georgemoy Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Καλησπέρα σας! Έχω αντλία θερμότητας ήδη στο σπίτι μου αλλά είναι έτοιμη να χαλάσει, την έχω περίπου 12-13 χρόνια, και είμαι πολύ ευχαριστημένος . Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει πολύ , υπάρχουν ατελείωτες επιλογές και δεν μπορώ να αποφασίσω . Το σπίτι είναι 200 τετραγωνικά, μεζονέτα, με εξωτερική μόνωση και καινούριο κουφώματα . Και μέσα η θερμότητα διαχέετε με fan coil (ψύξη και θέρμανση). Επίσης έχω τριφασικό ρεύμα! Καμία ιδέα για value for money ή και κάποια εταιρεία > Θεσσαλονίκη μένω ! Ευχαριστώ προκαταβολικά!
konandrio Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Ariston ειμαί πολυ ευχαριστημένος και από την αντλία και σε ότι χρειάστικα από support.
mikebards Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Στις 28/1/2025 στις 9:56 ΜΜ, konandrio είπε Ariston ειμαί πολυ ευχαριστημένος και από την αντλία και σε ότι χρειάστικα από support. ποσο καιρο την εχεις φιλε μου; γιατι σκεφτομαι και εγω να βαλω την συγκεκριμενη εταιρια.και θελω να δω αν αξιζει. 1
konandrio Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δεν την έχω πολύ, 2 καλοκαίρια και τώρα δεύτερος χειμώνας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα