισκευη το ιδιο ανταλλακτικο,η να βαλουμε μαγνητικο hall effects.
StamTheMan Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου (επεξεργασμένο) Επειδη λαμβανω μηνυματα για επισκευες,πρωτα απο ολα θελω να επισημανω οτι δεν ειμαι Θεσσαλονικη,που λεει το post. Ειμαι Καλαματα,αλλα πολλα παιδια απο εδω μεσα με εμπιστευτηκαν και μου εστειλαν τα χειριστηρια τους και εμειναν απολυτα ευχαριστημενοι με το αποτελεσμα.Σας ευχαριστω πολυ ολους! Οποιος ενδιαφερεται,σημερα εχω διαθεσιμα μαγνητικα joystick της Hall Effects,για αμεση αντικατασταση. Επεξ/σία 1 Μαϊου από StamTheMan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα