Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κλασσικά αφού η κόρη πηρε πιο νέο το παλιο το χρεπι το παίρνει ο μπαμπας,εχει σπασμένη οθόνη που θέλει αλλαγή καθώς και η υγεία της μπαταρίας ειναι 72% οπότε πάει και αυτή για αλλαγή( κατα τα άλλα δουλευει μια χαρά) .Στα διάφορα καταστήματα που βλέπω τιμές αυτή η δουλειά μάλλον θα πάει γύρω στα 150 € .Aξιζει λέτε να το δώσω εκει ή να αγοράσω εγω οθόνη και μπαταρία και να τα βαλω μονος μου ή να το αφήσω στην ακρη και να μην ασχοληθώ ?ευχαριστώ

Δημοσ.

Συνθετη η επισκευή του με όλες αυτες τις ζημιές , και αγνωστη η ποιότητα επισκευής ,αν δεν γίνει σε εξουσιοδοτημένο που θα πάει ακριβότερα .

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη ειναι 64αρι και με νεα αναβαθμηση οπως κανει η Apple το τηλ. θα αρχισει να κολαει και δεν θα φτασει αναβαθμησεις ποιο καινουργιες καλο θα ηταν για εμενα να μην ασχοληθεις. Εκτος και το εχεις μονο για τηλ.

• Like 3
Δημοσ.

Σαν κινητό εξακολουθεί να είναι αξιοπρεπεπέστατο το XS Max, ενώ ακούγεται ότι πιθανώς να πάρεις και το επόμενο iOS 19.

Όμως, 150€ δεν τα αξίζει για επισκευή, γιατί με λίγο ψάξιμο το βρίσκεις τόσο σε αγγελίες σε άριστη κατάσταση και με γνήσια φυσικά οθόνη.

Επομένως -για να μη κάθεται- ή το πουλάς για ανταλλακτικά όπως είναι και όσα πιάσει, ή βρίσκεις ανταλλακτικά μόνος σου σε νορμάλ τιμές και κάνεις απόπειρα επισκευής που και πάλι, θα έχεις μια συσκευή με αρκετά μειωμένη μεταπωλητική αξία.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 22/1/2025 στις 10:05 ΜΜ, blackhill66 είπε

κλασσικά αφού η κόρη πηρε πιο νέο το παλιο το χρεπι το παίρνει ο μπαμπας,εχει σπασμένη οθόνη που θέλει αλλαγή καθώς και η υγεία της μπαταρίας ειναι 72% οπότε πάει και αυτή για αλλαγή( κατα τα άλλα δουλευει μια χαρά) .Στα διάφορα καταστήματα που βλέπω τιμές αυτή η δουλειά μάλλον θα πάει γύρω στα 150 € .Aξιζει λέτε να το δώσω εκει ή να αγοράσω εγω οθόνη και μπαταρία και να τα βαλω μονος μου ή να το αφήσω στην ακρη και να μην ασχοληθώ ?ευχαριστώ

Με ολα τα δεδομενα και κυριως το θεμα με τα 64gb δεν αξιζει η επισκευη του σαν συντομη απαντηση (ακομη και 100 ευρω να κανει η επισκευη).

Ναι αντεχει ακομα το xs max καλυτερα ομως να πας σε νεωτερες σειρες που πλεον εχουν και βασικο αποθ.χωρο τα 128gb κ ολα τα υπολοιπα καλυτερα (μοντεμ, καμερες, chip, ενημ.λογισμικου παραπανω χρονια κλπ κλπ)  Δεν ειναι αναγκη να παει στο 16 σε μαξ και ένα πχ 14 max ειναι μια χαρα υπεραρκετο ;)

Επεξ/σία από aces
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...