Karanikolis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 6 λεπτά πριν, zoranb είπε υπερβολές, δεν καταλαβαίνεις, δεν διαβάζεις πίσω από τα προφανή εχεις δικιο δεν καταλαβαινω... ψειριζεις τα 2-5 ευρω παραπανω.............δεν θελω να επεκταθω σε αυτο το κομματι, μπορω να φανταστω!!! πιες ενα καφε παραπανω τον μηνα, για να μην βαλεις ινα.... ρωτας πραγματα σαν το παραδειγμα που σου εγραψα πιο πανω με την φεραρι... καλη επιστροφη στο dial up 2 λεπτά πριν, poulinos είπε ΕΔΩ εγω. Μην βαλεις ινα. ειναι χαλια,δεν αξιζει μια.θα την φανε τα ποντικια. . δεν πιανεται!! εδωσες τις απαντησεις σου.. περιμενει τον εναν που θα μπει και θα πει στα σοβαρα απευθειας, μεινε στο χαλκο..... 😛 2
zoranb Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Εντάξει παιδιά, καταλαβαίνω τί λέτε, όφειλα όμως να το εξακριβώσω κ τέλος. Όσον αφορά για τον καφέ, δεν είναι ένας παραπάνω καφές κ μάλιστα δεν λέμε μόνο για τον ένα μήνα... τα συμβόλαια είναι διετίας κ για τον καθένα μετράει διαφορετικά ένα τέτοιο κόστος, ειδικά για κάποιον που μια ταχύτητα έως 24 του είναι υπερ αρκετή... μην κρίνετε με τα δικά σας δεδομένα. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου από zoranb 1 1
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 6 minutes ago, Karanikolis said: δεν πιανεται!! εδωσες τις απαντησεις σου.. περιμενει τον εναν που θα μπει και θα πει στα σοβαρα απευθειας, μεινε στο χαλκο..... 😛 γουσταρω χαλκο.τον πιανεις και ειναι βαρυς. και θυμιζει χρυσαφι.ασε που αν τον πουλησεις πιανεις πιο πολλα απο οτι αν πουλησεις ινα. αρα το συμπερασμα ειναι χαλκος ΔΑΓΚΩΤΟ 1
zoranb Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Άσε που τώρα που όλοι πάνε σε ίνα κ αδειάζει ο χαλκός, το μέχρι 24 θα πιάνεται χαλαρά! Χώρια πως το σταθερό λειτουργεί στην διακοπή ρεύματος! 😀 Τέσπα να σας αφήσω τώρα γιατί εδώ στο χωριό έχουμε κ δουλειές! Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου από zoranb 1
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 1 minute ago, zoranb said: Άσε που τώρα που όλοι πάνε σε ίνα κ αδειάζει ο χαλκός, το μέχρι 24 θα πιάνεται χαλαρά! Χώρια πως το σταθερό λειτουργεί στην διακοπή ρεύματος! 😀 οτι θα μειωθει το Crosstalking δεν σημαινει οτι θα πιασεις τα 24.ουτε για αστειο. και οταν θα φας μια βλαβη και θα παιζεις 5mbit θα σου πει ο οτε οτι γυρνα σε fiber ή σε vdsl και οτι εισαι εντος οριων. και σορρυ για την εκφραση μετα θα κατσεις στον πασαλο. λεφτα στον χαλκο δεν πεφτουν και ο οτε για να μην εχει θεμα εχει βαλει πολυ χαμηλα ορια στο adsl. οποτε για να παει βλαβη θα πρεπει κυριολεκτικα να μην παιζεις. β.ο χαλκος σιγα σιγα θα παει στην ακρη μαζι και η κανονικη τηλεφωνια. ηδη η cosmote δινει αβερτα voip ακομα και σε 24 αρια. γ.αν κοπει το ρευμα εχεις το κινητο σου οπως ολοι μας. και εχουν μεχρι και powerbanks κτλ για routers. 1
Karanikolis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, zoranb είπε Άσε που τώρα που όλοι πάνε σε ίνα κ αδειάζει ο χαλκός, το μέχρι 24 θα πιάνεται χαλαρά! Χώρια πως το σταθερό λειτουργεί στην διακοπή ρεύματος! 😀 Αν έχεις ακόμα το κλασσικό σταθερό, μάντεψε! άμεσα θα πας σε voip εκεί στο χωριο...είτε μείνεις στο χαλκό είτε πας σε ίνα, και δεν θα λειτουργεί το σταθερό 6 λεπτά πριν, zoranb είπε Άσε που τώρα που όλοι πάνε σε ίνα κ αδειάζει ο χαλκός, το μέχρι 24 θα πιάνεται χαλαρά! Χώρια πως το σταθερό λειτουργεί στην διακοπή ρεύματος! 😀 καμια σχεση.... Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου από Karanikolis 1
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου @zoranb σου αρεσει να εισαι Retro ε? για τετοιες περιπτωσεις υπαρχουν πολλα ρετρο μερη με παλια τεχνολογια.nepal κτλ πανω στα βουνα. 2
zoranb Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, poulinos said: οτι θα μειωθει το Crosstalking δεν σημαινει οτι θα πιασεις τα 24.ουτε για αστειο. και οταν θα φας μια βλαβη και θα παιζεις 5mbit θα σου πει ο οτε οτι γυρνα σε fiber ή σε vdsl και οτι εισαι εντος οριων. και σορρυ για την εκφραση μετα θα κατσεις στον πασαλο. λεφτα στον χαλκο δεν πεφτουν και ο οτε για να μην εχει θεμα εχει βαλει πολυ χαμηλα ορια στο adsl. οποτε για να παει βλαβη θα πρεπει κυριολεκτικα να μην παιζεις. β.ο χαλκος σιγα σιγα θα παει στην ακρη μαζι και η κανονικη τηλεφωνια. ηδη η cosmote δινει αβερτα voip ακομα και σε 24 αρια. γ.αν κοπει το ρευμα εχεις το κινητο σου οπως ολοι μας. και εχουν μεχρι και powerbanks κτλ για routers. Έχω δεί διαφορά με την έως 24 τους τελευταίους μήνες... από 7-8 τώρα συγχρονίζει στα 10-11 β. δεν ξέρω τί κάνει η Cosmote, ή Nova δεν έχει παντού Voip! γ. δεν πιάνει παντού 2 minutes ago, poulinos said: @zoranb σου αρεσει να εισαι Retro ε? για τετοιες περιπτωσεις υπαρχουν πολλα ρετρο μερη με παλια τεχνολογια.nepal κτλ πανω στα βουνα. Πολύ μακριά πας. 1
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 6 minutes ago, zoranb said: Έχω δεί διαφορά με την έως 24 τους τελευταίους μήνες... από 7-8 τώρα συγχρονίζει στα 10-11 β. δεν ξέρω τί κάνει η Cosmote, ή Nova δεν έχει παντού Voip! γ. δεν πιάνει παντού Πολύ μακριά πας. το 10-11 σορρυ δεν ειναι ταχυτητα ουτε για να δω email. και με Upload 1 mbit ουτε φωτογραφια δεν ανεβαζεις. β.ναι η Nova συνεχιζει και δινει κανονικα τηλεφωνια σε adsl μονο. γ.εφοσον το ιντερνετ ειναι σπιτι αρα θες να πιανει το κινητο στο σπιτι σου.αρα διαλεγεις μια εταιρεια που να εχει σημα στο σπιτι σου.
zoranb Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, poulinos said: το 10-11 σορρυ δεν ειναι ταχυτητα ουτε για να δω email. και με Upload 1 mbit ουτε φωτογραφια δεν ανεβαζεις. β.ναι η Nova συνεχιζει και δινει κανονικα τηλεφωνια σε adsl μονο. γ.εφοσον το ιντερνετ ειναι σπιτι αρα θες να πιανει το κινητο στο σπιτι σου.αρα διαλεγεις μια εταιρεια που να εχει σημα στο σπιτι σου. το έχω τσεκάρει αναλυτικά, μια χαρά βλέπεις email, κ για το upload εντάξει θες 24ωρα για να ανεβάσεις βαρύ υλικό γ. υπάρχουν ακόμα περιοχές που δυσκολεύονται, τέλος πάντων 1
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 28 minutes ago, zoranb said: το έχω τσεκάρει αναλυτικά, μια χαρά βλέπεις email, κ για το upload εντάξει θες 24ωρα για να ανεβάσεις βαρύ υλικό γ. υπάρχουν ακόμα περιοχές που δυσκολεύονται, τέλος πάντων και οπως εγραψα ασχετα με την ταχυτητα ο χαλκος βγαζει παραπανω βλαβες και ο οτε δεν ριχνει λεφτα σε χαλκο.εφοσον μπορω να εχω την σταθεροτητα της ινας δεν θα παλευω με τον χαλκο για να γλυτωσω 5 ευρω το μηνα. ειναι θεμα ψυχικης ηρεμιας. προσωπικα σε καποια πραγματα θελω να εχω την ηρεμια μου. πχ internet στο σπιτι οποτε και εχω 100αρα στην παρουσα φαση και απεριοριστα data στο κινητο. ειναι δυο πραγματα που δεν τα διαπραγματευομαι. τα 5-10 ευρω παραπανω θα τα κοψω απο αλλου ο καθενας με τις αναγκες του.αλλος θα βαλει adsl για να κρατησει τα λεφτα να παρει τσιγαρα 1
zoranb Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Kάποιοι από μας... για να βάλουν βενζίνη κάνουν 30χλμ και για να εργαστούν, κάνουν 80χλμ κάθε μέρα, χρησιμοποιόντας μόνο το επαρχιακό δίκτυο. Τέλος πάντων 1
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 6 λεπτά πριν, zoranb είπε Kάποιοι από μας... για να βάλουν βενζίνη κάνουν 30χλμ και για να εργαστούν, κάνουν 80χλμ κάθε μέρα, χρησιμοποιόντας μόνο το επαρχιακό δίκτυο. Τέλος πάντων Και τα παιδάκια στην Αφρική πεινάνε. Και αυτή τη στιγμή που μιλάμε πέφτουν μετεωρίτες στον Η325975 . Aλλά κανείς δεν μιλάει για αυτά.Γιατί;Γιατί τα καλύπτουν όλα αυτά zoranb ? 4
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 10 minutes ago, zoranb said: Kάποιοι από μας... για να βάλουν βενζίνη κάνουν 30χλμ και για να εργαστούν, κάνουν 80χλμ κάθε μέρα, χρησιμοποιόντας μόνο το επαρχιακό δίκτυο. Τέλος πάντων και το ξαναλεω για ακομα μιαφορα. ολα ειναι βαση των αναγκων σου.αν εσυ παιρνεις 10000 ευρω το μηνα ή 300 ευρω το μηνα εγω δεν το ξερω. εσυ ζυγιζεις αν κατι αξιζει ή οχι. εδω αλλος παιρνει 500 ευρω το μηνα και δινει 2000 ευρω για κινητο γιατι αυτο ειναι προτεραιοτητα του. εγω πιο πανω εγραψα τα θετικα και τα αρνητικα.κρατας αυτα που θες και κρινεις με βαση τις αναγκες σου. ναι σε καποιον μπορει να μην περισσευουν ουτε 3 ευρω και να θελει να παρει ιντερνετ απο τον διπλανο του. εγω δεν το ξερω ουτε μπορω να κανω κατι. απο εκει και περα για τελευταια φορα. το adsl εχει πεθανει.το vdsl υπαρχει και εχει γερασει και το μελλον ειναι η ινα.τα λιγοτερα προβληματα και την πιο γρηγορη αποκατασταση την εχει η ινα. οπως και τις μεγαλυτερες ταχυτητες. απο εκει και περα εσυ κρινεις.αυτα απο μενα σχετικα με αυτο το θεμα 1
Karanikolis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, poulinos είπε απο εκει και περα για τελευταια φορα. βλέπω να τελειώνει η υπομονή πάντως σε σχέση με μας τους υπόλοιπους που δεν καταλαβαίνουμε, κράτησες αρκετή ώρα, σου το δίνω!!! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα