jvalas Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Μου ηρθε σημερα το mini kit, μενω κρητη, ηρακλειο, με κινητο OnePlus 13R εγινε η μετρηση. Επεξ/σία 8 Μαρτίου από jvalas 5
elpenor Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου On 08/03/2025 at 16:35, jvalas said: Μου ηρθε σημερα το mini kit, μενω κρητη, ηρακλειο, με κινητο OnePlus 13R εγινε η μετρηση. Εντυπωσιακό latency.
oreco5 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Καλημέρα Δεν μπορώ να πληρώσω μέσω κάρτας από eurobank,έχω δοκιμάσει δύο διαφορετικές κάρτες με διαφορετικό κάτοχο Είναι η πρώτη φορά που πληρώνω κάνω και ενεργοποίηση δηλαδή Δοκίμασα και από υπολογιστή Αλλά μου λέει , ότι η τράπεζα αρνήθηκε την πληρωμή, αγορές άλλου μπορώ να κάνω και χρήματα έχει ο λογαριασμός Καμία ιδέα?
comfuzio Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 44 minutes ago, oreco5 said: Καλημέρα Δεν μπορώ να πληρώσω μέσω κάρτας από eurobank,έχω δοκιμάσει δύο διαφορετικές κάρτες με διαφορετικό κάτοχο Είναι η πρώτη φορά που πληρώνω κάνω και ενεργοποίηση δηλαδή Δοκίμασα και από υπολογιστή Αλλά μου λέει , ότι η τράπεζα αρνήθηκε την πληρωμή, αγορές άλλου μπορώ να κάνω και χρήματα έχει ο λογαριασμός Καμία ιδέα? Κάνε κάνα payzy ή revolut, πέρνα τα λεφτά από την eurobank εκεί και πλήρωσε με αυτές τις κάρτες. Ιδανικό αν έχεις κάποιον φίλο να σου κάνει πρόσκληση σε κάποιο από αυτά για να πάρει κάνα ψιλό εκείνος/εκείνη παρά να πάει χαμένο 1
oreco5 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 3 ώρες πριν, oreco5 είπε Καλημέρα Δεν μπορώ να πληρώσω μέσω κάρτας από eurobank,έχω δοκιμάσει δύο διαφορετικές κάρτες με διαφορετικό κάτοχο Είναι η πρώτη φορά που πληρώνω κάνω και ενεργοποίηση δηλαδή Δοκίμασα και από υπολογιστή Αλλά μου λέει , ότι η τράπεζα αρνήθηκε την πληρωμή, αγορές άλλου μπορώ να κάνω και χρήματα έχει ο λογαριασμός Καμία ιδέα? Για όσους έχουν το ίδιο πρόβλημα με την πληρωμή, Εμένα διορθώθηκε αλλάζοντας e-mail Έβαζα gmx.com το άλλαξα σε Hotmail και προχώρησε 1
leoy Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Starlink mini or standard αν θελουμε να συνδεσουμε αποκλειστικά σε mesh router? Παιζει προσφορα πια?
charlie_GR Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου Προσφορά δε βλέπω να παίζει άλλο ...θα περιμένω κ εγώ όταν ξαναβγεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα