PanosVR1 Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου καλημέρα. υπάρχει κάποιο αξιόπιστο κατάστημα στην Αθήνα για επισκευή του drift ?
mikele13- Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Στις 12/3/2025 στις 11:30 ΠΜ, PanosVR1 είπε καλημέρα. υπάρχει κάποιο αξιόπιστο κατάστημα στην Αθήνα για επισκευή του drift ? Console club
thanospenos1 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 9 ώρες πριν, mikele13- είπε Console club Πολλοι ακριβοι σε οτι ειχα δει παλιοτερα.
mikele13- Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 8 ώρες πριν, thanospenos1 είπε Πολλοι ακριβοι σε οτι ειχα δει παλιοτερα. Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές γι'αυτό βαρανε τις τιμές. Πολύ καλή επιλογή επίσης είναι το modchip gr στον Άγιο Δημήτριο.
Berzeker219 Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου Καλησπέρα έχω ένα που θέλει φταίξιμο είμαι Κατερίνη μπορώ να το στείλω,τι κόστος έχει? 1
StamTheMan Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 7 ώρες πριν, Berzeker219 είπε Καλησπέρα έχω ένα που θέλει φταίξιμο είμαι Κατερίνη μπορώ να το στείλω,τι κόστος έχει? Καλησπερα,αν θες στειλε μου ενα μηνυμα,μπορουμε να κανουμε επισκευη το ιδιο ανταλλακτικο,η να βαλουμε μαγνητικο hall effects.
StamTheMan Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου (επεξεργασμένο) Επειδη λαμβανω μηνυματα για επισκευες,πρωτα απο ολα θελω να επισημανω οτι δεν ειμαι Θεσσαλονικη,που λεει το post. Ειμαι Καλαματα,αλλα πολλα παιδια απο εδω μεσα με εμπιστευτηκαν και μου εστειλαν τα χειριστηρια τους και εμειναν απολυτα ευχαριστημενοι με το αποτελεσμα.Σας ευχαριστω πολυ ολους! Οποιος ενδιαφερεται,σημερα εχω διαθεσιμα μαγνητικα joystick της Hall Effects,για αμεση αντικατασταση. Επεξ/σία 1 Μαϊου από StamTheMan
Cacciatore Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Να μην ανοίγω νέο θέμα για xbox controller, driftaρει ο ενας αναλογικος στο series controller, περιπου οπως εδω Μπορώ να του κάνω καμία πατέντα γιατί το καθάρισμα με ισοπροπυλικη δεν βοήθησε
StamTheMan Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Cacciatore είπε Μπορώ να του κάνω καμία πατέντα γιατί το καθάρισμα με ισοπροπυλικη δεν βοήθησε Καθαρισες τα ποτενσιομετρα; Γενικα τα joystick των series δεν παιρνουν ευκολα επισκευη στο drift. Αν δεν δουλεψει με καθαρισμο,πας για αντικατασταση στα joystick. Εκει προτεινω να βαλεις hall effect,για να μην ξαναεχεις προβλημα. Στις 1/5/2025 στις 3:02 ΜΜ, StamTheMan είπε Οποιος ενδιαφερεται,σημερα εχω διαθεσιμα μαγνητικα joystick της Hall Effects,για αμεση αντικατασταση. Παρακατω ενα στιγμιοτυπο απο την τελευταια επισκευη που μου εμπιστευτηκε ο φιλος Πανος,για το netcafe του. Αντικατασταση joystick με hall effects,για να σταματησει μονιμα το προβλημα με το drift! Επεξ/σία 31 Μαϊου από StamTheMan 1
Cacciatore Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου Thanx @StamTheMan Εχεις κανα link υποψιν σου για hall effect joysticks που να κανουν για series X controller να μπω να παραγγειλω;
StamTheMan Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 40 λεπτά πριν, Cacciatore είπε Thanx @StamTheMan Εχεις κανα link υποψιν σου για hall effect joysticks που να κανουν για series X controller να μπω να παραγγειλω; Ψαξε για series hall effect v4 Ειτε ebay για αμεσα ειτε ali για πιο φθηνα. Εγω συνηθως αγοραζω ακριβα,αυτες τις μερες θα παραγγειλω και πιο φθηνα,να δω αν εχει διαφορα ή απλα μας κοροιδευουν καποιοι πωλητες. 1
StamTheMan Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου Επειδη βλεπω συχνα να ρωτανε ποια εφαρμογη να χρησιμοποιησουν για ελεγχο drift, παρακατω ειναι το Link της σελιδας που χρησιμοποιουμε στο μαγαζι. https://apps.nektro.net/gamepad/ Το αποδεκτο drift ειναι μεχρι 0.50 αλλα να ειναι σταθερο. Αν τρεμοπαιζει 0.50, ειναι πιθανο να φαινεται και στο μενου. Σε πολλα παιχνιδια που δεν εχουν τοσες απαιτησεις,μπορει να μη φανει ουτε 0.60,αλλα σε παιχνιδια οπως COD και Fortnite φαινεται αμεσως. Υπαρχει και αλλο τεστ που πρεπει να γινει,για να δουμε αν τα χειριστηρια εχουν το απαραιτητο range,αλλα θα το δουμε στο επομενο επεισοδιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα