kallair Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 8 ώρες πριν, teo010 είπε Ενδιαφέρομαι για το TP-LINK Deco M4 και βλέπω ότι υπάρχουν εκδόσεις v1, v2, v3,. Θα ήθελα να μου πείτε ποιες είναι οι διάφορες στις εκδόσεις και επίσης αν επιλέξω την v2 θα μπορεί να συνδεθεί μετά με μονό kit πχ με v1 ή v2 ή πρέπει να είναι v3; Ναι συνδεονται κανονικα. εχω 2 διαφορετικα kits και συνεργαζονται αψογα μεταξυ τους. η μονη διαφορα ειναι οτι αλλη εκδοση firmware εχει το καθενα, αλλα επι της πραξης δεν εχω θεματα ασυμβατοτητας. 1
teo010 Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Από το app υπάρχει η δυνατότητα να κλείνω το wifi στον δεύτερο κύλινδρο αλλά να λειτουργεί κανονικά ο πρώτος που θα είναι συνδεμένος στο ρούτερ;
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 05:56 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:56 μμ On 30/05/2025 at 03:26, teo010 said: Ενδιαφέρομαι για το TP-LINK Deco M4 και βλέπω ότι υπάρχουν εκδόσεις v1, v2, v3,. Θα ήθελα να μου πείτε ποιες είναι οι διάφορες στις εκδόσεις και επίσης αν επιλέξω την v2 θα μπορεί να συνδεθεί μετά με μονό kit πχ με v1 ή v2 ή πρέπει να είναι v3; η λογικη λεει 2-3 πραγματα. α.δεν θα εχεις θεμα να συνδυασεις v1 με v2 κτλ. β.οσο πιο μεγαλο version τοσο πιο νεο hardware version αρα και τοσο περισσοτερο καιρο θα βγαινουν firmware.δυστυχως η tp link δεν μου αρεσει σαν εταιρεια διοτι το σκιζει στα hardware version με αποτελεσμα 1-2 χρονια μετα να μην ασχολειται με το πιο παλιο version. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα