petran91 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Είμαι σε αναζήτηση επαγωγικών εστιών με ενσωματωμένο απορροφητήρα. Θα δουλέψουν με ανακύκλωση του αέρα. Σκέφτομαι αυτές της bora μιας και τις φέρνει ο μαραγκός που θα μου κάνει την κουζίνα. Υπάρχουν όμως και πιο οικονομικές όπως κάποιες faber, franke, elica. Έχει κάποιος εμπειρία με τέτοιου είδους απορροφητήρες να μοιραστεί την εμπειρία του;
JailbrokenDiesel Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Στις 27/1/2025 στις 12:43 ΜΜ, petran91 είπε Είμαι σε αναζήτηση επαγωγικών εστιών με ενσωματωμένο απορροφητήρα. Θα δουλέψουν με ανακύκλωση του αέρα. Σκέφτομαι αυτές της bora μιας και τις φέρνει ο μαραγκός που θα μου κάνει την κουζίνα. Υπάρχουν όμως και πιο οικονομικές όπως κάποιες faber, franke, elica. Έχει κάποιος εμπειρία με τέτοιου είδους απορροφητήρες να μοιραστεί την εμπειρία του; χαιρεται, γνωστός μου εχει της bora απορροφητηρα. τσιμπημενη τιμη, αλλα πολυ ωραιο αισθητικα, αλλα και αποτελεσματικο οπως μου εχει σχολιασει. σιγουρα πιο ωραιο απο το να εχεις ενα μπουρι (σε ανεξαρτητη εστια σε νησιδα πχ) ή να σου τρωει ντουλαπια ο κλασσικος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα