bobbyray21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα στην παρέα. Κλείνω τα έξι έτη διπλώματος αυτοκινήτου και θα προχωρήσω στο δίπλωμα για μηχανάκι έως 125 κυβικά. Σε ένα μήνα θα έχω το δίπλωμα για το μηχανάκι στα χέρια μου. Επειδή δεν έχω ξανακαβαλήσει δίκυκλο και θέλω να το βάλω στην καθημερινή μου μετακίνηση από και προς τη δουλειά και γενικά μικρομετακίνησεις εντός πόλης (Αθήνα - όχι κέντρο) , θέλω να προχωρήσω σε αγορά, είτε παπάκι είτε σκούτερ ( δεν αποκλείω τη μελλοντική χρήση του δίκυκλου για διανομή ). Υπάρχει ένας φίλος που θα μου μάθει τα βασικά για αρχή και θα μου δώσει το παπάκι του μέχρι να συνηθίσω, αλλά ανοίγω αυτή τη συζήτηση για μοντέλα που θα εξετάσω για την αγορά του δικού μου δίκυκλου, όταν νιώσω πιο έτοιμος (και οικονομικά). Υπάρχει αυτοκίνητο παράλληλα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Όσον αφορά το budget, ουσιαστικά θα ξεκινήσω να μαζεύω, οπότε όταν φτάσουμε το επιθυμητό. Φέρει πειν, είχα τσεκάρει Honda PCX, αλλά δεν νομίζω να πάω στα 3Κ για το πρώτο μου σκούτερ. Μετά, είδα SyM 125, αλλά είμαι εδώ για να ακούσω απόψεις και να συγκρίνω μοντέλα. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου από bobbyray21
MadPax Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Το ΦΕΚ ορίζει την κατοχή άδειας οδήγησης αυτοκινήτου στα 6 έτη και πάνω για να κάνεις την προσθήκη οδήγησης για 125cc. Εσύ είσαι στα 5 όπως λες οπότε περιμένεις 1 χρόνο ακόμα.
bobbyray21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, MadPax είπε Το ΦΕΚ ορίζει την κατοχή άδειας οδήγησης αυτοκινήτου στα 6 έτη και πάνω για να κάνεις την προσθήκη οδήγησης για 125cc. Εσύ είσαι στα 5 όπως λες οπότε περιμένεις 1 χρόνο ακόμα. Έξι*** το διόρθωσα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα