kokisbox Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπερα εδω και 7 χρόνια είμαι χρηστης του oki mc 342 καταπληκτικό μηχάνημα αλλά πια άρχησε να μην τυπώνει καλά και σκέφτομαι να το αντικαταστήσω. Οι ανάγκες μου είναι max 30 σελίδες έγρωμες την ημέρα καθώς έχω και αλλο ασπρόμαυρο. Τι θα με συμβουλέυατε να παρω για να έχω πολύ φθηνά αναλώσιμα οχι βεβαια γνήσια. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου από kokisbox
dpolal Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Epson Ecotank L6260 ή το 6270 για πολύ φθηνά αναλώσιμα, μέχρι 37 ευρώ για ολόκληρο το σετ γνήσιων μελανιών. Μην πάρεις τα φθηνότερα μοντέλα που δεν έχουν οθόνη λειτουργιών θα το μετανοιώσεις εν καιρό. Αν έχεις θέμα με την ταχύτητα της εκτύπωσης τότε αναγκαστικά κοίτας για laser. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου από dpolal
Φέλιξ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Αν πας σε inktank τα αναλώσιμα είναι τόσο φθηνά που δεν σε νοιάζει πια να μην πάρεις αυθεντικά. Έχω brother DCP-t300 και t310 και είμαι γενικά ευχαριστημένος. Βέβαια εκτυπώνω κάθε μέρα οπότε δεν έχω ποτέ σοβαρά προβλήματα clogging. Είναι αργοί όμως και θα προτιμούσα να έχω έγχρωμο laser αλλά είχα τσιγκουνευτεί την αρχική αγορά.
kokisbox Δημοσ. 1 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου τι θα μου προτεινατε Kyocera Ecosys MA2100CFX Έγχρωμο ή Epson EcoTank L6270 Έγχρωμο/? με βαση κυριως το κοστος αναλωσιμων
georgeole Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 1/4/2025 στις 7:54 ΜΜ, kokisbox είπε τι θα μου προτεινατε Kyocera Ecosys MA2100CFX Έγχρωμο ή Epson EcoTank L6270 Έγχρωμο/? με βαση κυριως το κοστος αναλωσιμων Καμία σχέση ως μηχανήματα. Άλλη φιλοσοφία και λογική το ένα και άλλη το άλλο. Σαφώς πιο οικονομικά αναλώσιμα έχει ο Epson, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει. Το θέμα είναι τι ζητάς από το μηχάνημα: Στον laser κερδίζεις ταχύτητα, διπλή όψη, ποιότητα κατασκευής κλπ. Στον ink tank κερδίζεις κυρίως τα οικονομικά original μελάνια. Στον Kyocera τα ποιοτικά συμβατά (καμία ποιοτική διαφορά με τα original) κοστίζουν: 25€ το μαύρο αποδίδοντας 2.800 σελίδες και 25€ το κάθε χρώμα αποδίδοντας 2.400 σελίδες έκαστο. Επεξ/σία 3 Απριλίου από georgeole
gatos74 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 4 hours ago, georgeole said: Στον Kyocera τα ποιοτικά συμβατά (καμία ποιοτική διαφορά με τα original) κοστίζουν: 25€ το μαύρο αποδίδοντας 2.800 σελίδες και 25€ το κάθε χρώμα αποδίδοντας 2.400 σελίδες έκαστο Δηλαδή η τετράδα που κοστίζει 100 ευρώ θα αποδώσει γύρω στις 10000 σελίδες? (τώρα κάνω τον δικηγόρο) 🙂
georgeole Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 26 λεπτά πριν, gatos74 είπε Δηλαδή η τετράδα που κοστίζει 100 ευρώ θα αποδώσει γύρω στις 10000 σελίδες? (τώρα κάνω τον δικηγόρο) 🙂 Τι να κάνω κ. της Πολιτικής Αγωγής, είμαι υποχρεωμένος να δώσω όλα τα στοιχεία στους διαδίκους!😂 Όντως, έτσι έχει η ιστορία με τα συγκεκριμένα ποιοτικά συμβατά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα