jimis98 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 8 ώρες πριν, Sotosgl είπε Real Debrid Torrentio και GG Αν μιλαμε γενικα για Torrent VPN με killswitch ή router που μπλοκαρει συγκεκριμενα sites πως γίνεται? 1
gousias Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Αν υποθέσουμε ότι λειτουργεί απρόσκοπτα κι απροβλημάτιστα παντού, οπότε μπορείς να το παίρνεις για παράδειγμα και στο χωριό που δεν έχεις για όσες μέρες πηγαίνεις, γιατί κι εκεί τα 2G/4G (προσοχή δεν λέω 5G) συχνά δεν υφίσταται και τα κόστη πάλι είναι ιδιαίτερα υπολογίσιμα. Είναι τελικά όμως και ανασταλτικός παράγοντας να μην το αγοράσεις, όταν σκέφτεσαι στην κύρια κατοικία ότι έχεις σύστημα ασφαλείας που θα πρέπει να παρακολουθείς και να ενημερώνεσαι και άρα να υπάρχει πάλι σύνδεση internet; Άρα θα πληρώνεις 2 πακέτα (πράγμα εξίσου ασύμφορο και μη λελογισμένο) ή εν κατακλείδι στην σφιχτή αγκαλιά των καρτέλ; Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου από gousias
JeZus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου με αυτη τη λογικη ουτε το vdsl μπορεις να το παρεις στο χωριο. αυτο με τις καμερες το σκεφτηκα και εγω σε περιπτωση που φυγεις και δεν θες να πληρωσεις το 40αρι ενα μηνα πχ. Σαν λυση σκεφτομαι 2η data sim (πχ εξτρα σιμ της voda στα 5ε) και να μπει στο συστημα του σπιτιου σε καποιον διανομεα καπως και να δουλευει οταν δεν εχεις την συνδρομη τους σταρλνικ ενεργη.
gousias Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 12 ώρες πριν, JeZus είπε με αυτη τη λογικη ουτε το vdsl μπορεις να το παρεις στο χωριο. αυτο με τις καμερες το σκεφτηκα και εγω σε περιπτωση που φυγεις και δεν θες να πληρωσεις το 40αρι ενα μηνα πχ. Σαν λυση σκεφτομαι 2η data sim (πχ εξτρα σιμ της voda στα 5ε) και να μπει στο συστημα του σπιτιου σε καποιον διανομεα καπως και να δουλευει οταν δεν εχεις την συνδρομη τους σταρλνικ ενεργη. Έχεις δει κάτι υπόψη;
liakjim Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Διάγραμμα κατανάλωσης από έναν φίλο. Λέει πως βγαίνει περίπου 1KWh ημερησίως. 2
ForgottenOne Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, liakjim είπε Διάγραμμα κατανάλωσης από έναν φίλο. Λέει πως βγαίνει περίπου 1KWh ημερησίως. Ευχαριστώ που το μοιράστηκες Οκ δεν είναι και πολύ μηνιαία αλλά παράλληλα αυτό συνεπάγεται 365KWh τον χρόνο. Μπορείς να ρωτήσεις/διαφωτίσεις πόσο εύχρηστο ή πόσο βοηθά το sleep schedule ? Ελπίζω η προσφορά να τραβήξει πέρα από τις 15 του μήνα για να το πάρω και εγώ
JeZus Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, gousias είπε Έχεις δει κάτι υπόψη; https://www.skroutz.gr/s/37058643/TP-LINK-ER605-v2-Router-me-4-THyres-Gigabit-Ethernet.html?product_id=171509824&sponsored=listing#reviews κατι τετοιο σκεφτομαι να σεταρω ωστε να εχω σταρλινκ +data sim για καβατζα οταν κανω διακοπη το σταρλινκ, ετσι θεωρω οι καμερες κλπ θα δουλευουν κανονικα... ναι λιγο κατω απο 1kw βγαινει και μενα Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου από JeZus
Arkin Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 45 λεπτά πριν, ForgottenOne είπε Ευχαριστώ που το μοιράστηκες Οκ δεν είναι και πολύ μηνιαία αλλά παράλληλα αυτό συνεπάγεται 365KWh τον χρόνο. Μπορείς να ρωτήσεις/διαφωτίσεις πόσο εύχρηστο ή πόσο βοηθά το sleep schedule ? Ελπίζω η προσφορά να τραβήξει πέρα από τις 15 του μήνα για να το πάρω και εγώ 75 ευρω το χρονο ειναι οκ δεν ειναι κατι τρομερο απλα ουτε τιποτα.
BLiTzER Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Το παρήγγειλα κι εγώ πριν λίγες μέρες και αναμένω. Ελπίζω να βγάλω άκρη και να μείνω ευχαριστημένος γιατί το (adsl) συμβόλαιο με cosmote λήγει σε ένα μήνα και δε θα ήθελα να το ανανεώσω. Έχει κάνει κάποιος DIY εγκατάσταση σε ταράτσα που δεν είναι κοινόχρηστη και παρεμβάλλονται 2 όροφοι μεταξύ αυτής και του διαμερίσματος; Μπορώ να έχω πρόσβαση στην ταράτσα, αλλά δεν μπορώ να το τοποθετήσω όπου θέλω: είτε γύρω από τον ηλιακό, είτε ίσως σε κάποια κεραία ή άλλο κάθετο σωλήνα. Ωστόσο δεν είμαι σίγουρος αν με καλύπτει το 15μετρο καλώδιο, και ιδανικά θα ήθελα να αποφύγω το τρύπημα εξωτερικού τοίχου του διαμερίσματος (αλλά αν είναι απαραίτητο θα το κάνω). Καμιά ιδέα από κάποιον που έκανε καλή δουλειά μόνος του; Ή να προτιμήσω ηλεκτρολόγο; Κάποια ποιοτική aftermarket βάση που προτείνετε;
dream21 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Στις 8/2/2025 στις 10:38 ΜΜ, BLiTzER είπε Το παρήγγειλα κι εγώ πριν λίγες μέρες και αναμένω. Ελπίζω να βγάλω άκρη και να μείνω ευχαριστημένος γιατί το (adsl) συμβόλαιο με cosmote λήγει σε ένα μήνα και δε θα ήθελα να το ανανεώσω. Έχει κάνει κάποιος DIY εγκατάσταση σε ταράτσα που δεν είναι κοινόχρηστη και παρεμβάλλονται 2 όροφοι μεταξύ αυτής και του διαμερίσματος; Μπορώ να έχω πρόσβαση στην ταράτσα, αλλά δεν μπορώ να το τοποθετήσω όπου θέλω: είτε γύρω από τον ηλιακό, είτε ίσως σε κάποια κεραία ή άλλο κάθετο σωλήνα. Ωστόσο δεν είμαι σίγουρος αν με καλύπτει το 15μετρο καλώδιο, και ιδανικά θα ήθελα να αποφύγω το τρύπημα εξωτερικού τοίχου του διαμερίσματος (αλλά αν είναι απαραίτητο θα το κάνω). Καμιά ιδέα από κάποιον που έκανε καλή δουλειά μόνος του; Ή να προτιμήσω ηλεκτρολόγο; Κάποια ποιοτική aftermarket βάση που προτείνετε; https://www.facebook.com/groups/1579716138901077 1
rhtoras Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Στις 6/2/2025 στις 7:53 ΜΜ, dream21 είπε Δεν υφίστανται WISP σε RURAL AREA βουνα και λόφοι κοινος Μονοδρομος STARLINK εαν δεν υπαρχει καλυψη cosmote. ( Σου δινω 1000€ εαν με WISP μου βγαλεις ιντερνετ εδω που μένω. 37.76302810474656, 24.021581759744176) Δεν έχω δοκιμάσει wisp γιατί α) δεν έχουν όλες οι περιοχές και β)όπου έχουν δεν είναι η ίδια εταιρεία Πάντως η sky telecom για παράδειγμα έχει σε μεγάλο μέρος της Πελοποννήσου κεραίες (και μέρος της Κρήτης) όπου σίγουρα δεν το λες και εύκολο και δίνει ένα διάστημα δωρεάν δοκιμής. Οπότε μια δοκιμή δωρεάν θα σου λύσει τυχόν απορίες. Σίγουρα το starlink δεν είναι χτύπημα στα καρτέλ. Μην τρελαθούμε. Σιγά μην έγινε ο elon και μπολσεβίκος.
Mhlogiatros Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Α ναι θα τους κλείσει ΚΑΙ αυτούς τώρα με τα έως 24 που ζυγίζανε το gb
ForgottenOne Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Στις 8/2/2025 στις 9:38 ΜΜ, BLiTzER είπε Το παρήγγειλα κι εγώ πριν λίγες μέρες και αναμένω. Ελπίζω να βγάλω άκρη και να μείνω ευχαριστημένος γιατί το (adsl) συμβόλαιο με cosmote λήγει σε ένα μήνα και δε θα ήθελα να το ανανεώσω. Έχει κάνει κάποιος DIY εγκατάσταση σε ταράτσα που δεν είναι κοινόχρηστη και παρεμβάλλονται 2 όροφοι μεταξύ αυτής και του διαμερίσματος; Μπορώ να έχω πρόσβαση στην ταράτσα, αλλά δεν μπορώ να το τοποθετήσω όπου θέλω: είτε γύρω από τον ηλιακό, είτε ίσως σε κάποια κεραία ή άλλο κάθετο σωλήνα. Ωστόσο δεν είμαι σίγουρος αν με καλύπτει το 15μετρο καλώδιο, και ιδανικά θα ήθελα να αποφύγω το τρύπημα εξωτερικού τοίχου του διαμερίσματος (αλλά αν είναι απαραίτητο θα το κάνω). Καμιά ιδέα από κάποιον που έκανε καλή δουλειά μόνος του; Ή να προτιμήσω ηλεκτρολόγο; Κάποια ποιοτική aftermarket βάση που προτείνετε; Φίλε το παρέλαβα και εγώ σήμερα. Σε μονοκατοικία ιδιόκτητη μένω άρα δεν έχω θέμα με το καλώδιο, με βολεύει να το βάλω στην σκεπή. Αλλά πρέπει να βρούμε βάση οπωσδήποτε. Γιατί αν το αφήσω κάτω το πιάτο θα ακουμπάει στο νερό. Συν ότι με τη βροχή θα πιτσιλάει και θα βρέχεται και απο κάτω. Βρήκες λύση με μάστορα ή βάση πέραν της αυθεντικής? Εμένα μου πέταξε διαφημίσεις απο Temu αλλά δεν ξέρω πως να κινηθώ.
BLiTzER Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 7 λεπτά πριν, ForgottenOne είπε Φίλε το παρέλαβα και εγώ σήμερα. Σε μονοκατοικία ιδιόκτητη μένω άρα δεν έχω θέμα με το καλώδιο, με βολεύει να το βάλω στην σκεπή. Αλλά πρέπει να βρούμε βάση οπωσδήποτε. Γιατί αν το αφήσω κάτω το πιάτο θα ακουμπάει στο νερό. Συν ότι με τη βροχή θα πιτσιλάει και θα βρέχεται και απο κάτω. Βρήκες λύση με μάστορα ή βάση πέραν της αυθεντικής? Εμένα μου πέταξε διαφημίσεις απο Temu αλλά δεν ξέρω πως να κινηθώ. Παρέλαβα χτες. Αγόρασα και το Starlink pipe adapter mount, το εγκατέστησα στη θέση ενός πιάτου Nova που ήταν σε αχρηστία, και όλα καλά. Το θέμα με το καλώδιο το έλυσα πετώντας ένα σπιράλ (γύρω στα 8-10 μέτρα) στον εξαερισμό του βεσέ μας που καταλήγει στην ταράτσα. Δεν έχω περάσει το καλώδιο ακόμα, αλλά αυτός είναι ο σκοπός. Όλα μόνος μου. Να δούμε τι θα βγει. 😂
ForgottenOne Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 8 λεπτά πριν, BLiTzER είπε Παρέλαβα χτες. Αγόρασα και το Starlink pipe adapter mount, το εγκατέστησα στη θέση ενός πιάτου Nova που ήταν σε αχρηστία, και όλα καλά. Το θέμα με το καλώδιο το έλυσα πετώντας ένα σπιράλ (γύρω στα 8-10 μέτρα) στον εξαερισμό του βεσέ μας που καταλήγει στην ταράτσα. Δεν έχω περάσει το καλώδιο ακόμα, αλλά αυτός είναι ο σκοπός. Όλα μόνος μου. Να δούμε τι θα βγει. 😂 Ωραίος! Άντε να το χαρείς τώρα! Το σπιράλ πόσο σου βγήκε? Η βάση ειναι αυτη που έχει 60 ευρω? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα